Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 261 až 270 z celkem 2409 článků.
2299_jan_prochazka_skv_chodov.jpg

Jan Procházka: Energie v týmu je dobrá, už nesmíme zaváhat

Pět a půl minuty před koncem šel za stavu 2:3 na samostatný nájezd. A s ledovým klidem proměnil! Jan Procházka byl po televizním utkání 19. kola Livesport Superliy vyhlášen nejlepším hráčem na straně SKV a dopomohl domácím k zisku bodu. Dobrý výkon proti favorizovanému Chodovu Vinohradské povzbudil před klíčovou fází základní části.

2298_Simon_Kral_juniorky.JPG

Trenér juniorek Šimon Král: Naše hra nabírá obrátky

Před sezonou stála před svěřenkyněmi kouče Šimona Krále velká výzva v podobě premiérové účasti v 1. lize. Mladé florbalistky už ušly kus cesty a zaznamenaly zlepšení. To potvrdila i nedávná remíza se střešovickým Tatranem. Trenér juniorek a dorostenek Král doufá, že výkonnostní vzestup hráčky SKV potvrdí i v nadecházející fázi sezony.

2297_Vnuk_Hajek_Benfika_Decin.JPG

Shrnutí víkendu: Benfika jde na první místo!

Mužské béčko sice proti Sokolovu nepodalo nejlepší výkon, přesto zapsalo důležitou výhru 7:4 a v tabulce se díky zaváhání Kobylis vyhouplo na první příčku divize A. Třemi asistencemi se na triumfu podílel útočník Jiří Krůšek. Jedno vítězství dokázaly o víkendu vybojovat juniorky, které porazily Spartu 6:1.

2296_Hartman_SKV_Chodov.JPG

Dobrý výkon proti Chodovu vynesl sokolům bod

Diváci v Rieger aréně i ti, kteří se na superligové utkání Vinohrad s Chodovem dívali na televizních obrazovkách, se museli dobře bavit. Vinohradští podali solidní výkon a po základní hrací době vybojovali s favorizovaným Chodovem remízu 3:3. V prodloužení rozhodl o bodu navíc pro hosty Mikuláš Komárek.

2295_Luky_Chvatal_Becko_Decin.JPG

Víkendové menu: Benfika přivítá Sokolov, junioři Hattrick Brno

Mužské béčko stále ztrácí v tabulce divize A pouze bod na první Kobylisy. Další pokus o stažení manka může udělat o víkendu, kdy hostí Sokolov. Utkání je na programu v sobotu od 19 hodin v Rieger aréně. O den později se v domácím prostředí představí junioři. Ti od 18 hodin přivítají brněnský Hattrick. Do boje půjdou o víkendu také oba týmy dorostenců, juniorky, oba celky mladších žáků nebo elévky.

2292_prochazka_pergler_klapa_skv_vary.jpg

Pražské derby s Chodovem před televizními kamerami!

Lepší pozvánku na další zápasy florbalisté Vinohrad učinit nemohli. V rámci 18. kola Livesport Superligy porazili Bohemians 6:5 a zapsali velmi cenné body do tabulky. Nyní je čeká další pražské derby. Před kamerami ČT sport se v pondělí 16. ledna utkají od 17:10 s Chodovem.

2293_Matej_Horak_SKV_Pardubice.JPG

Vyrovnaný průběh nám dodal energii, těšilo po výhře dvougólového Horáka

Dvěma góly Bohemku načal a sokolové pak ve druhé polovině utkání zamířili k velkému vítězství. Matěj Horák se v úvodu sezony moc do sestavy nedostával, ovšem teď řádí v útoku a v posledních pěti superligových duelech posbíral tři góly a jednu asistenci. I díky němu Vinohrady zdolaly klokany 6:5 a vrátily se v tabulce zpět do boje o play off. Teď je čeká domácí duel s Chodovem, a to před kamerami ČT sport.

2294_Strzi_turnaj_21_22.jpg

Shrnutí víkendu: Postoupili starší žáci, mladší žákyně a přípravka!

SKV má za sebou velmi úspěšný víkend. Postupy do vyšších košů vybojovaly hned tři celky. Starší žáci se posunuly do 3. výkonnostního koše. Do toho úplně nejlepšího se podařilo dostat po skvělých výkonech mladším žákyním. A v neposlední řadě si posun výš vybojovali ti nejmenší z přípravky. A dařilo se i ostatním.

2291_ondrej_stuchlik_bohemians_skv.jpg

Fantazie! Sokolové zaskočili Bohemku a vyhráli 6:5

Výrok komentátora Roberta Záruby „přepište historii“ je notoricky známý. V tomto případě si ho ale dovolíme použít znovu. Vinohrady totiž poprvé ve své historii porazili Bohemku v rámci základní části nejvyšší soutěže. Silného protivníka zdolali 6:5 na jeho půdě a zapisují do tabulky velmi cenné tři body. Bravo!

2290_gartner_skv_bohemians.jpg

Víkendové menu: Sokolové na Bohemians, Ladies v Nehvizdech a Kutné Hoře

Mužské áčko sehraje první superligový zápas v roce 2023 na Podvinném mlýně, kde se v sobotu odpoledne střetne s Bohemians. Klokani mají v aktuálním ročníku skvělou formu, postoupili do finále poháru a v tabulce nejvyšší soutěže prohánějí i Mladou Boleslav s Vítkovicemi. Dvě utkání sehrají o víkendu Ladies.