Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 391 až 400 z celkem 2413 článků.
2173_hruskova_skalicka_ladies_usti.jpg

Víkendové menu: Ladies i junioři v play off!

Kromě mužského A týmu vyhlížejí důležité zápasy také ženy a junioři. Ladies se v osmifinále 1. ligy utkají se Spartou, domácí duel se uskuteční už v pátek večer! V sobotu se v Liberci představí v rámci předkola play off junioři, o den později mladí sokolové přivítají severočeského soka na domácí půdě. V Rieger aréně budou v sobotu hrát také muži C.

2171_zbynek_stuchlik_play_down_pardubice.jpg

Tuhý boj s Pardubicemi se přesune do Rieger arény

Za stavu 1:1 bude o víkendu ve vinohradské Rieger aréně pokračovat série 1. kola play down Livesport Superligy. Sokolové se se svými rivaly z Pardubic utkají v sobotu od 19 hodin a v neděli od 17:30. Všichni příznivci jsou srdečně zváni do hlediště. V úvodních dvou duelech nebyla nouze o dramatické momenty a pěkné góly.

2172_juniori_ce_liga_stiri.jpg

Shrnutí víkendu: Junioři vybojovali play off! Benfika končí bronzová

Junioři SKV splnili svou misi v 1. lize. Ve skupině A nakonec obsadili konečnou pátou příčku a proklouzli do vyřazovací fáze. V ní už o víkendu vyzvou Liberec. Sezonu zakončilo mužské béčko. Dobře rozehraný zápas v Kutné Hoře nedovedlo do vítězného konce a nakonec po 12 sériích nájezdů padlo 4:5. Třetí příčku už to ale svěřencům kouče Vondry nevezme. Další dvě výhry zapsaly juniorky!

2170_aneta_kalivodova-ladies_vanocni_zapas.jpg

Ladies vyřadily Lípu a teď vyzvou Spartu. Bude to vyrovnané, přiznala Kalivodová

Nejkratší možnou cestou ženské áčko přešlo v 1. kole play off přes Českou Lípu a nyní už vyhlíží osmifinálové boje se Spartou. Půjde o hodně atraktivní souboj, narazí na sebe totiž pátý a šestý tým západní skupiny 1. ligy. Jak se ladies ohlížejí za vítězný vstupem do klíčové pasáže ročníku a jaká nálada panuje v týmu?

2169_jan_prochazka_sokoli_pardubice_vinohrady_play_down.jpg

Autor vítězné sobotní trefy Procházka: Doma očekávám ještě bojovnější utkání

V sobotu dokázali sokolové zaskočit domácí Pardubice a sérii 1. kola play down, ve které se hraje o udržení v Livesport Superlize, načali triumfem v prodloužení. Vítěznou branku zaznamenal na konci 69. minuty Jan Procházka. Rychlonohý hráč Vinohrad zhodnotil jak sobotní triumf, tak následnou nedělní porážku. Po dvou zápasech je stav série srovnaný 1:1.

2167_Play_down1_Pardubice_SKV_Maca.jpg

Z Pardubic s jednou výhrou

Po úvodním víkendu stav vyrovnaný. Sokolové v sobotu dokázali na hřišti Pardubic ukořistit výhru, když vyrovnaný duel v prodloužení rozhodl Jan Procházka. V neděli už ale svěřenci koučů Kotlase a Bouši na svého soka nestačili a prohráli 4:6. Série 1. kola play down Livesport Superligy se tedy do Rieger arény přestěhuje za stavu 1:1.

2166_brankarka_ladies.jpg

Víkendové menu: Ladies odstartují play off, Benfika zakončí sezonu v Kutné Hoře

Kromě mužského áčka bude ve hře dalších osm vinohradských celků. Do play off vstoupí Ladies, které na úvod narazí na Českou Lípu. V sobotu se s tímto soupeřem střetnou na domácí půdě, v neděli pak vyrazí do Rumburku. Se sezonou se rozloučí mužské béčko. V neděli odehraje v Kutné Hoře utkání 22. kola základní části, a jelikož B týmů se divizní play off netýká, půjde o derniéru v aktuálním ročníku. Důležité souboje vyhlížejí junioři.

2164_pardubice_skv_preview.jpg

Boj o záchranu s Pardubicemi po šesti letech

Po šesti letech se v 1. kole play down uskuteční sokolské derby mezi Vinohrady a Pardubicemi. Tehdy byli úspěšnější Východočeši. Nyní celý tým SKV směřoval poslední týdny tréninku právě ke klíčové pasáži ročníku a hráči jsou připraveni porvat se o záchranu v Livesport Superlize. První dvě utkání se odehrají v sobotu 26. a 27. února na půdě soupeře.

2163_kotlas_bousa_pred_playdown.jpg

Trenéři Bouša a Kotlas před play down: Přípravu jsme pojali zodpovědně

Poslední tréninky a o víkendu už to vypukne! Florbalová bitva v rámci 1. kola play down mezi Vinohrady a Pardubicemi. Sokolské derby o to, kdo se zachrání v nejvyšší soutěži a kdo ještě bude muset do 2. kola. Klíčovou pasáž sezony už netrpělivě vyhlížejí také trenéři SKV David Bouša a Michal Kotlas. V rozhovoru pro klubový web zhodnotili přípravu na stěžejní část ročníku a popsali, co bude v sérii důležité.