Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 411 až 420 z celkem 2414 článků.
2155_strzi_benesov_unor.jpg

Shrnutí víkendu: Starší žáci ovládli turnaj v Benešově!

Tři zápasy, tři výhry. Starší žáci prolétli turnajem v Benešově vynikajícím způsobem a vybojovali postup do čtvrtého koše. Mladí sokolové postupně ve skupině porazili Chodov i Dvojku Praha a v závěrečném boji o první místo jednoznačným způsobem zdolali v dalším derby Bohemians 7:2. Dvě vítězství zaznamenali také kolegové z béčka. Důležitou výhru do tabulky zapsaly Ladies. Podívejte se na kompletní výčet výsledků z uplynulého víkendu.

2152_Nikola_Trnkova_Ladies_Prague_Tigers.jpeg

Víkendové menu: Ladies se představí na Spartě a v Novém Strašecí

Ženský A tým čeká série tří venkovních zápasů v řadě. Dva z nich odehrají svěřenkyně kouče Pavla Doubka o tomto víkendu. V sobotu se představí na Podvinném mlýně, kde změří síly s domácí Spartou. Je co oplácet, v prvním vzájemném střetnutí vyhrály pražské rivalky v Rieger aréně 6:4. V neděli pak Ladies zamíří do Nového Strašecí. Ve hře budou o víkendu dvakrát také muži B a muži C.

2151_Pinkas_SKV_Sparta.JPG

V play down půjde o to, jak se kdo připraví, myslí si univerzál Pinkas

Sokolové za sebou mají dvě náročná utkání. Nejprve se jim nepodařila konfrontace s mistrovskou Mladou Boleslaví a v pondělí se na domácí půdě neúspěšně pokoušeli zaskočit favorizovanou Spartu. Teď už Vinohradští mohou vyhlížet úplný závěr základní části a vstup do play down. Klíčová pasáž sezony o bytí a nebytí v Livesport Superlize se blíží. Pro klubový web se o rozpoložení týmu rozpovídal odchovanec Jan Pinkas.

2149_Jezek_SKV_Sparta.JPG

Televizní derby se Spartou skončilo porážkou

Sokolům se nevydařilo domácí televizní utkání se Spartou. Hosté si ze solidně zaplněné Rieger arény odvezli výhru 11:1. Základní část uzavřou Vinohradští v neděli 13. února na půdě České Lípy. Za dnešní návštěvu děkujeme všem věrným fandům, kteří nás po celé utkání povzbuzovali!

2148_dominik_sach_juniori_skv.jpg

Víkendové menu: Junioři se chystají na Plzeň a Milevsko

Juniory SKV čekají dva důležité zápasy 1. ligy. Nejprve v sobotu se svěřenci kouč Purkrábka střetnou na domácí půdě s Milevskem. Začátek duelu je naplánován na 19 hodin. V neděli pak mladí sokolové zavítají do Plzně, kde se utkají s domácím FbC. Junioři stále usilují o průnik do vyřazovací části. Ve hře budou o víkendu také elévové, elévky, starší žákyně, muži D a v neposlední řadě Benfika, která zavítá do Jičína.

2146_filip_pise_boleslav_skv.jpg

V oslabené sestavě neúspěch na hřišti Mladé Boleslavi

Sokolové museli skousnout v televizní dohrávce 24. kola Livesport Superligy těžkou porážku. Od mistrovské Mladé Boleslavi inkasovali v nepovedeném utkání 21 gólů. Trenéři Kotlas a Bouša se museli obejít bez osmi hráčů z obvyklé soupisky a na výsledku i předvedené hře se to projevilo. Vinohradští musejí napnout síly a soustředit se na pondělní derby se Spartou.

2144_Lukas_Gregor_SKV_Boleslav.JPG

Odložené utkání s Mladou Boleslaví se uskuteční ve čtvrtek! Odvysílá ho ČT sport

AKTUALIZOVÁNO | Sokolové už znají termín odloženého utkání 24. kola Livesport Superligy. Na hřišti Mladé Boleslavi se představí nakonec ve čtvrtek od 18:00. Proti úřadujícímu šampionovi to nebude nic jednoduchého, pro Vinohradské je to ale příležitost poměřit se s kvalitním celkem a připravit se na blížící se play down. Duel přímým přenosem odvysílá program ČT sport.