Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1261 až 1270 z celkem 2415 článků.
1275_Boys.jpg

Sváteční den plný florbalu v Rieger aréně!

V pátek bude v Rieger aréně hodně pestrý program! Sváteční den budeme trávit florbalem. Od 14 hodin rozehrají souboj s Židenicemi Ladies, po nich v 17:30 se pak na domácím hřišti představí Boys v duelu s Pelhřimovem. Přijďte naše elitní týmy podpořit a užijte si tak 17. listopad díky florbalu.   

1276_partnerBenea.jpg

SKV prodlužuje spolupráci s pekárnou Benea

Florbalový oddíl TJ Sokol Královské Vinohrady se dohodl na prodloužení spolupráce s jedním z hlavních partnerů, kterým je pekárna a cukrárna Benea. Spolupráce byla stvrzena smlouvou do června 2018.

1274_Ladies_Herbadent.jpg

Mistryně z Tigers potvrdily pozici velkého favorita

Utkání s úřadujícími mistryněmi bylo rozhodnuté už během deseti minut. Favorit nepřipustil překvapení a už v první třetině nasázel do vinohradské sítě sedm branek. Zbytek zápasu se tedy dohrával z povinnosti. Ladies posledního vítěze superfinále nezaskočily a nevstřelily ani jeden gól.

1272_Boys_Zanisko_Skrivanek.jpg

Boys vydolovali z derby dva body

Vinohradští sahali v utkání 11. kola 1. ligy po třech bodech, nakonec si však z Kunratic odvážejí dva za výhru v prodloužení. Sokolové neudrželi vedení 6:4, a tak o jejich vítězství nad Startem rozhodl v 64. minutě Marian Jelínek.