Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 181 až 190 z celkem 2409 článků.
2379_jan_prochazka_kapitan_rozhovor2.jpg

Nový kapitán Jan Procházka: Omlazení kádru je velká výzva

Po odchodu zkušených hráčů Petra Hartmana a Ondřeje Stuchlíka se stal jedním ze služebně nejstarších hráčů SKV. A nově byl také zvolen kapitánem. Bojovník a neúnavný univerzál Jan Procházka povede SKV do sezony s páskou na levé paži. A bude se snažit omlazený tým opět dovést do play off, podobně jako se to podařilo v minulém ročníku.

2378_jakub_ziska_prestup.jpg

Přestup z Panthers Praha: SKV přivedlo centra Jakuba Žišku

Jakub Žiška se stal čtvrtou letní posilou Vinohrad! 21letý forvard přichází do SKV jako nejproduktivnější hráč Panthers z uplynulé sezony v národní lize. Levoruký centr tak rozhodně má předpoklady pro to, aby se prosadil i na Vinohradech.

2377_Jan_Pinkas_ilustracni_placani.JPG

Czech Open 2023: U23 došla do čtvrtfinále

Vinohradský tým U23 dokráčel na Czech Open až do čtvrtfinále. Ve skupině obsadili Jan Pinkas a spol. druhé místo a hned v 1. kole je los bohužel svedl ke střetu s Benfikou. Vyrovnaný zápas rozsekla až poslední minuta a gól Martina Šolaji. Ten nastartoval svůj celek až k průniku mezi osm nejlepších celků turnaje. Ženy trofej letos neobhájily, když ve 2. kole play off padly s Libercem.

2376_Ladies_Tigers_ilustracni.JPG

Na Czech Open se představí Ladies, Benfika a tým U23

Na nadcházející turnaj Czech Open se chystají tři vinohradské týmy. V otevřené kategorii žen budou o úspěch bojovat Ladies, které jsou obhájkyněmi trofeje z loňského roku. V mužské Open kategorii se představí Benfika, celek složený z hráčů U23 a pak také Torza Sorry a Legs Miserables, tedy výběry, které mají ve svém středu řadu bývalých či současných hráčů a trenérů SKV.

2375_jirka_prochazka_ilustracni.jpg

Sokolové v přípravném zápase vyzvou švédské Pixbo

Vinohradští se po roce opět utkají se slavným švédským týmem! Pixbo Wallenstam se v nadcházejících dnech zúčastní tradičního Czech Open a v rámci generálky na tento turnaj se stejně jako loni utká s SKV. Zápas je na programu ve středu 9. srpna od 19 hodin v Rieger aréně.

2373_posila_lukas_mervart.jpg

Ze Sparty do SKV přestupuje Lukáš Mervart

Sokolové vítají ve svém kádru další posilu. Po Ondřeji Pužmanovi a Danielu Kellerovi rozšiřuje řady vinohradského klubu Lukáš Mervart, který přichází na přestup z pražské Sparty. Podobně jako v případě Ondřeje Pužmana se i tentokrát jedná o nadějného 19letého mladíka.

2374_prague_games_bu12.jpg

Ozvěny Prague Games od našich nejmenších

Po několika letech jsme se s trenéry nejmladíšch kategorií rozhodli, že zase okusíme letní příchuť mezinárodního turnaje Prague Games. A to v kategorii B12 a B10.

2371_prestup_daniel_keller.jpg

Švýcarská posila! Z Rychenbergu přichází Daniel Keller

Útočník Daniel Keller se stane historicky prvním švýcarským hráčem v dresu SKV. 24letý forvard má na svém kontě za čtyři ročníky 103 startů ve švýcarské nejvyšší soutěži, při kterých zapsal 46 kanadských bodů. V červnu hráč Rychenbergu uspěl na testech a nyní se k týmu oficiálně připojí jako nová posila.