Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 491 až 500 z celkem 2414 článků.
2074_Stepan_Cuda_SKV_Black_Angels.JPG

Premiérový střelec Štěpán Čuda: Podařilo se nám zlomit prokletí první třetiny

Doposud měl na svém kontě jen asistence. V duelu 6. kola Livesport Superligy už zapsal i premiérový gól. Jeho trefa nastartovala sokoly v cestě za důležitým vítězstvím. Vinohradští v konečném zúčtování porazili Českou Lípu vysoko 8:1 a odrazili se ode dna tabulky. I mladý obránce, který přišel do SKV před sezonou 2020/21 věří, že tým bude pokračovat ve zlepšení.

2073_Cuda_Prochazka_SKV_Ceska_Lipa.JPG

Dobrý výkon a výhra 8:1 nad Lípou! Sokolové mají první body

Nepříznivá série prolomena! Sokolové doma po velmi dobrém výkonu porazili Českou Lípu vysoko 8:1 a v 6. kole zapsali do tabulky Livesport Superligy první body. Pěti body (1+4) se na tom podílel s chutí hrající Jan Fiala. Už za týden se Vinohradští opět představí doma. Nejprve v pátek proti Pardubicím a v neděli proti Bohemians.

2071_divaci_skv_black_angels.jpg

Čtvrté domácí utkání sehrají sokolové v sobotu s Českou Lípou

Už počtvrté se Vinohradští představí v novém ročníku Livesport Superligy na domácí půdě. Tentokrát v sobotu 2. října od 17:30 vyzvou v Rieger aréně Českou Lípu. Oba dva týmy na tom nejsou z hlediska pozice v tabulce dobře, a tak si budou chtít ve vzájemném souboji spravit chuť.

2072_Bogdanova_Ladies_Tigers.jpeg

Víkendové menu: Juniorky na domácí půdě, Benfika se představí v Mladé Boleslavi

Vinohradské týmy budou o nadcházejícím víkendu v permanenci. V sobotu se na domácím hřišti představí juniorky, které v Rieger aréně vyzvou Kolín a Nové Strašecí. Své zápasy odehrají také starší žáci a starší žákyně. V neděli do Mladé Boleslavi vyrazí Benfika, která z úvodních tří kol zaznamenala šest bodů. V městě automobilů se utká s domácí Florbalovou akademií. Do boje se pustí rovněž starší žáci B a elévové.

2070_Karolina_Hoskova_SKV_Prague_Tigers.jpeg

Na dvě porážky v lize odpověděly Ladies postupem v poháru

Po úvodních dvou výhrách se ženský A tým Vinohrad zařadil na špici západní skupiny 1. ligy. Jenže v následujících zápasech přišlo zklamání v podobě dvou domácích porážek od pražských soků. Ladies padly jak s Prague Tigers, tak s Black Angels. Chuť si svěřenkyně Pavla Doubka a Jonáše Sigla spravily v českém poháru, v jehož druhém kole vyřadily Slavii Plzeň a postoupily do osmifinále, ve kterém vyzvou Bohemians.

2069_klapa_vojtech_black_angels.jpg

Musíme se vyvarovat jednoduchých chyb, hlásí mladý útočník Vojtěch Klápa

Sokolové stále čekají na první body v novém ročníku Livesport Superligy. Po herní stránce však v posledním duelu s Black Angels přišlo výrazné zlepšení, byť se to na konečném výsledku neprojevilo. Mladý útočník a juniorský mistr světa Vojtěch Klápa, který v SKV hostuje ze střešovického Tatranu, nábádá k navázání na poslední výkon.

2066_marek_pastika_juniori_skv.jpg

Junioři prošli kvalifikací o CE ligu se ctí

První tři zápasy, tři výhry. Ačkoliv měli junioři SKV při své premiéře v nejvyšší soutěži skvěle našlápnuto, nakonec postup do elitní části CE ligy nevybojovali a v posledních třech zápasech třikrát prohráli. I tak ale kvalifikace přinesla mnoho pozitiv. Především konfrontaci s kvalitními soupeři, delší hrací čas i větší nároky na přípravu. Na tom se shodli jak trenéři týmu, tak klubové vedení.

2065_Zbyna_Stuchlik_SKV_Black_Angels.JPG

V derby prohra s Black Angels

Čekání na první body se pro vinohradské sokoly prodlouží. SKV totiž neuspělo v duelu 5. kola Livesport Superligy a na domácím hřišti prohrálo s Black Angels 2:7. O jediné dvě branky Vinohrad se postarali Viktor Kopecký a Lukáš Lanc. Další zápas sehraje Sokol už v sobotu 2. října od 17 hodin opět doma, tentokrát s Českou Lípou.

2068_richard_klima_benfika_decin.jpg

Shrnutí víkendu: Celtics mají první výhru, Benfika naopak poprvé padla

Mužské céčko se v neděli dopoledne sešlo v Radlicích, aby zde odehrálo třetí utkání v sezoně proti Olympu. Díky obratu ze závěru duelu se Celtics radují ze zisku prvních bodů v nové sezoně regionální ligy. Po dvou výhrách poprvé zaváhala Benfika. Sokolové doma nestačili na ambiciózní Prague Tigers a prohráli 6:8. Stoprocentní bodový zisk si ze svého turnaje odnáší ženské béčko. O obou A týmech a juniorech informujeme v samostatných článcích.