Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 141 až 150 z celkem 2409 článků.
2421_matej_horak_vitkovice_skv.jpg

Z Vítkovic sokolové odjeli s prohrou 4:9

I přes závěrečný tlak se Vinohradům nepodařilo uspět na hřišti vedoucích Vítkovic. Domácí si výhru v poklidu pohlídali a zvítězili 9:4. Základ triumfu položili Ostravané už v první třetině, kterou vyhráli 3:0. Ve zbytku střetnutí tak bylo pro sokoly náročné dotáhnotu se zpět. Dvě branky v zápase zaznamenal útočník SKV Ondřej Plíhal. V dalším duelu SKV vyzve doma ostravské FBC.

2419_pergler_plihal_mervart_skv_pardubice.jpg

Víkendové menu: Vinohradští zamíří na půdu vedoucího celku superligy

Náročný týden zažívá mužské áčko. Ve středu doma neuspělo proti Tatranu a hned v neděli se postaví aktuálně vedoucímu týmu Livesport Superligy, a sice Vítkovicím. Nedělní zápas má úvodní buly naplánované na 18 hodin. Dvě domácí utkání vyhlížejí Ladies. V pátek večer vyzvou Českou Lípu, v sobotu pak Ústí nad Labem.

2418_Pergler_Tlapak_SKV_Tatran.JPG

Sokolové Tatranu vzdorovat nedokázali

Z prvního vzájemného střetnutí s Tatranem vydolovali Vinohradští v úvodu sezony bod za remízu po základní hrací době, v odvetě předehrávané uprostřed týdne však úřadujícímu šampionovi zápas neznepříjemnili a doma padli 1:10. Jedinou branku domácích zapsal v polovině utkání kapitán Jan Procházka. Další zápas čeká Vinohrady už v neděli, kdy vyjedou na hřiště Vítkovic.

2417_Juniori_Ricany_turnaj.JPG

Shrnutí víkendu: Junioři zdolali Falcon, ale prohráli s Rudnou

Tři body si z uplynulého turnaje 2. ligy odnesli junioři, kteří nejprve ve vyrovnaném střetnutí nestačili na Rudnou 1:2, následně si však spravili chuť proti Falconu, který porazili 5:3. Vysokou výhru zaznamenala Benfika. Na domácí půdě uštědřila Dačicím debakl 12:4.

2415_Daniel_Gartner_SKV_Pardubice.JPG

Ve 3. třetině jsme setřásli nervozitu, shodli se kouč Kapucián a Daniel Gärtner

Rozuzlení sokolského derby mezi Vinohrady a Pardubicemi přišlo až ve třetí třetině. Tu domácí sokolové ovládli 4:2 a v konečném zúčtování porazili Východočechy 6:3. Čtyřmi body se o to přičinil výborným výkonem Daniel Gärtner. Australský útočník i trenér Kapucián se po zápase shodli na tom, že hra nebyla ideální, ale zisk tří bodů je velmi důležitý.

2414_SKV_Pardubice_derby_sokolu.JPG

Pátá výhra v sezoně! Vinohrady ovládly sokolské derby

Vinohradští se i nadále drží v horní polovině tabulky Livesport Superligy. V osmém kole vybojovali už svou pátou výhru v sezoně, když v sokolském derby porazili Pardubice 6:3. Hattrickem a asistencí se na tom podílel výborně hrající Daniel Gärtner.

2411_zbynek_stuchlik_skv_butchis.jpg

Sokolské derby je tady! Vinohrady v neděli vyzvou Pardubice

Před vinohradskými florbalisty leží další důležitá výzva. A to potvrdit výhru ze hřiště Chodova a uspět v sokolském derby. Do Rieger arény totiž v neděli dorazí Pardubice. Ty se nacházejí na dvanácté příčce tabulky. Po základní hrací době Vinohrady s tímto soupeřem prohrály naposledy před více jak rokem a půl. Nedělní střetnutí je na programu od 17 hodin.

2413_benfika_jindrichuv_hradec_otta_mervart.jpg

Víkendové menu: Benfika doma proti Dačicím, na Vinohradech i starší žákyně

Kromě mužského áčka, které má svůj superligový zápas na programu v neděli večer, se ve vinohradské Rieger aréně představí dva celky SKV. V sobotu od 15:30 budou v rámci 7. kola divize B hostit hoši z Benfiky Centropen Dačice. Jejich utkání bude předcházet turnaj 3. koše starších žákyň. V sobotu se do boje pustí také junioři, ti budou hrát své duely v Říčanech.