Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 171 až 180 z celkem 2409 článků.
2392_starsi_zaci_prvni_turnaj_vitezstvi.jpg

Shrnutí víkendu: Starší žáci nasázeli 30 gólů a jdou do 2. koše!

Famózní vstup do sezony za sebou mají starší žáci, kteří hned ve svém prvním turnaji deklasovali všechny soupeře a po nastřílení 30 branek ve třech duelech zaslouženě postupují do 2. koše. Strži postupně porazili Kutnou Horu, Prague Tigers a ve finále i Bohemians. Podobně úspěšně si vedly ženy B. Rezerva ženského týmu deklasovala 11:3 Wizards a 12:5 béčko kunratického Startu.

2390_futschik_tatran_skv.jpg

Představení brankářské posily: ze severu dorazil Mikuláš Futschik

Po odchodu brankáře Robertse Blumbergse bylo jasné, že SKV nutně potřebuje posílit brankářský post. K Aleši Křepelkovi se tak přidal Mikuláš Futschik, který přišel na přestup z FBC Liberec. 19letý gólman utvoří trojici právě s Křepelkou a s dalším mladíkem a odchovancem SKV Jiřím Trojanem.

2389_benfika_ricany_svejda_krusek.jpg

Víkendové menu: Junioři načnou sezonu doma, Benfika míří do Kaplice

Po dvouleté zkušenosti s 1. ligou juniorů se letos budou mladí sokolové prát s týmy ve 2. nejvyšší soutěži. A nový ročník odstartují na domácí půdě duely se Slavií Praha a s rezervou střešovického Tatranu. Hrát se bude v sobotu. Ve stejný den vyrazí k utkání 2. kola na jih Čech Benfika. Svěřenci Viktora Vondry se v Kaplici od 16 hodin střetnou s domácím Spartakem.

2388_benfika_ricany_nigrin_zan.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika na úvod padla, nedařilo se také ženám

Mužská Benfika nevstoupila do nového ročníku divize úspěšně a v Kunraticích na půdě nováčka z Říčan padla 3:9. Největší příčinou porážky byly nezachycené brejky soupeře a fyzická převaha domácích. Dvě porážky si z víkendu odnášejí Ladies, které na úvod 1. ligy narazily na silné soupeře a prohrály jak s Prague Tigers, tak s Black Angels. Jediným úspěšným týmem víkendu byli muži C. Ti porazili Wizards a Kolín.

2386_ivan_pergler_tatran_skv.jpg

Dvougólový Ivan Pergler: Na výkonu proti Tatranu budeme chtít stavět

Vysoká prohra v Liberci, pak reparát na hřišti Tatranu. Sokolové mají za sebou vstup do nového superligového ročníku a z prvních dvou utkání vybojovali jeden bod. Asi by se před 1. kolem čekalo, že větší šanci na něj budou mít Vinohradští na severu Čech, jenže opak byl pravdou. Zlepšeným výkonem si svěřenci trenérů Kapuciána a Purkrábka došli pro remízu s úřadujícím mistrem. Duely hodnotil autor dvou branek ze zápasu s Tatranem Ivan Pergler.

2385_keller_benes_tatran_skv.jpg

Na facku v Liberci zareagovali sokolové výborným výkonem proti mistrovi!

Sokolům se vstup do nového superligového ročníku hrubě nevydařil a na půdě Liberce prohráli vysoko 2:11. Hned o dva dny později však na půdě úřadujícího šampiona Tatranu Střešovice složili svěřenci trenérů Kapuciána a Purkrábka reparát. Domácí Tatran zlobili už od úvodu a ve třetí třetině dokázali stáhnout dvoubrankové manko, což jim vyneslo bod za remízu po základní hrací době. V prodloužení vystřelil výhru Střešovicícm Tomáš Hanák.

2387_benfika_kunratice_placani.jpg

Víkendové menu: Sezona startuje, Benfika obhajuje titul v divizi

První hrací víkend v ligové sezoně 2023/2024 je tady! Do boje se pustí Benfika, která obhajuje v divizi titul. Letos byli svěřenci Viktora Vondry nalosováni do skupiny B, kde na úvod změří síly s nováčkem z Říčan. V sobotu i v neděli se představí na hřištích soupeří Ladies. V sobotu na půdě Prague Tigers Nehvizdy, v neděli pak v Kbelech s Black Angels. A první zápasy čekají i na juniorky, dorostence a muže C.

2383_Mira_Kapi_treneri.JPG

Superligová sezona začíná! SKV se představí v Liberci a na Tatranu

Ostrý start čeká na svěřence trenérů Jana Kapuciána a Miroslava Purkrábka. V neděli večer načnou nový superligový ročník na hřišti FBC Liberec. O dva dny později se v pražském derby představí na půdě střešovického Tatranu. Vinohradští vstupují do sezony 2023/2024 s řadou nových tváří a s cílem zopakovat postup do vyřazovací fáze Livesport Superligy.

2382_tonda_prazak_posila_nova.jpg

Obránce Antonín Pražák posílil SKV

Z Národní ligy do Livesport Superligy. 17letý obránce Antonín Pražák přestoupil ze Sokola Rudná do Vinohrad! Věkem ještě junior rozšíří možnosti trenérů v obranných řadách. V uplynulé sezoně Pražák odehrál 49 utkání jak za juniorské, tak za dospělé týmy Rudné. Herní praxi by rád zužitkoval i po přesunu do SKV.

2381_ladies_trnkova_pred_sezonou.jpg

Ladies již vyhlížejí nový ligový ročník

Vinohradské Ladies jsou zpět v tréninkovém procesu, který je má adekvátně připravit na soutěžní sezonu 2023/24, již od konce dubna. Nyní se nacházejí v poslední části letní přípravy, kdy mají za sebou jak týmové soustředění, tak přípravný turnaj Czech Open. Poslední srpnový víkend je v Liberci čeká 1. kolo Poháru Českého florbalu, druhý zářijový víkend potom ostrý start ligového ročníku proti Prague Tigers a Black Angels.