Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1271 až 1280 z celkem 2415 článků.
1269_benfika_kunratice.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika deklasovala Bohemku!

Mužská Benfika pokračuje v krasojízdě a připsala už čtvrtou výhru v řadě. V tabulce divize tak zůstává na druhé příčce tři body za prvním Kolínem. Solidně si vedly také ženské béčko a céčko.

1268_21731466_2036504326573098_6529423023780784162_o.jpg

Kladno si z Vinohrad odvezlo všechny body

V neděli zavítali na Vinohrady kladenští Kanonýři. Na tohoto soupeře Boys nemají pěkné vzpomínky, jelikož před dvěma lety je stejný tým poslal zpátky do první ligy. Po první letošní domácí prohře Vinohrad zůstává Kladno zřejmě stále neoblíbeným soupeřem.

1266_Purkrabek_asistent_Boys.jpg

Fyzioterapeutka Tereza Liebscherová: Atmosféra v týmu je přátelská

V létě se stala novou součástí realizačního týmu. Tereza Liebscherová navázala na finskou fyzioterapeutku Kaisu Lind (nyní už Brabcovou), která u mužstva působila předtím. V rozhovoru Terka poodhalila, jaké jsou její plány do budoucna nebo jak si pochvaluje spolupráci s koučem Michalem Pazderou. 

1264_Brankarsky_trenink_Dejmic.jpg

Ohlasy po brankářském tréninku: Takové akce mají smysl!

Pondělní odpoledne mělo pro všechny bránkáře v SKV jiný nádech. Napřed se sešly mladší ročníky, které pod dohledem Kuby Záhory pilovaly golmanské dovednosti. Poté následovala skupina starších, u které byli brankář A týmu Martin Dejmal s Aničkou Kutnarovou a šéftrenérem Martinem Hovořákem.

1263_Martin_Hovorak_Brankari.jpg

Šéftrenér Martin Hovořák: Pondělní trénink brankářů hodnotím pozitivně

Stál u zrodu myšlenky uspořádat speciální brankářský trénink pro mládež. A v rozhovoru uvedl, že další podobné akce budou následovat. Mládežnický šéftrenér Martin Hovořák se rozhovořil o smyslu pondělního tréninku pro gólmany, zhodnotil ho a na závěr nastínil, co dalšího může hráče SKV čekat.

1262_logo_skv.jpg

V neděli doma s Kladnem! Na zápas vás zve Petr Blažej

Boys už vyhlížejí další domácí zápas a prodloužení vítězné série! V Rieger aréně totiž zatím Vinohradští sehráli pět zápasů a ve všech odcházeli ze hřiště jako vítězové. Šanci ukořistit body budou mít už v neděli od 17:30. Dorazte je přímo do hlediště podpořit!

1261_Benfika_slavi.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika si připsala další výhru

Už v pátek načala víkendové boje Benfika, která porazila na domácí půdě béčko Black Angels 8:5 a zůstává i nadále na druhé příčce divize. Tento víkend se bohužel endařilo juniorům, kteří zaznamenali dvě porážky. Naopak juniorky si připsaly alespoň jednu výhru.

1260_Agnes_Ladies.jpg

Ladies podruhé v sezoně vítězné!

Ženy A v sobotu překonaly všechna očekávání a už na konci října se radují z 6 bodů v tabulce (o 2 body více než loni po celé sezoně!). Tentokrát ukořistily skalp Tatranu, který přetlačily až v samostatných nájezdech 6:5.