Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 481 až 490 z celkem 2414 článků.
2084_radovan_vnuk_benfika.jpg

Víkendové menu: Benfika proti Semilům. Ve hře budou strži, elévové i elévky

Mužskou Benfiku čeká už šesté utkání v aktuální sezoně divize. Tentokráte svěřenci kouče Viktora Vondry vyzvou doma na Vinohradech výběr ze Semil. Sokolové se pokusí navázat na první dvě kola, kdy brali plný počet bodů. Od té doby totiž jednou prohráli a dvakrát vyhráli až po prodloužení či nájezdech. Teď je nejvyšší čas to změnit. Do hry se o víkendu zapojí také oba týmy starších žáků, elévové a elévky.

2083_Nikola_Trnkova_Ladies_Prague_Tigers.jpeg

Ženy po boji prohrály s Bohemians a v poháru končí

Dostaly se až mezi nejlepších 16 celků pohárové soutěže. V osmifinále však narazily na silného protivníka a po statečném boji jejich pouť pavoukem končí. Ladies nestačily na Bohemians a prohrály 3:7. Dvě branky proti klokankám vsítila Nikola Trnková, nejlepší hráčka SKV v utkání.

2082_mladsi_zaci_prvni_turnaj_gold.jpg

Mladší žáci i přípravka sokolů vstoupili do nové sezony vítězně

Návrat na palubovky ohlásili ve druhém víkendu měsíce října i týmy mladších žáků a přípravky, kteří svými prvními ligovými zápasy zahájili novou sezonu. A vinohradským nadějím se dařilo na všech frontách. Jak výběr trenéra Olivera Golda, tak i nejmenší Sokolové, zvládli vítězně všechna utkání a do tabulky tak připsali všechny cenné body.

2081_snopova_nigrinova_ladies_prague_tigers.jpg

Shrnutí víkendu: Ladies konečně zabraly! Benfika opět musela dotahovat

Ženské áčko zapsalo tři ligové porážky v řadě a pak konečně zabralo! Ladies nejprve nestačily na plzeňskou Slavii, kterou sice nedávno porazily v poháru, ale tentokrát na její půdě padly 5:10. Následně si hráčky SKV spravily chuť proti Texasu a zastavily sérii nezadrů. Benfika vybojovala čtvrtou výhru v sezoně, podruhé v řadě ale musela v dramatickém závěru dotahovat.

2080_vojta_baribal_skv_bohemians.jpg

Nadějný výkon ve druhé třetině na body proti Bohemians nestačil

Bohemians se v letošní sezoně daří a do zápasu s SKV vstupovali v pozici favorita. Tu také v první části potvrdili vedením 2:0. Jenže pak se utkání 8. kola Livesport Superligy začalo vyvíjet pro sokoly nadějně. Vinohradští otočili skóre a vedli 3:2. Klokani tak museli stáhnout hru na dvě pětky a nakonec si došli po výhře 6:4 pro tři body. Skvěle zahrál útočník Vojtěch Klápa, který v městském derby zkompletoval hattrick.

2079_petr_hartman_skv_pardubice.jpg

Sokolové po dvou vítězstvích vyzvou ve formě hrající Bohemians

V pátek derby dvou Sokolů, nyní městské derby! Vinohradští se utkají s klokany z Bohemians. Ti mají v úvodu letošního ročníku Livesport Superligy skvělou formu a vyhráli šestkrát ze sedmi pokusů. Také SKV ale zapisovalo v posledních duelech triumfy. Nedělní zápas je na programu od 18 hodin v Rieger aréně.

2078_cuda_stuchlik_derby_pardubice.jpg

Skvělý vstup do zápasu a druhá výhra v řadě! Derby Sokolů pro Vinohradské

Slavnostní kulisy, diváci na tribuně a vítězství domácích! Vinohradští oslavili Památný den sokolstva triumfem nad Pardubicemi. Výhra se zrodila především díky skvělé první třetině, kterou SKV ovládlo 4:1. Na vítězství se opět výrazně podílel dobře hrající útočník Jan Fiala (2+1). Dvě trefy zapsal Jan Procházka. Už v neděli sokolové sehrají další utkání. V rámci 8. kola doma přivítají Bohemku.

2077_Adela_Skalicka_Ladies_Prague_Tigers.jpeg

Víkendové menu: Nabitý program ve vinohradské sokolovně! Ladies budou hrát venku

Hned čtyři vinohradské týmy se o víkendu představí v Rieger aréně. Atraktivní podívanou slibuje divizní zápas mužské Benfiky s rezervou Liberce. V dorostovém sálu se v sobotu sejdou mladší žákyně a v neděli přípravka. Neděle bude v sokolovně patřit ženám B. Jejich kolegyně z áčka tentokrát vyjedou na půdu soupeřů. Nejprve do Plzně, kde se utkají s místní Slavií, následně do Chýně, kde vyzvou Texas.

2075_tymovka_skv_ceska_lipa.jpg

Páteční derby Sokolů v duchu Památného dne sokolstva!

Když se v nejvyšší soutěži utkají Vinohrady s Pardubicemi, vždy jde o svátek, jelikož se jedná o derby dvou Sokolů. Nyní ale bude vzájemný duel ještě o něco ozvláštněn. Zápas 7. kola Livesport Superligy je totiž naplánován na výročí 80 let od likvidace České obce sokolské ze strany nacistů. Hrát se bude v pátek 8. 10. od 20 hodin ve vinohradské Rieger aréně.

2076_Juniorky_prvni_turnaj_2021.JPG

Shrnutí víkendu: Juniorky zažily skvělý vstup do sezony!

Vinohradským juniorkám se na domácí půdě dařilo! Svěřenkyně kouče Šimona Krále vstoupily do sezony ve 2. lize s plným počtem šesti bodů. V prvním utkání proti Kolínu řádila Běla Novotná, která dala čtyři branky a na další dvě nahrála. Novotná bodovala i ve druhém duelu proti Novému Strašecí, hattrickem se blýskla Kateřina Bílková. Třetí výhru sezoně, byť až po prodloužení, vybojovala Benfika. Starší žáci obsadili ve 4. koši třetí pozici.