Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 521 až 530 z celkem 2414 článků.
2042_jan_pinkas_skv_20_21.jpg

V sezoně se to už nesmí stávat, řekl o špatném startu proti Spartě Jan Pinkas

Po úvodních 11 minutách vedla Sparta na Vinohradech 5:0 a pro domácí už bylo těžké s výsledkem něco udělat. Sparťané si v zápase vrcholové části Poháru Českého florbalu došli pro vítězství 8:2 a Vinohradští tak zůstávají po dvou zápasech bez bodu. Pozitiv nelze na utkání najít moc, jedním z nich přesto je premiérový gól mladého odchovance SKV Jana Pinkase.

2040_skv_sparta_2020_2021.jpg

Zlepšit produktivitu i souhru, zní z kabiny. SKV čeká druhé vystoupení v poháru

První duel vrcholové části Poháru Českého florbalu hrubě ovlivnil výpadek Vinohradských v prostředním dějství. Sokolové inkasovali od Chodova během čtyř minut šest branek a domácí si nakonec dokráčeli pro jasnou výhru 9:3. Dnes se SKV utká ve druhém zápase skupiny s pražskou Spartou, utkání je na programu v Rieger aréně od 19 hodin!

2039_chodov_skv_archiv.jpg

Na úvod v poháru porážka od Chodova

Vinohrady vstoupily do vrcholové části Poháru Českého florbalu. Na Jižním Městě vyzvaly domácí Chodov. Soupeř o svém vítězství rozhodl ve druhé třetině, kdy navýšil náskok o pět branek, a SKV tak nakonec prohrálo 3:9. Dvě branky vsítil Štěpán Švejda, na obě trefy mu nahrál spoluhráč Ivan Pergler. Další zápas sehrají sokolové v úterý doma se Spartou.

2038_Czech_Open_Benfika_2021.JPG

Czech Open - den třetí: Sobota se Vinohradům nevydařila

2. kolo play off se stalo osudným pro oba dva mužské týmy SKV. Ve stejné fázi Czech Open vypadla rovněž Torza Sorry. Ladies díky vítězství ve skupině prošly rovnou do osmifinále, ve kterém porazily Panthers Praha Wild 2:0. V následném čtvrtfinále jim stopku vystavil mladý tým Bohemians.

2037_czech_open_juniori_2021.jpg

Czech Open - den druhý: V turnaji pokračují všechny vinohradské týmy!

Páteční den by se z pohledu SKV dal shrnout velmi jednoduše - jako úspěšný. Ladies v cestě za obajobou loňského triumfu v otevřené kategorii zvládly v poklidu i třetí duel ve skupině a postoupily rovnou do 2. kola play off. Skupinu ovládly také junioři a muži z béčka a céčka.

2032_jirka_buchta_mistopredseda_1.jpg

Využít potenciál klubu je pravá výzva, míní nový místopředseda SKV Jiří Buchta

Na místě místopředsedy vinohradského florbalového oddílu vystřídal Michala Pazderu. Málokdo zná SKV tak dobře jako Jiří Buchta. A málokdo mu věnuje tolik času. Právě proto padla logicky volba na dlouholetého člena vedení a brankáře, který do Rieger arény přišel už v roce 2008. Ze své pozice se společně se svými kolegy bude snažit zvelebovat vinohradské prostředí a naplňovat krátkodobé i dlouhodobé vize.

2036_ladies_czech_open_2021_2.jpg

Czech Open - den první: Ladies vykročily za obhajobou úspěšně

Úspěšný vstup do turnaje Czech Open má za sebou ženské áčko. Na branickém Hamru vyhrálo oba dva první duely ve skupině. Dvě výhry posbírali také junioři. O trošku méně se vedlo mužům z béčka a céčka. Ti sice úvodní zápas vyhráli, následně ale nestačili na Říčany.

2033_jan_fiala_prestup_2021.jpg

Jan Fiala se stal definitivně sokolem

Univerzál Jan Fiala je definitivně hráčem SKV. V uplynulém ročníku na Vinohradech hostoval z Traverzy Mukařov. V aktuálním přestupovém období se Sokolu podařilo dotáhnout Fialův transfer, a tak bude 26letý florbalista pokračovat ve svém angažmá v Rieger aréně.