Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 221 až 230 z celkem 2409 článků.
2341_dorost_strzi_radlice.jpg

Víkendové menu: Dorost jde do boje s Havířovem!

Po postupu přes Karlovy Vary si dorostenci SKV vybojovali účast ve 2. kole, ve kterém se střetnou s SFK Havířov. V sobotu se bude hrát v Kobylisích, v neděli pak sokolové odcestují na východ republiky, kde se uskuteční odveta. Hájit čtvrtou příčku v regionální lize budou muži C. Ty se utkají s céčkem Panthers a následně vyzvou Spartu B.

2338_pergler_hartman_tatran_skv.jpg

Ivan Pergler: Na domácím hřišti se budeme rvát do posledního hvizdu

V průběhu celé sezony je tahounem SKV. I s pomocí jeho výkonů Vinohradští vybojovali postup do vyřazovací fáze a následně v osmifinále skolili favorizovanou Ostravu. Ivan Pergler je nejlepším střelcem sokolů v play off a na svá čísla bude chtít navázat také v nadcházejících domácích duelech s Tatranem. Série se do Rieger arény přesunuje za stavu 2:0 pro Střešovice.

2339_dorostenci_play_off.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostenci vyřadili Karlovy Vary a čeká je Havířov!

Dorostenci SKV si vedli v úvodním kole play off výtečně a po výhrách 4:2 a 7:6 postoupili mezi 32 nejlepších celků 1. ligy. Ve 2. kole vyřazovací fáze narazí na SFK Havířov. Hrát se bude už o nadcházejícím víkendu. Skvěle se o víkendu dařilo také přípravce, která ovládla všechny čtyři zápasy a potažmo i celý turnaj. Výsledkově to naopak nevyšlo starším žákyním.

2337_ladies_kutna_hora_play_off.jpg

Domácí výhra, venkovní otočka a postup do čtvrtfinále!

Ladies jdou dál! V osmifinále play off svěřenkyně koučů Františka Kovače a Jana Skály dokázaly ve dvou utkáních vyřadit Kutnou Horu a ve čtvrtfinále si zahrají derby s Prague Tigers. V sobotu ženské áčko vyhrálo na domácí půdě 5:2, v neděli pak Ladies předvedly hezkou otočku, když prohrávaly v průběhu druhé části 1:3, nakonec ale zvítězily 8:4 a vybojovaly postup!

2334_Jan_Pinkas_radost_SKV_Chodov.JPG

Jan Pinkas po postupu: Jsem rád, že jsem týmu pomohl

V úterý v Ostravě vybojovali rozhodující vítězství, a tak si teď sokolové zahrají čtvrtfinále play off proti velkému favoritovi střešovickému Tatranu. Série odstartuje už v sobotu. Jak se na ní Vinohradští připravují a co stálo za postupem SKV přes ostravské FBC přiblížil útočník a hrdina úterního duelu Jan Pinkas.

2335_jirku_strzi_radlice.jpg

Víkendové menu: Dorostenci jdou do play off proti Karlovým Varům

Kromě A týmů, které budou o víkendu hrát své zápasy v rámci play off, vstoupí do vyřazovací fáze také dorostenci, kteří se v 1. kole utkají s Karlovými Vary. V sobotu se bude hrát na Vinohradech, v neděli sokolové zamíří na západ republiky. Kromě dorostenců se budou o dobré výsledky prát také starší žákyně (doma v Rieger aréně) a přípravka (v Letňanech).

2333_ladies_nastup_balonky.jpg

Ženské áčko vstupuje do play off!

Již tuto sobotu 11. března vstoupí ve vinohradské Rieger aréně SKV Ladies do letošního play off 1. ligy žen. Tým pod vedením trenérského tandemu Jan Skála – František Kovač si svými výkony v základní části soutěže zajistil přímý postup do osmifinále, kde změří síly s florbalistkami z Kutné Hory.

2332_strzi_turnaj_radlice_7.jpg

Shrnutí víkendu: Juniorky vyřadil Chodov, starší žáci udrželi 2. koš

Juniorky si po postupu přes Spartu zahrály osmifinále v play off, ve kterém narazily na velkého favorita celé soutěže. Celá série se nesla v duchu papírových předpokladů a Chodov zapsal dvě vysoká vítězství. Svěřenkyně Šimona Krále tak mají po sezoně, která byla premiérová v nejvyšší soutěži. Ve druhém koši nastoupili o víkendu starší žáci a díky triumfu v závěrečném utkání se Startem zůstanou i nadále mezi 12 nejlepšími celky regionu.

2331_o_stuchlik_pergler_skv_ostrava.jpg

Sokolové vyhráli v Ostravě a postupují do čtvrtfinále! V něm narazí na Tatran

Do play off šli z desáté příčky, přesto dokázali sokolové zmačkat papírové předpoklady, v rozhodujícím třetím utkání osmifinále play off přetlačili Ostravu 4:3 a postoupili mezi nejlepší osmičku týmů Livesport Superligy. Dvěma body se na výhře podílel výborně hrající útočník Jan Pinkas. Vinohrady ve čtvrtfinále vyzvou vítěze základní části střešovický Tatran.