Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 611 až 620 z celkem 2414 článků.
1938_aneta_tvrznikova_ladies_turnov_2020.jpg

Aneta Nigrinová: Jen víc takových zápasů jako byl ten s Libercem!

Zkušená útočnice Aneta Nigrinová vede vinohradský tým s kapitánskou páskou na paži. Její tým vstoupil do nového ročníku 1. ligy solidně a po šesti kolech vévodí tabulce. Klíčem k posunu na první příčku byla výhra nad Libercem. Vedle toho se naopak jako zbytečné jeví zaváhání s Litvínovem. Nigrinová se podělila o své dojmy z dosavadních výkonů Ladies.

1937_10_2020_corona_oznameni_preruseni_mladez_1.jpg

INFO: Omezení skupinových tréninků mládeže a dospělých

Vzhledem k pondělnímu oznámení Vlády ČR informujeme o dalším omezení sportovní činnosti SKV. Od 14. 10. trénuje mládež v kategoriích mladší žáci/žákyně a mladší striktně individuálně, starší kategorie a dospělí jen v miniskupinkách do 6 lidí.

1935_dorostenky_rijen_2020.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostenky a junioři s plným počtem bodů

Dvě výhry vybojovaly o víkendu celky dorostenek a juniorů. Mladí sokolové nejprve vysokým rozdílem porazili Falcon a následně si poradili také s houževnatými Prague Tigers. Zisk šesti bodů katapultoval tým trenéra Purkrábka na druhou příčku 2. ligy. Dobře si vedly také dorostenky, které porazily jak Kladno, tak Florbalovou akademii z Mladé Boleslavi. Během nadcházejících 14 dnů se kvůli vládním opatřením žádné zápasy hrát nebudou.

1934_ladies_liberec_2020.jpg

Šlágr pro Ladies! Vinohrady přetlačily Liberec a poradily si i s Turnovem

Ženské áčko čekala těžká prověrka. Ladies se v pátém kole 1. ligy utkaly s Libercem, který ještě v minulé sezoně působil v nejvyšší soutěži. Svěřenkyně kouče Sigla zvládly koncovku zápasu lépe a těžkého soupeře přetlačily 5:4. V kombinaci s nedělním triumfem nad Turnovem to znamená posun na první příčku tabulky.

1932_ladies_texas_ctvrtfinale_2020.jpg

Víkendové menu: Ladies čeká střet s Libercem

Ženské áčko se ve šlágru 5. kola 1. ligy utká s Libercem, který ještě v minulé sezoně působil v nejvyšší soutěži. Utkání je na programu v pátek od 19 hodin a uskuteční se bez diváků. Sledovat tak můžete aspoň online reportáž. V neděli se Ladies ve druhém víkendovém zápase utkají s Turnovem. Kromě ženského áčka se do hry zapojí také junioři nebo dorostenky. Kvůli vládním opatřením se minimálně na dva týdny jedná o poslední hrací víkend.

1931_lide_z_rieger_areny_lucka_stastna.jpg

Lidé z Rieger arény: Florbalová teta Lucka Šťastná

Kdo prošel na Vinohradech elévskou kategorií, nemohl nenarazit na Lucku Šťastnou, trenérskou stálici a obětavou ženu, která je už řadu let duší florbalu v Riegrových sadech. Druhý díl našeho seriálu „Lidé z Rieger arény“ tak nemohl být o nikom jiném než o florbalové tetě!

1930_pripravka_rijen_2020.jpg

Shrnutí víkendu: Přípravka postoupila o koš výš! Benfika opět vyhrála

Nejmladší tým SKV vstoupil do sezony skvěle! Kluci z přípravky zdolali všechny své soupeře a vybojovali postup do druhého koše. Mužské béčko zaznamenalo o víkendu už čtvrtou výhru v sezoně, když doma deklasovalo rezervu Chomutova 13:3. Dobře si vedli také dorostenci, kteří zapsali dvě výhry a prokázali solidní formu v ofenzivě.

1929_elevove_mlada_boleslav_19-20.jpg

Nouzový stav v České republice: Florbal v SKV funguje dál!

Od pondělí 5. října platí na území České republiky nouzový stav. Vzhledem k tomu, že naše činnost spadá pod sportovní aktivity (resp. přípravu na ně), které organizuje Český florbal, běží tréninková a soutěžní činnost SKV nadále.

1928_pavel_hajek_lukas_gregor_hattrick_brno_2020.jpg

Nedělní výjezdní utkání s Chodovem zrušeno!

V neděli 4. října jsme měli podruhé vyvézt Livesport Superligu do Teplic ve spolupráci se spolupořádajícími oddíly Florbal Teplice a DDM Dynamo Teplice. Vzhledem k preventivním opatřením to mohl být jeden z posledních zápasů před diváckou kulisou. Utkání 6. kola se ale nakonec neuskuteční.