Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 251 až 260 z celkem 2409 článků.
2309_Saroch_Spacek_Benfika.JPG

Shrnutí víkendu: Benfika jde do trháku! Výhra pro juniory i juniorky

Dlouho se mužské béčko pohybovalo na druhé nebo třetí pozici divize A. Jenže od 5. kola nabrali svěřenci hrajícího kouče Viktora Vondry jasný směr a 14 výhrami za sebou pro sebe uzmuli první pozici. Na druhé Kobylisy mají už čtyřbodový náskok, naposledy deklasovali poslední Roudnici 15:4! Důležitý triumf směrem k účasti v play off vybojovali junioři, kteří zdolali Hradec na jeho půdě. A jedno vítězství zaznamenaly také juniorky.

2308_Vojtech_Klapa_SKV_Sparta.JPG

Klápa po výhře v Liberci: Pokračovali jsme v naší hře, což přineslo ovoce

Výsledkový horor se Spartou a následný cenný triumf v Liberci. Sokolové zažili víkend, během kterého se nálada změnila z nuly na sto. Na domácí vysokou porážku 9:1 totiž zareagovali nejlepším možným způsobem a po obratu na severu Čech se posunuli na kýženou desátou příčku. Jak ale přiznává tahoun Vojtěch Klápa, udržet ji ještě bude hodně náročné.

2307_Kuzel_Plihal_SKV_Liberec.jpg

Na prohru se Spartou zareagovali sokolové důležitým vítězstvím v Liberci!

Odpověď na nevydařený páteční zápas se Spartou se Vinohradům vydařila! Svěřenci koučů Kapuciána a Purkrábka triumfovali na hřišti Liberce 9:6 a posunuli se na desátou příčku Livesport Superligy. Hattrickem a asistencí se o důležité vítězství přičinil Vojtěch Klápa, tři body pak nasbíral Štěpán Švejda. Superligu teď čeká reprezentační přestávka.

2306_Krepelka_Hartman_SKV_Sparta.JPG

Víkendové menu: Sokolové vyjedou do Liberce

Superliga pokračuje bez větší přestávky dál. Po pátečním derby se Spartou se tentokrát sokolové vydají na sever do Liberce, kde se utkají v rámci 22. kola nejvyšší soutěže s FBC. Na domácí půdě se o víkendu představí juniorky (jak v sobotu, tak v neděli), mužské béčko a také mladší žáci. Naopak na venkovních hřištích budou hrát junioři.

2305_tomas_gartner_skv_chodov.jpg

Tomáš Gärtner: Do následujících zápasů dáme všechno!

Třetí třetina patřila jim. Bratři Gärtnerové byli u tří branek Vinohrad a výrazně dopomohli k výhře 8:4 na půdě Karlových Varů. Zisk tří bodů vrátil SKV do boje o play off. Další důležité střetnutí čeká Vinohradské už v pátek, kdy se doma postaví proti městskému rivalovi.

2304_vojtech_klapa_skv_chodov_tribuna.jpg

V pátek večer domácí derby se Spartou!

Superligový program nezastavuje, naopak nabírá obrátky. Čtyři dny po venkovním duelu na hřišti Karlových Varů se sokolové představí znovu, tentokrát na domácím hřišti. V pátek od 20 hodin na něm přivítají v derby Spartu. A proti pátému týmu superligové tabulky se budou snažit vybojovat body potřebné k účasti v play off.

2302_naty_jirkova_skv_prague_tigers.jpg

Ladies se vyhouply na 2. místo. Musíme to potvrdit, hlásí Jirková

Žensko áčko výsledkově zvládlo poslední dva zápasy 1. ligy žen a díky zisku šesti bodů se posunulo na druhou příčku tabulky za vedoucí Black Angels. Dvěma góly k důležité výhře nad Litvínovem přispěla Natálie Jirková. Utkání nakonec přineslo dramatický závěr, který domácí florbalistky ustály. Nejen o něm dvougólová hráčka promluvila.

2303_strzi_turnaj_kralovak1.jpg

Shrnutí víkendu: Starší žáci postupují do 2. koše!

Starší žáci zaznamenali skvělý úspěch! Na turnaji v Kobylisích ovládli základní skupinu a následně ve finále porazili čelákovickou Orku těsně 2:1. Tím vybojovali postup do 2. nejvyšší koše v pražské a středočeské lize. Důležitou výhru směrem k účasti v play off vybojovali junioři. Ti uspěli na hřišti Hradce Králové 7:5. A velký obrat předvedli muži B. Benfika prohrávala ve druhé třetině s Litvínovem už 1:5, přesto nakonec brala výhru 7:6.

2301_karlovy_vary_skv_gol.jpg

Sokolové přivezli z Karlových Varů tři body po výhře 8:4!

Zpátky v boji o play off! Vinohrady porazily v televizní dohrávce 20. kola Livesport Superligy poslední Karlovy Vary na jejich půdě 8:4 a vrátili se do boje o účast ve vyřazovací fázi. Na desáté Českou Lípu nyní ztrácejí tři body. Dvěma góly a jednou asistencí se o výhru přičinil skvěle hrající Daniel Gärtner. Dva přesné zásahy vystřihl Jan Procházka a asistenci zapsal brankář Roberts Blumbergs.

2300_nikca_trnkova_skv_vanoce.jpg

Víkendové menu: Ladies po delší době na domácí půdě!

Po více jak měsíci se konečně na domácím hřišti představí ženské áčko. V sobotu vyzve Chomutov a v neděli Litvínov. Oba dva dny je začátek utkání naplánován na 17:30. Přijďte SKV podpořit v boji o co nejlepší umístění v základní části 1. ligy žen! V Rieger aréně se o víkendu představí ještě ženy B, starší žáci B a mladší žákyně. Až v pondělí do boje zasáhne mužský A tým, který bude v rámci televizního utkání hrát v Karlových Varech.