Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 651 až 660 z celkem 2414 článků.
1896_karel_santora_posila.jpg

Posila do brankoviště! Z Chomutova přichází Karel Šantora

Vinohrady získaly pro nadcházející superligový ročník druhou posilu. Po útočníkovi Michalu Strachotovi rozšíří žlutočerné řady brankář Karel Šantora, který přichází z prvoligového Chomutova. Současní trenéři Michal Kotlas a David Bouša ho znají ze společného působení v Chodově.

1895_matej_saroch_bohemians_2019.jpg

Početná výprava v Brně! Na Hummel Open Game reprezentuje Vinohrady pět týmů

Po roce se naše mládežnické týmy opět vydaly do Brna, aby na tradičním červnovém turnaji poměřily síly s ostatními. Na Hummel Open Game letos budou zápolit junioři, juniorky, dorostenci, starší žáci a starší žákyně. Početnou výpravu povedou koučové Vilém Svoboda, Jan Otta, Šimon Král a další. V článku níže najdete průběžné výsledky všech našich týmů.

1894_skrivanek_hartman_stuchlik_pardubice_2020.jpg

Superliga zná svůj jízdní řád!

Datum 18. 9. 2020 si zapište do kalendáře - právě v tento den totiž opět na domácí palubovku Rieger arény vyběhne SKV k superligovému zápasu a vyzve Ostravu. Ještě předtím se ve venkovním derby střetne se střešovickým Tatranem.

1892_skv_kemp_2018_driblink.jpg

Chystá se 4. ročník SKV kempu! Přihlášky stále otevřeny

Ve dvou turnusech od 2. do 7. července se uskuteční už 4. ročník příměstského kempu SKV. Prázdninová akce je nově přístupná rovněž veřejnosti. Hlásit se tak mohou jak mladí florbalisté a florbalistky z našeho klubu, tak sportovní nadšenci odjinud. Celý kemp se opět uskuteční v areálu vinohradského Sokola, a to pod dohledem zkušených trenérů SKV.

1891_petr_hanak_sparta_2019.jpg

Jan Hanák opouští vinohradský klub: Díky moc za skvělých pět let!

Pět sezon strávil florbalový univerzál Jan Hanák ve vinohradském klubu. V roce 2015 přišel ze Znojma, zažil s týmem sestup do 1. ligy, postup do superligy i historický první účast v superligovém play off. Nyní se stěhuje na sever Čech za další etapou svého života. Na nadcházejících řádcích se ohlédneme za stopou, kterou "Hanys" v Rieger aréně zanechal.

1890_bolek_kytka_usmev.jpg

Lidé z Rieger arény: Bolek Kytka, elév zakladatel a sportovní ředitel SKV

Asi málokdo by si mohl představit SKV bez Bolka Kytky. Hráč, trenér a od loňska i sportovní ředitel našeho oddílu byl v roce 1997 u zrodu klubu a postupně prošel všemi mládežnickými kategoriemi. Právě jeho cestu vám představí následující článek z nového seriálu „Lidé z Rieger arény“.

1889_michal_strachota_hurrican_karlovy_vary.jpg

Útočník Michal Strachota se stane novou posilou SKV!

Vinohrady pro nadcházející superligový ročník posílí kvalitní útočník. Michal Strachota je dvojnásobným mistrem České republiky s Chodovem, odkud se také zná se současnými trenéry Michalem Kotlasem a Davidem Boušou. Dále rychlý forvard působil také ve Future, ve Spartě a v Karlových Varech. V uplynulých dvou sezonách patřil k nejlepším hráčům 1. ligy.

1888_start_pripravy_2020_boys.jpg

Sokolové odstartovali přípravu na novou sezonu

S novým kondičním trenérem a s několika změnami v kádru načal mužský A tým letní přípravu na nadcházející superligový ročník. Sokoly i nadále povede trenérské duo Michal Kotlas - David Bouša, které se postaralo o historický klubový počin v podobě postupu do play off. A právě na fyzické připravenosti hráčů by trenéři rádi výrazně zapracovali.

1887_jonas_sigl_ladies_2020.jpg

Trenér Ladies Sigl: Zápasy naznačily, že jsme během sezony pracovali dobře

V play off 1. ligy žen stačily vinohradské Ladies vyřadit v úvodním kole Texas, na další boje ve vyřazovací části už ale bohužel kvůli koronaviru nedošlo. Trenér Jonáš Sigl proto měl hodně času na zhodnocení uplynulého ročníku. Nyní už však kouč áčka a nově i šéftrenér ženské složky SKV přemýšlí o přípravě na nadcházející sezonu.