Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 211 až 220 z celkem 2409 článků.
2350_jan_kapucian_miroslav_purkrabek_treneri_skv.jpg

Jan Kapucián: Výsledky jako na houpačce budeme chtít eliminovat

Před sezonou si vytyčil cíl v podobě postupu do play off. Ten pak následně Jan Kapucián se svým týmem splnil a ještě ho obohatil o postup přes ostravské FBC. Jak je kouč, jenž se na lavičku SKV přesunul v létě 2022, spokojen s uplynulým ročníkem? A jak se mu spolupracovalo s jeho asistentem Miroslavem Purkrábkem? O tom všem promluvil v rozhovoru.

2349_cecko_posledni_turnaj.jpg

Shrnutí víkendu: Céčko zapsalo dvě výhry a udrželo 4. příčku v regionální lize!

Muži C potřebovali k jistotě udržení čtvrtého místa v regionální lize získat šest bodů a navíc doufat v drobné zaváhání Future. Obě podmínky byly o víkendu splněný. Céčko zapsalo dvě jednoznačné výhry 9:5 a 9:1, předvedlo kvalitní výkony a díky nedělní ztrátě Future mohou po loňském zisku třetí pozice zaknihovat další solidní umístění v nejvyšší regionální lize!

2347_Ondrejcik_muziB_C.JPG

Víkendové menu: Muži C budou hájit čtvrté místo

Poslední turnaj v sezoně čeká v rámci regionální ligy muže C. Ti se v Průhonicích utkají s béčkem Tatranu a s béčkem Wizardů. Jejich cílem bude uhájit pěknou čtvrtou příčku před klubkem pronásledovatelů. Ve hře budou o víkendu také ženy B, dorostenky, dorostenci B, mladší žáci, mladší žákyně a přípravka! Všem týmům držíme palce.

2346_strzi_radlice_tymove_pokrik.jpg

Víkendové menu: Starší žáci ve třetím koši

Starší žáky čeká další turnaj ve 3. výkonnostním koši. V neděli se v Mělníku utkají se Spartou a s Kutnou Horou. Vedle áčka stržů bude ve hře o víkendu také béčko a své zápasy odehrají rovněž starší žákyně, elévové a elévky. Dorostenky se v sobotu odpoledne utkají s Wizards na jejich půdě v Průhonicích.

2345_pavel_hajek2_skv_tatran_play_off.jpg

Pavel Hájek: Ukázali jsme, že se s námi musí počítat!

Jeho forma postupem času gradovala a ve čtvrtfinále proti Tatranu vyvrcholila pěknou asistencí ve třetím duelu a brankou ve čtvrtém měření sil. Pavel Hájek se vypracoval v jednoho z členů základní sestavy a v posezónním hodnocení se ohlíží za tím, jakou práci on a jeho spoluhráči v uplynulém ročníku odvedli.

2344_dorostenci_playoff_pokrik.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostence vyřadil v play off Havířov

Vedle obou A týmů ukončili svou pouť vyřazovací fází také dorostenci. Ti nestačili ve dvou zápasech na SFK Havířov a se sezonou se loučí ve 2. kole play off. Zatímco v prvním duelu na domácí půdě svedli se soupeřem z východu republiky vyrovnanou bitvu, ve druhém střetnutí v Havířově prohráli jednoznačně 2:8. Jednu výhru po nájezdech a jednu prohru po nájezdech uhráli muži C, kteří tak udělali další krok k udržení 4. příčky v regionální lize.

2342_SKV_Tatran_play_off.JPG

Loučení se ctí. SKV prohrálo s Tatranem domácí duely a končí

Prali se o každý míček, vzdorovali velkému favoritovi na titul, sérii se jim však prodloužit nepodařilo. Sokolové v domácích duelech s Tatranem prohráli 3:8 a 2:8 a se sezonou se loučí ve čtvrtfinále play off. V obou zápasech nabídli divákům atraktivní pasáž hry, ve které dotahovali, jenže kvalitní soupeř si pak vedení nenechal vzít a suverénně postoupil dál.

2340_prochazka_sindelar_skv_tatran.jpg

Nabitý play off víkend v Rieger aréně: Boys proti Tatranu, Ladies proti Tigers

Máme před sebou hodně nabitý víkend! Vinohrady se totiž pokusí v Rieger aréně prodloužit sérii proti vítězi základní části Livesport Superligy. V sobotu večer před kamerami ČT a v neděli podvečer budou hostit Tatran Střešovice. Série se na Prahu 2 přesouvá za stavu 2:0 pro Střešovické. V neděli se po zápase mužů představí na domácí půdě také Ladies. Ve druhém střetnutí čtvrtfinálové série 1. ligy žen přivítají Prague Tigers Nehvizdy.