Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 191 až 200 z celkem 2409 článků.
2370_ondrej_stuchlik_sokoli_pardubice_skv.jpg

Končící Ondřej Stuchlík: Rodinná atmosféra v SKV mě a bráchu pohltila

Přesně deset let strávil Ondřej Stuchlík ve žlutočerném dresu SKV. Za tu dobu slavil s týmem dvakrát postup do nejvyšší soutěže, vybojoval triumf na Czech Open, dvakrát byl u postupu do play off a nosil rovněž kapitánskou pásku. Teď svou kapitolu v áčku Vinohrad z osobních důvodů uzavírá. V rozhovoru jsme zabilancovali a ohlédli se za důležitými momenty.

2369_prague_games_strzi_ilustrace.jpg

Prague Games 2023: Starší žáci došli do čtvrtfinále

Čtyři celky reprezentovaly SKV na letošním ročníku tradičních Prague Games. Konkrétně šlo o juniorky, starší žáky, mladší žáky a elévy. Nejvíce se výsledkově zadařilo stržům, kteří ovládli všechny tři zápasy ve skupině a následně postoupili až do čtvrtfinále play off, a mlžům. Ti v pavouku B dokráčeli do semifinále.

2368_hartman_skv_chodov_rozhovor.jpg

Odcházející kapitán Petr Hartman: Klub má své kouzlo

Osm sezon byl Petr Hartman součástí A týmu. V posledních ročnících dokonce nosil na levé paži kapitánskou pásku. Teď svou kapitolu v áčku dopsal a nejspíše se vrátí zpátky do Benfiky, která ho do velkého florbalu před časem posunula. V rozhovoru se 32letý univerzál  a rodák z Moravy ohlédl za úspěšným angažmá v Livesport Suprelize.

2366_skvely_den_modry_tym.jpg

Zábava, dobroty a celkem 200 lidí! 12. ročník SKVělého dne bavil

Už podvanácté se v sobotu 17. června konala tradiční celoklubová akce pro hráče, hráčky, trenéry, funkcionáře, rodiče a všechny příznivce vinohradského klubu. Kromě florbalu a pohodové atmosféry bylo navařeno a upečeno spousta dobrot. SKVělého dne se zúčastnilo kolem 200 lidí, z nichž 140 zasáhlo do florbalového turnaje.

2365_ostravske_hry_dorostenci.jpg

Ohlédnutí za Ostravskými hrami: Dorostenci sahali po medaili

Na konci května se dva vinohradské týmy zúčastnily Ostravských her. Dorostencům se dařilo. Ve skupině dvakrát vyhráli, následně přešli přes osmifinále i čtvrtfinále a narazili až v semifinálovém klání a následném duelu o bronz. Čtvrté místo je povzbuzením do další práce v letní přípravy. Druhým celkem na Ostravských hrách byli starší žáci, těm se ale výsledkově nedařilo.

2363_gartner_rozcvicka.jpg

Sokolové zahájili letní přípravu na novou superligovou sezonu

V polovině května odstartovali sokolové přípravu na nový superligový ročník. Trenéry týmu zůstávají i nadále Jan Kapucián a Miroslav Purkrábek, kteří se budou v příští sezoně snažit navázat na uplynulý úspěch v podobě postupu do play off. Pokusí se o to ovšem s poněkud pozměněným kádrem.

2362_jonas_sigl_trenerska_fotka.jpg

Šéftrenér dívčí složky Jonáš Sigl: Je před námi ještě hodně práce

Už pěknou řádku let působí Jonáš Sigl v SKV jako trenér. Nyní zastává funkci šéftrenéra dívčí složky a zaštiťuje tak týmy od elévek až po juniorky. S nastaveným trendem, který ve Vinohradech nastal, je spokojen, zároveň ovšem přiznává, že SKV čeká velké penzum práce. V rozhovoru pro klubový web se rozpovídal také o dalším sebevzdělávání.

2361_juniorky_konec_sezony_tymovka.jpg

Kouč juniorek Šimon Král: Chceme časem konkurovat české elitě

Uplynulý ročník byl pro juniorky SKV přelomový. Svěřenkyně Šimona Krále totiž měly možnost nastupovat v nejvyšší lize proti nejkvalitnějším tuzemským celkům. Jejich pouť vyřazovací částí nakonec ukončily pozdější vítězky z Chodova. Přesto je co hodnotit. Velký progres zaznamenaly rovněž dorostenky. Za celým rokem se ohlédl trenér obou týmů Šimon Král.