Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1201 až 1210 z celkem 2415 článků.
1340_Starsi_zakyne.jpg

Shrnutí víkendu: Starší žákyně dvakrát vyhrály

Vydařený turnaj za sebou mají starší žákyně. Ze tří pokusů odešly dvakrát ze zápasu jako vítězky. Důležité dva body do tabulky regionální ligy si připsalo mužské céčko, které ovšem jistě pomýšlelo na víc.

1339_Dominik.jpg

Dominika Záně těšilo, že tým konečně doma vyhrál

Na tribunách se v sobotu sešla parádní návštěva! A fanoušci SKV zajásali hlavně v momentu, kdy Dominik Záň proměnil nájezd a vystřelil Vinohradům vítězství. Mladý obránce dostává v týmu hodně prostoru, čehož si dostatečně váží.

1337_Ladies_Truneckova.jpg

Ladies proti Bohemce sahaly po bodech

Ačkoliv zápas mezi 5. a 12. týmem tabulky měl jasného favorita, Vinohrady neházely flintu do žita. Bohemka v posledním zápase podlehla Olomouci 1:2, a tak bylo zřejmé, že není v úplně dobrém rozpoložení. Ladies si však z vyrovnaného utkání nevezou ani bod po porážce 5:7.

1338_Dominik.jpg

Důležitá výhra nad Chomutovem se zrodila až v nájezdech

Boys před 210 diváky porazili Chomutov 7:6 po samostatných nájezdech. Výhru zajistili jediným proměněným nájezdem Dominik Záň a brankář Jiří Buchta, který za svá záda nepustil ani jeden ze tří pokusů soupeře. SKV tak zůstává po 21. kole 1. ligy mužů na čtvrté příčce.

1336_logo_skv.jpg

Pavel Hájek: Z fotbalového hřiště až do 1. ligy!

Ještě před třemi roky oblékal Pavel Hájek dres fotbalových Bohemians 1905. Jenže pak dal fotbalu sbohem a díky svému spolužákovi přesedlal na florbal v SKV. Během chvíle se vypracoval v oporu juniorského týmu a nyní už nastupuje rovněž za mužský A tým!

1335_Ladies_Peta_Truneckova.jpg

Víkendové menu: Ladies čeká derby na Děkance

Ladies se v rámci 18. kola extraligy žen představí v neděli od 17 hodin na Děkance. Jejich soupeřem bude Bohemka. V sobotu bude na domácí půdě hrát béčko starších žáků a ve stejný den čekají důležité zápasy mužské céčko.

1332_logo_skv.jpg

Hráčky Tigers potvrdily roli favorita

Na ladies čekal v sobotu těžký oříšek – utkání s aktuálním lídrem extraligy, Tigers. Favorit přijel v plné sestavě a celou dobu držel zápas ve svých rukou. Nakonec bral tři body s pohodlným výsledkem 10:4.