Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1641 až 1650 z celkem 2415 článků.
900_logo_skv.jpg

Uplynulý víkend patřil mládežnickým kategoriím

V sobotu se na domácí půdě předvedli starší žáci, nejprve získali jednu remízu a následně dvě krásné výhry. Dalším úspěšným týmem byli elévové A, ti v Mladé Boleslavi získali tři výhry, a to s velkým brankovým rozdílem.

896_Bina_kapitan_Gregor.jpg

Milan Bína: Chceme ukázat, že do superligy patříme!

Před sezonou by bral 11. místo a zisk 13 bodů jako neúspěch, teď je s tím však smířený a odhodlaný dokázat, že Vinohrady hrají elitní soutěž právem. Kanonýr Milan Bína potvrdil roli lídra týmu a už vyhlíží nadcházející play down.

895_Ladies_Herbadent_Pepka_oblezeni.jpg

Ženy prohrály s Herbadentem 2:6

Vinohrady doma prohrály se sedminásobnými mistryněmi extraligy 2:6 a základní části zakončily solidním výsledkem. V nadcházejícím 1. kole play down vyzvou už příští týden Olomouc.

890_SKV_Herbadent_Ladies_Truneckova.jpg

Ladies vyzvou sedminásobného mistra

Ženské áčko čeká před play down těžký test. Ladies se totiž na domácí půdě střetnou se silným Herbadentem. Utkání se uskuteční v sobotu 27. února od 18 hodin ve vinohradské sokolovně.

894_Bicizz_2.jpg

Postup ženského béčka s maximálním předstihem

Ano, vražedných nedělních osm ráno a Bičizz nastoupily proti nesmiřitelným rivalkám z Radlic. Už to slibovalo třaskavý náboj. Ale tentokrát šlo i o něco jiného. Nezvítězí-li FBC Panthers, Bičizz si s předstihem zajistí hladký postup do 2. ligy. Kdo neviděl na vlastní oči, tentokrát opravdu prohlo

888_Honza_Zavadil.jpg

Muži přetlačili Litvínov

Po většinu utkání tahaly Vinohrady v Litvínově za kratší konec provazu. Po přestřelce, ve které padlo celkem 15 gólů, se ale přeci jen radují z tříbodového vítězství.

889_Ladies_Jirickova_Strejcovska.jpg

Ladies slaví třetí výhru v řadě

Vinohradské ženy na konci základní části zažívají sladké okamžiky. V minulých kolech si podmanily jak páté Elite, tak desátou Olomouc a nyní vyzrály na dalšího moravského soupeře – Ostravu. Ladies v nekontrolovatelné přestřelce dokázaly vsítit o jednu branku více obraly svého soupeře o body.