Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 661 až 670 z celkem 2414 článků.
1885_benfika_vanoce_2019.jpg

Úspěšná sezona rezervních týmů. První místa pro béčko i céčko!

Mužský B tým měl už v lednu jistotu prvenství v divizi A. Céčko i podruhé v sezoně vyzrálo na Future a těsně před vyhlášením nouzového stavu poskočilo na první příčku regionální ligy. Rezervní seniorské celky SKV se i letos prezentovaly dobrými výsledky a zapojovali do hry mladíky z vlastní líhně.

1884_dan_vykoukal_juniori.jpg

Na play off jsme se těšili, zní z týmu juniorů

Proti celkům ze špičky tabulky předváděli vinohradští junioři solidní výkony a pravidelně brali body. To dávalo samotným hráčům i realizačnímu týmu naději na úspěšné vystoupení v play off. Jenže předčasné ukončení sezony kvůli koronaviru všechny plány zhatilo. Přesto mladí sokolové zapsali řadu cenných vítězství a nasbírali cenné zkušenosti.

1883_dorost_a_kraluv_dvur_2020.jpg

Dorostenci hrdě reprezentovali SKV: Velké množství zápasů a boj o čelo

Řada zajímavých duelů, moře zkušeností a motivační posun! Dorostenecké týmy mají za sebou ročník bohatý na události. Áčko mířilo do druholigového boje o medaile, naproti tomu béčko postupně zlepšovalo své výkony. Koučové obou celků v obsáhlém hodnocení podtrhli pozitiva společného snažení svých svěřenců.

1881_strzi_maty_cvejn_2020.jpg

Sezona starších a mladších žáků: Radost z florbalu a ze zlepšování

Těžký úkol letos čekal na starší žáky. Ti totiž kvůli odlivu hráčů do vyšší kategorie museli postavit mužstvo na nových základech. Nelehké zadání však strži zvládli dobře. Také pro mladší žáky byl letošní ročník v lecčem jiný. Mužstvo převzali noví trenéři, kteří chtějí u svých svěřenců vybudovat dlouhodobý vztah k florbalu, potažmo ke sportu.

1879_elevove_zs_zelenec_2020.jpg

Elévové prožili sezonu plnou zážitků!

Tak jako všem sportovcům i nám skončila sezona nečekaně brzy, a tak i její klasické shrnutí přinášíme dříve, než jsme zvyklí. Těšit se v blízké budoucnosti můžete také na foto ohlédnutí za celou sezonou.

1878_kotlas_bousa_ceska_lipa.jpg

Trenéři Kotlas a Bouša: Postup do play off je závazek do dalších let

11 výher, 31 nasbíraných bodů, osmé místo a premiérový postup do play off. Uplynulá superligová sezona se z pohledu SKV nedá hodnotit jinak než jako vydařená! V roli strůjců úspěchu byli Michal Kotlas a David Bouša, tedy bývalí hráči Chodova a držitelé dvou mistrovských titulů. Ve své první trenérské sezoně dovedli Sokol do vyřazovacích bojů a postarali se o velký klubový úspěch.