Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 271 až 280 z celkem 2409 článků.
2289_petr_hartman_skv_vary.jpg

Kapitán Hartman: Zaměříme se na výkony, jedině tak můžeme uspět

Po slibném úvodu sezony přišel výsledkový útlum. V prosinci navíc sokolové pár dobře rozehraných zápasů v Livesport Superlize bohužel ztratili. I proto bude zbytek základní části z pohledu boje o postup do play off složitý. Vinohradští ovšem v čele s kapitánem Petrem Hartmanem nic nevzdávají.

2287_Suchanek_Pergler_Florbal_MB_SKV.jpg

Sokolové kladli v Boleslavi odpor do poslední minuty

Ještě v páté minutě druhé třetiny to bylo 0:0. Sokolové se i poté, co se Mladá Boleslav dostala v zápase 17. kola Livesport Superligy do vedení, drželi dlouho na dostřel, na body ovšem proti velkému favoritovi nedosáhli. Také ve druhém měření sil s úřadujícím mistrem ale vyloženě nepropadli a i přes početnou marodku odehráli ve středočeském městě solidní utkání.

2288_ladies_skv_sparta_vanoce.jpg

Shrnutí víkendu: Ladies v derby deklasovaly Spartu

Ladies si v předvánoční atmosféře smsly na pražském rivalovi a Spartu vyprovodily 14 brankami. Pěti asistencemi se na tom podílela Natálie Vesecká, čtyři góly vsítila Angelika Bližňáková. Ženské áčko tak přečká Vánoce na 4. místě 1. ligy. Dařilo se i juniorům, kteří ovládli oba dva své víkendové zápasy. Olomouc v přestřelce porazili 10:8 a o den později zdolali Havířov 6:3. Proti těžkým sokům a v okleštěné sestavě se tentokrát nevedlo mužům C.

2285_ladies_angelika_bliznakova.jpg

Neustále se zlepšujeme. Nesmíme polevit, ví Angelika Bližňáková

Do SKV dorazila Angelika Bližňáková už na začátku roku 2020. Konec tehdejší sezony i tu následující však zhatil koronavirus. Až od minulého ročníku tak mohla rychlá útočnice naplno prokázat svůj talent. V aktuální sezoně 1. ligy je po Elišce Reischlové druhou nejproduktivnější hráčkou a pravidelně střílí důležité branky.

2284_Radek_Kuzel_SKV_FBC_Ostrava.JPG

Poslední zápasy se nám nevydařily. Musíme dobít baterky, hlásí Radek Kužel

V létě přišel z prvoligového Ústí na hostování obránce Radek Kužel. Postupem času se propracoval do základní sestavy, byť teď nastupuje spíše na pozici útočníka. Zaujal hlavně svým skvělým fyzickým fondem a v probíhající sezoně už zapsal pět gólů a jednu asistenci. Ani jeho příspěvky však sokolům na dobré výsledky nestačily.

2283_Petr_Hartman_SKV_FBC_Ostrava.JPG

Prohra v Otrokovicích a domácí prohra s Ostravou

Sokolům se výsledkově před Vánocemi nezadařilo. V pátek prohráli na hřišti Otrokovic 2:4, když nedokázali lépe zužitkovat střeleckou převahu. V neděli jim štěstí nepřineslo ani domácí prostředí. S ostravským FBC padli i přes drtivý finiš 4:6. Další zápas Vinohrady sehrají mezi svátky 29. prosince od 16 hodin na hřišti Mladé Boleslavi.

2280_kellermann_klapa_maca_skv_bohemians.jpg

Vánoční neděle na Vinohradech plná florbalu!

SKV zažije v neděli florbalové vánoční hody! V Rieger aréně se totiž postupně vystřídají junioři, ženy a nakonec i muži v rámci Livesport Superligy, kteří přivítají ostravské FBC. Kromě samotných zápasů bude připraven i bohatý doprovodný program. Tak si přijďte před Vánoci užít pěknou atmosféru do hlediště vinohradské sokolovny.

2282_trojacek_skv_otrokovice.jpg

Víkendové menu: Áčko v Otrokovicích, junioři proti Olomouci a Havířovu

Mužské áčko má před sebou víkendové dvojutkání. Nejprve v pátek zavítá na hřiště otrokovických Panthers. Následně se v neděli večer sokolové utkají doma s Ostravou. Předcházet tomu budou domácí duely juniorů a Ladies. Poslední zápasy v roce 2022 čekají na muže C, dorostence nebo elévky. Mladé florbalistky se navíc představí na Vinohradech v dorostovém sálu.

2281_ladies_ceska_lipa_1.jpg

Shrnutí víkendu: Ladies nezaváhaly, Benfika porazila vedoucí Kobylisy!

SKV má za sebou velmi úspěšný týden. Mužská Benfika na hřišti vedoucích Kobylis předvedla skvělý výkon a vyhrála 7:1. Snížila tak ztrátu na lídra divize A na pouhý bod. Dvě výhry zapsaly v 1. lize Ladies. Vinohradské florbalistky nejprve o víkendu zvítězily v České Lípě a v úterý zvládly i dohrávku na půdě Ústí. Postup do 3. koše vybojovali statečně bojující starší žáci. A tři výhry a postup výš mají také mladší žákyně! Bravo!