Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1211 až 1220 z celkem 2415 článků.
1331_logo_skv.jpg

Z venkovního dvojzápasu s pěti body!

Z Litvínova dva a ze Svitav tři! Sokolové oslavili o víkendu dvě výhry a z venkovního dvojutkání si tak přivezli dohromady pět bodů ze šesti. K tříbodové výhře však měli Vinohradští nakročeno i v Litvínově, kde ale nakonec přišli o třígólový náskok.

1327_Alma.jpg

Finská posila Alma Rinta-Pollari: SKV mě přijalo vřele

Vinohradské řady na začátku roku posílila finská útočnice Alma Rinta-Pollari. Ve své rodné zemi hrála za Happee a nyní v rámci erasmu studuje literaturu na Karlově univerzitě. Do konce února, kdy se vrací zpátky do Finska, může šířit v ženském týmu mezinárodní atmosféru.

1328_Lingova_Hyrslova.jpg

Do Rieger arény zavítají osminásobné mistryně

Ladies čeká v sobotu náročné utkání. Do vinohradské sokolovny totiž zavítají osminásobné mistryně Česka z Tigers. Duel je na programu od 19 hodin. Přijďte Vinohrady podpořit přímo do hlediště Rieger arény!

1329_Pazdic_Hartman.jpg

Boys vyhlížejí venkovní dvojzápas

Mužské áčko o víkendu sehraje dva důležité zápasy. Nejprve v sobotu se v rámci 20. kola vydá na půdu Litvínova, v neděli pak ve Svitavách v rámci dohrávky 17. kola změří síly s domácím FbK.

1326_Lingova_Ladies.jpg

Ladies v Židenicích neuspěly

Po překvapivě dobré hře proti Vítkovicím, jely Ladies na půdu Židenic natěšeny na body. Ale potvrdilo se to, že na půdě Židenic se SKV prostě nedaří a v nejvyšší soutěži je na jejich hřišti ještě nedokázaly porazit. Navíc se na trestné lavici dohromady vystřídalo hned 8 hráček!

1322_Boys_Beran_Hartman_Skrivanek.jpg

Těsná prohra s lídrem tabulky

Sokolům se vstup do nového roku výsledkově nevydařil. Na domácí půdě prohráli s Havířove těsně 3:4. Dvě branky v duelu zaznamenal Dominik Záň. K němu se však střelecky přidal pouze jeho starší bratr Jakub, což bylo v konečném zúčtování na zisk bodů málo.