Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1651 až 1660 z celkem 2415 článků.
886_Gregor_Raiter_Mrkos.jpg

Důležitá měření sil: muži jedou do Litvínova, ženy do Ostravy

Oba dva naše elitní týmy se v neděli představí na hřišti svých soupeřů. Svěřenci Martina Hovořáka vyrazí na sever Čech do Litvínova, kde budou hájit pozici favorita. Ladies vyrazí na druhý konec republiky - do Ostravy, aby zde poměřily síly s domácím FBC.

885_Pavel_Doubek_Ladies_trener.jpg

Pavel Doubek: Poctivě pracující hráčky se zlepšují

Před sezonou nastoupil k ženskému A týmu, aby se pokusil zvednout herní projev a udržet Vinohrady mezi elitou. Pavel Doubek společně se svými kolegy Vilémem Svobodou a Boleslavem Kytkou usilují o vzestup ženského áčka. Jak vinohradský kouč zatím hodnotí svou misi na lavičce extraligového celku?

884_Hanys_Honza_Hanak.jpg

Jan Hanák: Budeme chtít vyladit formu

V létě zamířil Jan Hanák do SKV ze Znojma. V základní části naskočil do 17 zápasů a připsal si v nich tři góly a dvě asistence. Branek však chce střílet víc a doufá, že Vinohrady v závěru základní části vyladí formu na rozhodující část sezony, tedy na play down.

878_Bicizz_2.jpg

Béčko stále drží neporazitelnost

K druhému domácímu turnaji dostaly Bičizz dva soupeře, se kterými se potkaly poměrně dávno. S Kobylisami se utkaly v úplně prvním střetnutí Pražské ligy, důraz Králova Dvoru poznaly na dalším turnaji v Kralupech. A navíc se jim do cesty ke 2. lize postavil soupeř dosud nepoznaný.

876_Pepka_placani.jpg

Ladies zaskočily Elite a vezou z Děkanky tři body!

Vinohrady po 172 minutách prolomily střeleckou smůlu a hned slaví vítězství! Ve třetí třetině předvedly sokolky skvělý obrat a domácí Elite nakonec porazily 3:1. Dva góly si připsala Petra Honzová, dvěma body se na triumfu podílela také kapitánka Zuzana Macurová.