Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 461 až 470 z celkem 2414 článků.
2104_Vojtech_Klapa_SKV_Tatran.jpg

Solidní představení proti lídrovi, přesto porážka 2:5

Sokolové podali proti Střešovicím srdnatý výkon a v závěru při hře bez brankáře bojovali o zdramatizování výsledku. Nakonec z toho byla porážka 2:5. O obě branky SKV se postaral útočník Vojtěch Klápa. Už ve středu čeká hráče Vinohrad další superligové utkání, tentokrát v rámci 15. kola doma vyzvou Ostravu. Zápas je na programu od 17 hodin.

2103_skv_bohemians_nastup.jpg

Po TV utkání bude následovat domácí sváteční střet s Ostravou

Sedm dní, tři superligové zápasy. Sokoly čeká náročný týden. Nejprve se představí v pondělí 15. listopadu na půdě střešovického Tatranu, přičemž půjde o televizní utkání. Ve středu 17. listopadu pak v den výročí sametové revoluce bude následovat domácí duel s ostravským FBC. Týden zakončí Vinohradští zápasem v Liberci.

2102_jan_pinkas_richard_kellenberger_juniori.jpg

Víkendové menu: Ladies doma vyzvou Spartu, junioři týmy z Plzně

Ženský A tým se po čase představí v domácí aréně. Svěřenkyně kouče Doubka v sobotu vyzvou v městském derby Spartu. Druhý víkendový zápas žen v rámci 1. ligy s Novým Strašecím byl odložen. Ve Rtyni v Podkrkonoší se představí Benfika. A jak v sobotu, tak v neděli budou hrát junioři, kteří se stejně jako Ladies ukážou v akci v domácí sokolovně.

2101_Celtics_Beroun_Petr_Blazej.JPG

Shrnutí víkendu: Benfika přestřílela Jičín, céčko s plným počtem bodů

Na sedmou výhru v sezoně dosáhlo mužské béčko. Zpočátku to vypadalo, že to pro sokoly bude pohodové utkání, ale od 2. třetiny se výsledek začal komplikovat. Nakonec to ale svěřenci kouče Vondry zvládli. Plný počet šesti bodů vybojovalo céčko, které tak učinilo poprvé v sezoně a v tabulce regionální ligy se vyšvihlo na 7. příčku, přičemž oproti soupeřům má o tři odehraná utkání méně. Jednu výhru a jednu prohru zaznamenali junioři.

2100_sparta_skv_mikulas_krbec_vojtech_klapa.jpg

Nepovedený zápas na Spartě

Sokolům se nevydařilo utkání 13. kola Livesport Superligy a na hřišti pražské Sparty prohráli vysoko 1:13. A to i přesto, že se v utkání dostali do vedení jako první. Jenže na trefu Viktora Kopeckého z trestného střílení už nikdo další nenavázal a naopak domácí demonstrovali svou útočnou sílu. Další zápas sehrají Vinoradští v pondělí 15. listopadu a půjde o televizní zápas.

2099_matej_horak_skv_sparta_praha.jpg

Víkendové menu: V neděli derby na Spartě!

Mužský A tým se chystá na tradiční superligový souboj. V neděli od 17 hodin se sokolové představí na Podvinném mlýně, kde se utkají s domácí Spartou. Městský rival se nachází na šesté příčce tabulky. Vinohrady zůstaly po posledním kole na desáté příčce, kterou se budou snažit udrže před svými pronásledovateli.

2097_viktor_kopecky_david_jezek_gol.jpg

Kopeckého osmibodový výkon: Od začátku jsem se v zápase cítil dobře

Když bylo třeba, vzal to na sebe a skóroval nebo na gól nahrál. Viktro Kopecký zažil na hřišti Otrokovic snový zápas a zapsal dohromady osm kanadských bodů. Jak sám přiznává, ten den by mu do branky spadlo asi všechno. Zároveň ale vysoký útočník dodal, že měl i potřebnou dávku štěstí.

2098_Strzi_turnaj_rijen.jpg

Shrnutí víkendu: Ladies za šest bodů! Starší žáci brali 3. místo

Ženské áčko zabralo! Svěřenkyně trenéra Doubka si ze severu Čech odvezly plný počet bodů a v tabulce 1. ligy se posunuly na páté místo. Při vysoké výhře v Litvínově se střelecky činily především dvě hráčky. Hattrick zkompletovaly Eliška Reischlová a Adéla Skalická. Dvěma triumfy se blýskly rovněž dorostenky. A pěkné výsledky zaznamenaly také starší žáci. Ti v nové hale v Průhonicích vybojovaly ve 4. koši třetí příčku.

2096_mlada_boleslav_skv_fiala.jpg

Sokolové se dlouho proti mistrovi drželi, nakonec ale prohráli 2:6

Ještě 15 minut před koncem ztráceli Vinohradští na úřadujícího šampiona české nejvyšší soutěže pouze jeden gól. Pak Mladá Boleslav stvrdila svůj triumf dalšími čtyřmi zásahy a nakonec si z Rieger arény odvezla tři body za výhru 6:2. Dvakrát se za SKV prosadil kapitán Ondřej Stuchlík. Další zápas sehrají sokolové za týden, kdy se představí na hřišti Sparty.

2094_lukas_gregor_boleslav_skv_20_21.jpg

V neděli v Rieger aréně úřadující mistr

V neděli odpoledne do Rieger arény dorazí atraktivní soupeř. Sokolové se totiž v rámci 12. kola Livesport Superligy utkají od 16 hodin s Mladou Boleslaví, aktuálním mistrem České republiky. Na Vinohradech se tak představí reprezentanti Jakub Gruber a Lukáš Bauer nebo juniorští mistři světa Adam Hemerka, Lukáš Punčochář a Matěj Pěnička.