Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 621 až 630 z celkem 2414 článků.
1927_lukas_chvatal_benfika_2020.jpg

Víkendové menu: Benfika ještě před zraky diváků vyzve Chomutov B

Mužské béčko přivítá v rámci 4. kola divize A na domácí půdě rezervu Chomutova. Utkání se ještě může odehrát před očima diváků, od pondělí pak začnou platit v celé zemi nová opatření, která fanoušky v ochozech povolovat nebudou. Vinohradský florbalový oddíl jinak vyhlíží náročný víkend. Kromě béčka bude ve hře dalších osm týmů SKV.

1926_juniori_muzi_c_jan_pinkas_martin_solaja.jpg

Shrnutí víkendu: Junioři zapsali dvě výhry, Benfika zdolala Slavii

Vinohradským týmům se o víkendu poměrně solidně dařilo. Junioři vybojovali dvě důležité výhry, navíc inkasovali ve dvou zápasech pouhé dvě branky a posunuli se v tabulce 2. ligy na 4. příčku. Vítězná byla také Benfika, která zapsala třetí výhru v sezoně, když v pražském derby zdolala Slavii vysoko 10:4. Naopak nezvykle nevydařený turnaj zažili muži C.

1925_michal_strachota_sokoli_pardubice_2020.jpg

Michal Strachota: Snad se mi podaří na takový výkon navázat

Nejprve asistoval u trefy Zbyňka Stuchlíka a ve třetí třetině se přidal ke gólové lavině domácího celku. Michal Strachota dvěma góly pomohl sokolům k obratu a k následnému triumfu nad Pardubicemi. Vinohradští zvítězili ve třetím domácím utkání sezony 7:5 a v 5. kole zapsali první body do superligové tabulky.

1922_jan_prochazka_fbc_ostrava.jpg

Letní posila Jan Procházka: Florbal mě nesmírně baví!

Vinohrady v létě rozšířily svůj kádr především o mladé hráče. Do Rieger arény nově zavítal také 20letý útočník Jan Procházka. Hned v prvním duelu na hřišti Tatranu ze sebe rychle shodil nervozitu a zapsal 2 asistence. Vidět byl také ve druhém zápase proti Ostravě, kdy vstřelil svůj premiérový gól v Livesport Superlize.

1921_boys_hattrick_brno_2020.jpg

Třetí třetina rozhodla. Sokolové doma prohráli s Hattrickem 5:7

Až do třetí části drželi Vinohradští s Hattrickem Brno krok. V duelu 4. kola Livesport Superligy však nakonec prohráli 5:7 poté, co hosté v závěrečné dvacetiminutovce rozhodli o svém triumfu dvěma góly. Sokolům na lepší výsledek a na zisk prvních bodů do tabulky nestačil ani hattrick útočníka Petra Harmtana.

1920_cecko_slany_2020.jpg

Víkendové menu: Benfika se střetne se Slavií, hrají i Ladies

Mužské béčko bude chtít ve 3. kole divize A navázat na úvodní dva zápasy sezony, ze kterých vyšlo vítězně. V posledním duelu svěřenci kouč Vondry zdolali Louny 8:3. V neděli se představí céčko, které má zatím stoprocentní počet bodů, nyní ale narazí na dva kvalitní soupeře. O víkendu budou hrát také Ladies nebo junioři.

1919_santora_lanc_ostrava.jpg

Další domácí duely! SKV vyzve v sobotu Hattrick a v pondělí Pardubice

První domácí duel v Livesport Superlize sokolové výsledkově nezvládli. Nyní však mají hned dvě šance na nápravu. V sobotu večer vyzvou v Rieger aréně Hattrick Brno a v pondělí se na stejném místě střetnou s Pardubicemi. Sobotní zápas je na programu od 20 hodin, ten pondělní od 18 hodin.

1918_jan_pinkas_cecko_2020.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika porazila Louny, juniorky i dorostenci zapsali 1 výhru

Benfika zvládla úvodní domácí zápas nové sezony a v Rieger aréně porazila Lokomotivu Louny 8:3. Vítězství se ale úplně lehce nerodilo a uklidnění přišlo pro sokoly až na konci druhé části. Jedno vítězství ze dvou zápasů dokázali o víkendu na svých turnajích vybojovat juniorky a dorostenci.