Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 201 až 210 z celkem 2409 článků.
2360_Vojtech_Klapa_SKV_Sparta.JPG

Vojtěch Klápa opouští SKV

Útočník Vinohrad Vojtěch Klápa se rozhodl pro změnu dresu. Po dvou a půl sezonách ve žlutočerném povedou jeho další kroky směrem na Chodov.

2358_Uklizeni_den_zeme1.jpg

Okolí haly uklizeno! SKV se rovněž zapojilo do projektu udržitelnosti

Kdy jindy začít s úklidem než na Den Země? 22. dubna se parta nadšenců a dobrovolníků sešla v okolí vinohradské sokolovny, aby o něco zvelebila prostředí kolem Rieger arény. To však rozhodně není jediná činnost, kterou SKV přispívá do ochrany enviromentálního prostředí. Klub se totiž rovněž zapojil do projektu Udržitelnosti Českého florbalu.

2356_pripravny_zapas_australie_u23.jpg

Vinohradský tým U23 poměřil síly s juniorskou reprezentací Austrálie!

Díky zapojení bratří Gärtnerů do A týmu vznikla pro Vinohrady minulý víkend možnost odehrát přátelské utkání s australským národním výběrem juniorů. Pro SKV to byla vhodná příležitost odehrát utkání s členy nově vzniklého týmu U23 doplněného o vybrané hráče juniorské a dorostenecké kategorie.

2354_solaja_martan_aurednik_o2arena.jpg

Vítězové z O2 arény. Trio Šolaja, Martan, Auředník dobylo Subterra Cup!

V letošním superfinále sice nastoupily týmy Vítkovic, Ostravy a střešovického Tatranu, přesto mělo SKV v O2 aréně své zastoupení! Ve finále středoškolského poháru Subterra Cup nastoupili tři reprezentanti Vinohrad. Brankář Jan Auředník a obránci Tomáš Martan s Martinem Šolajou. Jejich účast měla navíc zlatou tečku, protože tým Obchodní akademie Kubelíkova porazil Gymnázium Josefa Brožka z Českého Těšína 6:1!

2355_strzi_radlice_97.jpg

Víkendové menu: Mládežnické týmy SKV uzavřou sezonu

Poslední turnaje v sezoně odehrají o víkendu z mládežnických celků starší žáci A, starší žáci B, starší žákyně, elévové a elévky. Ve hře budou v sobotu také ženy B, které duely s béčkem Startu98 a s rezervou Florbalové akademie z Mladé Boleslavi uzavřou ročník ve 2. lize žen. Všem vinohradským týmům držíme palce!

2353_mlzi_postup_do_prvniho_kose.jpg

Shrnutí víkendu: Mladší žáci zakončili sezonu postupem do 1. koše!

Mladší žáci si na závěr sezony připsali skvělé výsledky! Po třech výhrách a jedné remíze vybojovali postup do 1. koše. Mlži porazili Mladou Boleslav, Olymp a Chodov a remizovali s Panthers. Velká gratulace hráčům, trenérům i fanouškům z řad rodičů a rodinných příslušníků! Dvě vítězství ze čtyř zápasů braly mladší žákyně. Naopak dorostenkám se výsledkově moc nedařilo.

2352_mlzi_turnaj_barrandov_radost.jpg

Víkendové menu: Nabitý program dorostenek, v akci i mladší žáci a žákyně

Náročný víkend čeká dorostenky. Ty nejprve v pátek večer v dohrávce vyzvou Prague Tigers Nehvizdy na jejich půdě. V sobotu dopoledne se pak na stejném místě utkají s Novým Strašecím a se Slavií Plzeň. Kromě toho budou o víkendu ve hře mladší žáci, mladší žákyně a předposlední turnaj odehrají muži D.

2351_marek_pastika_dorost_treneri.jpg

Trenér juniorů Marek Paštika: Udělali jsme určitý pokrok

Trenérský štáb juniorů si před startem sezony v 1. lize vytyčil určité cíle, které se v průběhu roku snažil plnit. Ať už šlo o výsledky či herní posun. Do jaké míry se to povedlo? A jakou budoucnost kouč juniorky Marek Paštika věští svým hráčům?