Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 501 až 510 z celkem 2414 článků.
2064_ondra_stuchlik_skv_liberec.JPG

Na státní svátek derby s Black Angels!

Sokoly čeká v úterý 28. září důležité utkání. V domácí Rieger aréně vyzvou v rámci 5. kola Livesport Superligy pražského rivala Black Angels. Duel je na programu od 17 hodin a všichni jsou srdečně zváni do ochozů vinohradské sokolovny.

2063_pergler_podhrasky_chodov_skv.jpg

Přestřelka na Jižním Města jasně v režii Chodova

Sokolové prohráli ve 4. kole Livesport Superligy na hřišti Chodova 7:13. I tentokrát se museli Vinohradští vyrovnávat se špatným vstupem do utkání. Už v 18. minutě totiž domácí zvyšovali na 5:1. Větší korekce skóre se SKV dočkalo až v závěrečné dvacetiminutovce. Chodov si však vítězství s přehledem pohlídal. Pěti góly se zaskvěl domácí kanonýr Marek Vávra.

2061_fiala_lineup_sezona_2021.jpg

Víkendové menu: Sokoly čeká derby na Chodově, junioři zakončí kvalifikaci

Celý klub už netrpělivě vyhlíží další hrací víkend. Sokolové se totiž v atraktivním střetnutí 4. kola Livesport Superligy utkají s Chodovem, se kterým spojili svou minulost současní koučové Michal Kotlas a David Bouša. A důležité duely mají před sebou junioři. Ti nejprve doma vyzvou Karlovy Vary a v neděli odcestují do Ústí, aby zakončili kvalifikaci CE ligy.

2059_SKV_Liberec_2021.JPG

Víkend bez bodu. Sokolové prohráli v Ostravě i doma s Libercem

Čekání na výhru se pro florbalisty Vinohrad v Livesport Superlize protáhne. Sokolové totiž nestačili na rozjetou Ostravu a i kvůli malé efektivitě hry prohráli vysoko 1:8. V neděli pak doma padli s Libercem, když se jim nepovedla především úvodní třetina, ve které Severočeši zadělali na výhru. Další utkání je na programu v sobotu na půdě Chodova.

2058_juniori_czech_open_2021_tymovka.jpg

Víkendové menu: Ve hře opět junioři i Benfika

I druhý hrací víkend v nové sezoně bude patřit vinohradským juniorům a mužskému béčku. Oba dva týmy vstoupily do ročníku výhrami a budou se snažit vítěznou sérii natáhnout. Junioři před týdnem v kvalifikaci CE ligy vyzrály jak na Karlovy Vary, tak na Kladno a nyní v domácím prostředí vyzvou Ústí a absolvují odvetu s Kladnem. Béčko v 1. kole divize porazilo Kutnou Horu a nyní se v Mělníku utká s Falconem.

2056_Petr_Hartman_Tatran_obrance_1.JPG

Zápasy s Ostravou a Libercem ukážou, jak jsme připravení, míní Petr Hartman

Rychle se musel přeorientovat na obránce a čelit útočným výpadům střešovického Tatranu. Sokolové v úvodním kole nové sezony Livesport Superligy prohráli doma s několikánásobným mistrem České republiky 2:11. Vinohradský univerzál Petr Hartman už ale vyhlíží víkendové souboje s Ostravou a Libercem, které více naznačí o formě SKV.