Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 241 až 250 z celkem 2409 článků.
2319_Kuzel_radost_SKV_Black_Angels.JPG

Výborně! Sokolové porazili Black Angels 7:4 a nadále drží desátou pozici!

Takhle se bojuje o osmifinále play off! Vinohradští doma po srdnatém výkonu zdolali Black Angels 7:4. Hattrickem se na tom podílel Ivan Pergler. Sokolové tak mají kolo před koncem základní části náskok čtyř bodů na jedenáctou Českou Lípu. Ta má ovšem jeden zápas k dobru. Následující týden tedy rozhodne.

2317_matej_horak_skv_chodov.jpg

Poslední domácí zápas v základní části! SKV se v derby střetne s Black Angels

Poslední domácí zápas v základní části Livesport Superligy sehrají sokolové proti Black Angels. A půjde o velice důležitý duel. SKV totiž stále usiluje o postup do play off. A právě derby s anděly může hodně napovědět o úspěchu či neúspěchu. Utkání 25. kola je na programu v neděli od 17 hodin. Všichni příznivci jsou do hlediště Rieger arény srdečně zváni!

2318_Luky_Chvatal_Benfika_Decin.JPG

Víkendové menu: Benfika o vítězství v divizi, junioři o play off

Mužské béčko v neděli uzavře svou sezonu. A jestliže svěřenci hrajícího kouče Viktora Vondry chtějí, aby to byla sezona velmi úspěšná, musejí v Novém Boru s Děčínem vyhrát. V takovém případě uhájí před pronásledovateli první příčku a ovládnou tabulku divize A. Poslední dva zápasy v základní části mají před sebou junioři. Ti se budou snažit udržet šestou příčku, aby postoupili do play off. Na domácí půdě se tentokrát v sobotu představí přípravk

2316_Benfika_Decin_Zanisko.JPG

Shrnutí víkendu: Benfika krok od první příčky, důležitá výhra pro juniory

Už jen jeden zápas čeká Benfiku v rámci letošní sezony. Svěřenci hrajícího kouče Viktora Vondry zažili šestibodový víkend, když nejprve v pátek v dohrávce porazili Slaný 5:3 a následně deklasovali Českou Lípu vysoko 22:5. V tabulce tak zůstávají na první příčce, kterou budou v posledním kole hájit před svými pronásledovateli. Důležité tři body vybojovali junioři.

2315_erich_kellermann_pardubice_skv.jpg

Erich Kellermann: Budeme moc rádi, když nás fanoušci přijdou v neděli podpořit

Klíčová fáze základní části je tady. Do konce dlouhodobé fáze Livesport Superligy zbývají už jen dvě kola a sokoly čeká poslední domácí utkání. V neděli se od 17 hodin střetnou s Black Angels. Situace v tabulce je zamotaná a o dvě místa v play off ještě hrají tři týmy. Vinohradští tak budou chtít proti městskému rivalovi uspět. Před důležitým duelem promluvil obránce Erich Kellermann.

2314_pardubice_skv_gartners.jpg

Sokolové v Pardubicích přišli o vedení a nakonec prohráli po nájezdech

Dva zápasy, jeden bod. Taková je bilance sokolů z uplynulého hracího víkendu Livesport Superligy. Mrzet může Vinohradské především páteční utkání, ve kterém SKV vedlo v Pardubicích v průběhu třetí třetiny 5:3. Nakonec ale o náskok přišlo a prohrálo s Východočechy po nájezdech. V neděli pak svěřenci koučů Kapuciána a Purkrábka prohráli na hřišti Vítkovic 2:10.

2313_Benfika_umelecke_foto.JPG

Víkendové menu: Benfika dvakrát doma o čelo tabulky!

Mužské béčko už v letošním ročníku divize čekají pouze tři zápasy. Vinohradští jsou blízko velkému úspěchu. Pokud totiž uspějí ve všech třech případech, ovládnou tabulku divize A. V pátek večer na domácí půdě přivítají tým ze Slaného a v neděli Českou Lípou. V Rieger aréně se představí také junioři, kteří stále usilují o postup od play off 1. ligy. A duelů na domácím hřišti se dočkají také juniorky, starší žákyně a elévové.

2312_jan_pinkas_skv_bohemka.jpg

Jan Pinkas: Máme vše ve vlastních rukou

V pátek čeká sokoly důležitý zápas na půdě Pardubic. A pak se svěřenci koučů Kapuciána a Purkrábka vydají do Ostravy, aby tam poměřili síly s Vítkovicemi. Poslední čtyři zápasy základní části rozhodnou o tom, jestli se Vinohradští vydají do boje v play down nebo v play off.

2311_Viki_Vondra_becko.JPG

Shrnutí víkendu: Mužské céčko bralo na domácí půdě šest bodů!

Céčko o víkendu zaválelo! Martin Zima a spol. nejprve otočili utkání s Futurem a vyhráli 7:4. Ve druhém zápase pak porazili oslabené Kobylisy i přes rozpačitý průběh 6:3. Celtics zapsali důležitých šest bodů do tabulky a posunuli se na skvělou čtvrtou příčku regionální ligy. To ženskému áčku a mužské Benfice se bohužel tolik nevedlo.

2310_snopova_ladies_sparta.jpg

Víkendové menu: Ženy v Plzni, Benfika v Kadani

Důležitý zápas o nadcházejícím víkendu čeká Ladies. Ty se na západě Čech střetnou se Slavií Plzeň, tedy pátým týmem tabulky. A důležitý výjezd očekává také Benfika. Sokolové se totiž představí na hřišti Kadaně, která bude houževnatým sokem a navíc ji na domácí půdě vždy žene početné publikum. Doma na Vinohradech se představí další rezervní týmy - v sobotu déčko, v neděli céčko.