Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1701 až 1710 z celkem 2415 článků.
836_Michal_Kares.jpg

Michal Kareš: Doufám, že teď zabereme

Do SKV přišel Michal Kareš z Kutné Hory. Mladý útočník tak navázal na bývalého kapitána Vinohrad Jaromíra Votrubu. A stejně jako on si nevede vůbec špatně. V první polovině sezony se stal plnohodnotným členem kádru.

834_Karolina_Cernovska.jpg

Karolína Černovská: Chci hlavně týmový úspěch!

V polovině minulé sezony přišla do SKV jako posila pro juniorský tým, záhy se však prosadila i mezi dospělými. A také nyní patří do kádru ženského áčka. Karolína Černovská se s tím ovšem nespokojí a byla by ráda, kdyby jednoho dne Vinohrady postoupily do play off!

832_Bicizz.jpg

Béčko žen zůstává suverénní!

V klidném čase vánočního obžerství, „gaučingu“ u televizních pohádek a usilovného tréninku na Silvestra si pojďme připomenout poslední letošní zápasy ženského B týmu.

830_logo_skv.jpg

Šťastné a veselé Vánoce!

Vedení SKV a redakce skvflorbal.cz vám přejí příjemné prožití vánočních svátků a úspěšný vstup do nového roku!

831_SKV_Bohemians.jpg

Vinohrady před 1260 diváky prohrály s Bohemkou 2:7

Televizní utkání se svěřencům Martina Hovořáka výsledkově nevydařilo. Ačkoliv na hřišti za svým zelenobílým soupeřem o tolik nezaostávali, skóre hovoří jasně. Do nového roku tak Vinohradští vstoupí z 11. příčky Tipsport superligy.

833_Honza_Zavadil.jpg

Jan Zavadil: Atmosféra je tu odlišná od té v Tatranu

V nedávném rozhovoru jsme vám představili Martina Skřivánka, který na Vinohrady přišel v létě z Tatranu. Odtud ale nepřišel sám. Do Riegrových sadů s ním dorazil také další mladý útočník Jan Zavadil. S trenérem Hovořákem se znal už ze svého působení ve Future a nyní pod ním nastupuje i v SKV.

825_Bara_Sladkovska_souboj_Vitkovice.jpg

Ladies prohrály ve Vítkovicích 1:8

Ženy sice šly ve Vítkovicích brzo do vedení, do kterého je poslala exvítkovická Zuzana Macurová, těsný náskok však neudržely a nakonec s dvojnásobnými mistryněmi prohráli v rámci 12. kola 1:8.