Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 161 až 170 z celkem 2409 článků.
2401_Futschik_SKV_Butchis.JPG

Mikuláš Futschik po dvou výhrách: Snažím se využít šanci

Brankářský tým SKV v létě posílil Mikuláš Futschik. Mladý brankář přišel z Liberce poprat se o místo v brance společně s kolegy Alešem Křepelkou a Jiřím Trojanem. Jeho dosavadní působení ve Vinohradech je zatím úspěšné. K remíze na Tatranu teď přidal dvě cenná vítězství proti pražským celkům.

2400_svejda_black_angels_skv.jpg

Třetí výhra v řadě! Sokolové vyhráli na hřišti Black Angels 3:2

Vinohradští prodloužili vítěznou sérii v Livesport Superlize! Po triumfech na hřišti Karlových Varů a doma s Butchis se jim podařilo vybojovat tři body v duelu 5. kola s Black Angels. Vzájemnou bitvu rozhodl vítěznou trefou Tomáš Gärtner v 56. minutě. Další superligový zápas sehrají sokolové v neděli doma proti Spartě.

2399_agnes_dobisikova_ladies_vanocak.jpg

Víkendové menu: Ladies doma proti Spartě a Mladé Boleslavi, Boys venku

Ženské áčko čeká víkendové dvojutkání v Rieger aréně. Svěřenkyně koučů Kovače a Skály se v sobotu utkají v derby se Spartou a v neděli vyzvou Florbalovou akademii Mladá Boleslav. Naopak na venkovní půdě budou hrát muži. V neděli od 14 hodin ve Štěrboholech zabojují o superligové body proti Black Angels.

2398_ladies_angelika_bliznakova.jpg

Shrnutí víkendu: Ladies a Benfika slaví první výhru v sezoně!

Na třetí pokus jim to vyšlo. Ženskému A týmu a mužskému béčku se ve třetím utkání sezony podařilo zvítězit! Ladies v páteční předehrávce porazili v derby kunratický Start98 těsně 5:4 a zapsali první body do tabulky. Benfika pak v neděli odpoledne přestřílela českobudějovické Štíry 10:5.

2395_vary_skv_nastup.jpg

Premiérový domácí zápas sezony obstará souboj s Butchis!

Poprvé od jarního čtvrtfinále play off se sokolové představí na domácí půdě. V Rieger aréně ve sváteční den přivítají nováčka Butchis. Pro oba týmy půjde o důležitý střet z hlediska zisku bodů i nabytí potřebného sebevědomí. Duel je na programu 28. září od 17:30.

2394_vary_skv_pergler.jpg

První výhra v nové sezoně! Sokolové vezou z Karlových Varů dva body

První výhra v novém superligovém ročníku přichází ve 3. kole! Sokolové měli po první třetině duelu v Karlových Varech zaděláno na tříbodové vítězství, o náskok ale postupně přišli, a tak musel až v prodloužení o výhře rozhodnout Daniel Gärtner. Vinohradští zapisují dva body, v tabulce jsou devátí a teď je čeká první domácí zápas.

2393_tatran_skv_plihic.jpg

Víkendové menu: Sokolové ve 3. kole superligy zamíří do Karlových Varů

Vinohrady se chystají na třetí superligový duel nového ročníku. Potřetí v řadě zamíří na venkovní hřiště, tentokráte se v neděli večer představí na půdě Karlových Varů. Ve hře budou o víkendu i další vinohradské týmy. V páteční předehrávce ženy vyzvou v derby kunratický Start98.  A první výhru by konečně rádi ukořistili také hráči Benfiky.

2391_lukas_gregor_loucici_rozhovor4.jpg

Lukáš Gregor se rozloučil s SKV: Postoupit do superligy byl od mala můj sen!

Devět sezon hájil Lukáš Gregor barvy Vinohrad a hledal si své místo na pravém mantinelu, odokud rozhodoval zápasy a střílel krásné branky. V SKV zažil v roce 2014 postup do nejvyšší soutěže, o rok dříve triumf na Czech Open a celkově za Vinohrady nasázel 152 branek v 276 utkáních. Nezbývá, než mu za odvedené služby vřele poděkovat a popřát mu hodně štěstí na jeho další štaci v Hradci Králové.