Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 471 až 480 z celkem 2414 článků.
2095_skalicka_ladies_czech_open.jpg

Víkendové menu: Ladies vyrazí na sever

Ženský A tým se chystá na dva venkovní zápasy 1. ligy. V sobotu svěřenkyně kouče Pavla Doubka vycestují do Litvínova, kde se utkají s domácími Bivojkami, v neděli se pak Ladies představí na půdě Chomutova. Vinohrady mají na svém kontě čtyři výhry a tři porážky a aktuálně se nacházejí na páté příčce tabulky. Kromě ženského áčka budou o víkendu hrát také kolegyně z béčka, dorostenky, mladší žákyně a oba týmy starší žáků.

2093_otrokovice_skv_vyhra.jpg

Skvělý Kopecký řídil obrat na hřišti Otrokovic, SKV vybojovalo tři body!

To bylo drama až do posledních vteřin! Sokolové nejprve vedli v Otrokovicích 2:0, pak ale o náskok přišli a v závěru zápasu museli naopak dvougólové manko dotahovat. Skvěle hrající kanonýr Viktor Kopecký dvěma zásahy zařídil srovnání a v poslední minutě pak předložil míček na zlatém podnosu Ivanu Perglerovi. Pracovitý forvard se nemýlil a SKV tak v 11. kole Livesport Superligy porazilo pantery 9:8!

2092_vojta_baribal_rozhovor_1.jpg

První gól v superlize! Radost ale přebilo zklamání z prohry, litoval Vojta Máca

Proti Hattricku Brno vsítil svůj první gól v Livesport Superlize. Ani příspěvek univerzála a klubového odchovance Vojtěcha Mácy však Vinohradům na body nestačil. A to se přitom jednalo pro sokoly o velice důležité utkání. Vinohradští se tak nyní upínají k dalšímu programu. Už ve čtvrtek se představí na hřišti Otrokovic, souseda z tabulky.

2091_Petr_Blazej_Cecko_Beroun.JPG

Shrnutí víkendu: Ladies vyhrály v Kutné Hoře, Benfika dala 13 gólů!

Benfika si v 7. kole divize pořádně zastřílela a Jablonec na jeho půdě deklasovala 13 brankami. Rozhodnuto bylo už de facto po první třetině, kterou SKV vyhrálo 5:1. Tři body získaly také Ladies, které tak vybojovaly čtvrtou výhru v sezoně. Zápas v Kutné Hoře přitom rozhodně nebyl jednoduchý. Jedno vítězství a jednu porážku zaznamenali junioři, kteří načali základní část CE ligy.

2090_ivan_pergler_ilustracni_foto_maznute.jpg

Nepovedený víkend. Sokolové prohráli ve Vítkovicích i doma s Hattrickem

Dvě porážky zapsali Vinohradští v uplynulých zápasech Livesport Superligy. Nejprve padli 4:9 na hřišti silných Vítkovic a následně si po špatném výkonu připsali domácí těsnou porážku s Hattrickem Brno. Rychlý superligový kolotoč však jede dál, tento týden se SKV nejprve na státní svátek představí v Otrokovicích a následně doma přivítá mistrovskou Mladou Boleslav.

2089_juniori_marek_pastika_acko.jpg

Víkendové menu: Nabitý program! Junioři zahajují základní část

Kromě mužského A týmu se do víkendových bojů pustí dalších devět vinohradských celků. V sobotu i v neděli se doma představí junioři, kteří zahajují základní část CE ligy. Nejprve se utkají s Karlovými Vary, v neděli na to pak navážou duelem s Chomutovem. Benfika tentokrát zavítá v rámci 7. kola divize do Jablonce. A o další body do tabulky budou usilovat také Ladies. Ty se představí v Kutné Hoře.

2088_elevove_druhy_turnaj.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika nasázela 19 branek, elévové bojovali

Benfika si v neděli večer otevřela střelnici a v 6. kole divize deklasovala Semily 19 brankami. Šest bodů zaznamenali Milan Bína, který přešel do béčka z A týmu, a Jan Švejda. Svěřenci Viktora Vondry tak zůstávají na třetí příčce tabulky, na první Prague Tigers ztrácejí čtyři body. Druhý turnaj v sezoně absolvovali elévové. Jejich boje níže shrnula ve svém komentáři trenérak Zuzka Bauerová.

2086_ondrej_stuchlik_sokoli_pardubice_skv.jpg

Úvod sezony byl špatný, výhry snad zafungují jako odraz, doufá Ondra Stuchlík

Sérii pěti proher sokolové utnuli domácím triufem nad Českou Lípou. A další přísun bodů zaznamenali hned v dalším utkání v Rieger aréně proti Pardubicím. Dvě vítězství v řadě značně zvedli Vinohradským sebevědomí, což potvrzuje i stálice z obrany Ondřej Stuchlík. A nic na tom nezměnila ani prohra s Bohemkou, která do sokolovny přijela v roli velkého favorita.

2085_elevky_prvni_turnaj_1.jpg

První ligový turnaj elévek!

Tuto sobotu se zúčastnily prvního ligového turnaje již také naše nejmladší slečny v kategorii elévek. Letos jsme museli poskládat téměř kompletně nový tým, jelikož holky z minulých sezon letos už hrají za mladší žákyně.