Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 371 až 380 z celkem 2413 článků.
2193_mlzi_vinohrady_brezen2.jpg

Nové tváře, vítězná nálada. Ligovou sezonu úspěšně zakončily i nejmladší naděje

Řada nových přírůstků do černožluté rodinky, spousta práce a zejména vítězná forma v průběhu celého ročníku. I v takovém dechu se nesla uplynulá sezona v táboře mladých vinohradských talentů. Parta pod vedením trenérského sboru Lucky Šťastné letos reprezentovala značku SKV s naprostou grácií a do šuplíku klubových úspěchů doručila velice zajímavé výsledky.

2190_stepan_cuda_rozhovor_pardubice.jpg

Štěpán Čuda: V kabině se letos vytvořil skvělý tým!

V létě 2020 přišel do SKV z Bohemians. V prvním ročníku ale hbitý obránce Štěpán Čuda do základní sestavy nepronikl. To se mu povedlo až ve druhé sezoně na Vinohradech, kdy se stal součástí první pětky a na hřišti spolupracoval s bratry Stuchlíky. I jeho výkony plné bojovnosti přinesly vinohradskému klubu záchranu v Livesport Superlize.

2188_Strzi_B_dorost_ilustracni_foto.jpg

Dorostence čeká Final Four! V neděli se střetnou s Královým Dvorem

Dorostenci SKV vybojovali ve 2. lize třetí příčku, a protože rezerva ze Střešovic se závěrečných bojů o medailová umístění účastnit nemůže, znamená to pro vinohradské mladíky postup do Final Four. V jeho semifinále se žlutočerní utkají s celkem z Králova Dvoru. Hrát se bude v neděli v Kunraticích. Vítěze čeká účast v druholigovém finále.

2187_celtics_posledni_turnaj_21_22.jpg

Shrnutí víkendů: Celtics končí třetí! O stejnou příčku usilují i ženy B

Nedostatek hráčů a špatné výsledky. Muži C se v průběhu ročníku vypořádali s nepříjemnými okolnostmi a nakonec zakončili sezonu na krásné třetí příčce regionální ligy. O stejnou pozici usiluje ve 2. lize ženský B tým. Do konce soutěže zbývá ještě jeden turnaj. Výborně si v posledních duelech vedli dorostenci a juniorky.

2185_petr_hartman_radost_zachrana.jpg

Spokojený kapitán Hartman: Takticky jsme byli na play down výborně připraveni

Nejprve měl mít kapitánskou pásku pouze dočasně místo zraněného Lukáše Lance. Jeho zdravotní potíže se ale protáhly, a tak florbalový univerzál Petr Harmtan provedl SKV klíčovými boji jako kapitán. A po čtvrté výhře nad Pardubicemi se mu hodně ulevilo. Tým dokázal splnit náročný úkol. Jak ale sám 30letý hráč přiznává, bylo to zasloužené.

2184_Kopecky_tleskani.JPG

Kanonýr Kopecký míří do Švýcarska: Záchrana v superlize? Obrovská úleva

Do posledních dvou zápasů nemohl střelec Viktor Kopecký zasáhnout kvůli disciplinárnímu trestu. Pouze z tribuny tak držel palce spoluhráčům, kteří nakonec vybojovali záchranu v Livesport Superlize. I šikovný forvard na ní ovšem má lví podíl. V základní části byl tahounem mužstva a nasbíral 47 bodů. V play down přidal dalších pět branek a byl suverénně nejlepším kanonýrem SKV. Teď se s vinohradským klubem loučí a míří do švýcarského Thunu.