Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 151 až 160 z celkem 2409 článků.
2412_Ladies_Trnkova_ilustracni.JPG

Shrnutí víkendu: Ladies zapsaly další šestibodový víkend, dařilo se i dorostu

Ženské áčko Vinohrad má za sebou druhý šestibodový víkend v této sezoně. Tentokráte Ladies vydolovaly dvě výhry na jihu Čech. Nejprve v sobotu vysoko deklasovaly Týn nad Vltavou 17:1 a následně dokázaly 5:2 porazit Meťák České Budějovice. Na čtvrtou výhru v řadě bohužel nedosáhli sokolové z Benfiky. Naopak ve vítězné sérii pokračují dorostenci.

2410_ivan_pergler_florbal_chodov_skv2.jpg

K výhře nad Chodovem nás dovedl týmový výkon, byl spokojený Ivan Pergler

Na konci první části obdržel přihrávku od Zbyňka Stuchlíka, zamířil a mohl se radovat z vyrovnání. Bývalý hráč Chodova Ivan Pergler právě v souboji se svým předchozím klubem zavelel k obratu a sokolové nakonec po skvělém výkonu vyhráli na půdě dosud neporaženého celku 5:3. K cenné výhře je posunula týmovost, dobrá práce v obraně a efektivita v zakončení. Teď se Vinohradští chystají na Pardubice.

2408_skv_butchis_tymovka.jpg

Víkendové menu: Sokoly čeká duel na hřišti Chodova

Vinohradský klub čeká další víkend plný zápasů. V sobotu od 16 hodin se mužský A tým představí na Jižním Městě, kde vyzve aktuálně druhý tým tabulky Chodov. Chodovští se vezou na vítězné vlně a vyhráli všech šest dosavadních zápasů. Těžkou zkoušku má před sebou také Benfika. Ta se v neděli vydá do Plzně, kde v souboji o třetí příčku divize B vyzve místní Gorily. Na dva venkovní duely se chystají Ladies.

2406_matej_horak_skv_butchis.jpg

Tolik neproměněných šancí si nemůžeme dovolit, ví Matěj Horák

V domácím derby se Spartou smazal Matěj Horák nulu v kolonce vstřelených branek, když po nádherném pasu od Jana Procházky propálil brankáře Martina Beneše. Sokolové ale na pražského soka nestačili a prohráli 2:6. Jedním z hlavních důvodů neúspěchu bylo velké množství neproměněných šancí.

2405_Trojacek_SKV_Sparta.JPG

Vinohrady na Spartu nestačily a prohrály 2:6

Sokolové nenavázali na předchozí tři vítězství a doma se Spartou padli 2:6. Duel 6. kola Livesport Superligy se od začátku pro Vinohradské nevyvíjel dobře a po čtyřiceti minutách prohrávali 0:4. Až ve třetí části se jim povedlo skórovat, na zvrat to ale nestačilo. Další superligový zápas sehraje SKV o víkendu na hřišti Chodova.

2402_plihic_skv_butchis.jpg

Sokoly čeká další domácí derby, tentokrát se Spartou

I ve druhém domácím střetnutí v aktuální sezoně Livesport Superligy se Vinohradští střetnou s pražským soupeřem. Tentokráte do Rieger arény dorazí v neděli večer Sparta. Sokolové budou chtít prodloužit sérii zápasů, ve kterých bodovali. Ta nyní činí čtyři utkání.

2404_benfika_jindrichuv_hradec_botaska.jpg

Víkendové menu: Benfika se v neděli doma utká s Klatovy

O nadcházejícím víkendu se z vinohradských týmů představí na domácí půdě pouze mužské áčko a béčko. Benfika v neděli odpoledne přivítá na domácí půdě Klatovy, které zatím v divizi B čekají na první body. Na duel béčka bude navazovat utkání 6. kola Livesport Superligy mezi Vinohrady a Spartou. Kromě toho se o víkendu představí také oba celky dorostenců, starší žákyně, mladší žáci, elévky a přípravka.

2403_juniori_skv_turnaj_vse.jpg

Shrnutí víkendu: Ženy zapisují dvě výhry, junioři také!

Parádní víkend pro ženské áčko a juniory. Ladies na domácí půdě porazili jak Spartu, tak Florbalovou akademii z Mladé Boleslavi a mají aktuálně tři ligové výhry v řadě. Po prvním nepovedeném turnaji zabrali junioři. Ti zdolali o gól Butchis i Kobylisy. Skvělými výkony se prezentovali také starší žáci A, mladší žákyně a oba týmy elévů.