Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 631 až 640 z celkem 2414 článků.
1915_jan_otta_cecko_2020.jpg

Víkendové menu: Benfika doma vyzve Louny, v Rieger aréně budou hrát i další týmy

Hned čtyři vinohradské týmy se o nadcházejícím víkendu představí ve vinohradské sokolovně. Kromě mužského áčka budou v domácím prostředí bojovat o ligové body také dorostenci B, juniorky a mužská Benfika. Ta v neděli od 16 hodin vyzve ve 2. kole divize A Lokomotivu Louny. Podaří se svěřencům Viktora Vondry zvítězit i ve druhém duelu nové sezony?

1913_marek_pastika_cecko_2020.jpg

Shrnutí víkendu: Céčko vstoupilo do sezony dvěma výhrami!

Celtics zakončili minulou sezonu triumfem nad Futurem a na vítěznou vlnu se vrátili i po pauze způsobené koronavirem. Na domácí půdě si nejprve poradili s béčkem Králova Dvoru 8:7 a následně 11 góly vyprovodili Slaný. Dva body si z Teplic za výhru po nájezdech odvezla Benfika.

1912_snopova_ladies_litvinov.jpg

Ladies načaly sezonu výhrou, v neděli však nestačily na Litvínov

Čtyři body, takové je vysvědčení Ladies po úvodním hracím víkendu nové prvoligové sezony. Svěřenkyně kouče Sigla nejprve v sobotu zdolaly Chomutov přesvědčivě 8:2, v neděli ale následně klopýtly v duelu s Litvínovem. Ve třetí třetině neudržely slibné vedení 4:2 a nakonec padly 4:5 v prodloužení.

1911_tatran_boys_2020.jpg

Výborný vstup na body nestačil. Sokolové v 1. kole prohráli na Tatranu 4:5

Když v 18. minutě zvyšoval Lukáš Gregor na 3:0 pro Vinohradské, vypadalo to s nadějemi sokolů na zisk bodů velmi nadějně. Jenže domácí Tatran pak zvýšil své útočné snažení a čtyřmi góly v prostřední části otočil průběh zápasu na svou stranu. Hráči SKV se ještě v závěru hnali za vyrovnáním, na které už však nedosáhli. V 1. kole Livesport Superligy tak zvítězil Tatran 5:4.

1910_jonas_sigl_ladies_2020.jpg

Jonáš Sigl: Doufám, že budeme hrát ještě ve větším pohybu

V minulé sezoně útok na návrat do nejvyšší soutěže kvůli pandemii koronaviru nevyšel. Ladies se tak o postup do extraligy pokusí až letos. Kouč Jonáš Sigl hodnotí letní přípravu pozitivně. Jeho tým dosáhl na skvělý úspěch v podobě triumfu na Czech Open. Navíc může trenér ženského áčka počítat s posílením útočné řady.

1909_petr_hartman_tatran_stresovice_2019.jpg

Víkendové menu: Boys odstartují sezonu na Tatranu, Ladies se představí doma

Dlouhé čekání na ligové soutěže je u konce. O víkendu vstoupí do boje oba elitní týmy SKV. Mužské áčko se představí v neděli od 19 hodin na hřišti střešovického Tatranu ve zbrusu nové hale v Řepích. Ladies budou hrát v Rieger aréně. V sobotu vyzvou Chomutov a v neděli Litvínov, oba duely jsou na programu od 19 hodin.

1908_make_bousi.jpg

David Bouša: Oproti loňsku musíme zvýšit střeleckou produktivitu

Už jen pár desítek hodin zbývá do startu nového ročníku Livesport Superligy. Týmy z nejvyšší soutěže se vrátí na palubovky po půl roce. Na sezonu se chystají také hráči Královských Vinohrad, kteří absolvovali náročnou letní přípravu. Její průběh a změny v kádru zhodnotil před úvodním kolem trenér David Bouša, který nadále povede tým se svým kolegou Michalem Kotlasem.