Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 681 až 690 z celkem 2414 článků.
1865_jan_linhart_skv_tatran_2020.jpg

O víkendu začne čtvrtfinále play off! Sokolové se představí v Mladé Boleslavi

Historicky první zápasy v superligovém play off odehrají sokolové na hřišti vítěze základní části. Sobotní úvodní střetnutí v Mladé Boleslavi je na programu od 19 hodin, v neděli se bude hrát od 18 hodin. Tým trenérů Michala Kotlase a Davida Bouši jistě respektuje sílu svého oponenta, který letos zcela ovládl základní část nevjyšší soutěže, zároveň ale nepůjde do bitvy předem poražen.

1866_ladies_kutnarova_prague_tigers_2020.jpg

Víkendové menu: Ladies načnou play off domácím duelem s Texasem

Vedlé mužského áčka začne o víkendu vyřazovací část také pro ženy. Svěřenkyně koučů Jonáše Sigla a Pavla Doubka se v 1. kole prvoligového play off utkají s pražským Texasem. Zatímco v sobotu se bude hrát v domácí Rieger aréně, druhé střetnutí v neděli se uskuteční v Rudné. Víkend bude nabitý zápasy. O vítězězství se totiž budou pokoušet také muži C, muži D, junioři, starší žáci, starší žákyně, elévové a elévky.

1864_dorost_a_kraluv_dvur_2020.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostenci zvládli důležité zápasy

Díky dvěma výhrám si dorostenci SKV polepšili v tabulce 2. ligy a mají ve svých rukách boj o postup do play up. Zatímco Kralův Dvůr přetlačili mladí sokolové až po nájezdech, béčko Black Angels zdolali už po základní hrací době. Dvě výhry ze tří zápasů vybojovaly v uplynulých dnech dorostenky. Miniladies nejprve o víkendu porazily Kladno a v úterní dohrávce v Rieger aréně nedaly šanci rezervě Ivanti Tigers.

1863_martin_skrivanek_vitkovice_2020.jpg

Play off? Totální euforie. Proti Boleslavi necháme na hřišti vše, říká Skřivánek

Sokolové v neděli vybojovali na hřišti České Lípy premiérový postup Vinohrad do superligového play off.  Třemi body se na rozhodujícím triumfu podílel útočník Martin Skřivánek. Ve všech třech případech šlo o spolupráci s Milanem Bínou. Co tahoun SKV řekl o spolupráci s "Bínisem" a jak se těší na čtvrtfinálovou sérii se suverénem letošní sezony Mladou Boleslaví?

1862_kruberova_ladies_litvinov_2019.jpg

Dvě výhry na závěr. Ladies vstoupí do play off ze druhé příčky a vyzvou Texas

Ladies uzavřely základní část 1. ligy dvěma výhrami. V sobotu zvítězily na hřišti Soběslavi 5:0, přičemž brankářka Jana Vyrobíková zaznamenala druhé čisté konto v sezoně. V neděli pak svěřenkyně kouče Sigla zdolaly doma Týn nad Vltavou 6:1 a v konečné tabulce západní skupiny obsadily druhou příčku. Pro úvodní kolo play off si Vinohrady zvolily za soupeře Texas Longhorns. Osmifinálová série odstartuje už o víkendu.

1861_radost_svoboda_teplice.jpg

SKV vyhrálo v České Lípě a vybojovalo premiérový postup do play off superligy

Je to tam! Vinohradští florbalisté vyválčili v České Lípě kýžené vítězství a poprvé v klubové historii postoupili do superligového play off! Po základní hrací době sice utkání skončilo remízou, v prodloužení ale rozhodl nechytatelnou dělovkou Zbyněk Stuchlík. Sokolové tak nakonec obsadili v tabulce superligy osmou příčku a ve čtvrtfinále play off se jim postaví vítěz základní části Mladá Boleslav.

1860_stuchlik_mazak_lanc_teplice_2020.jpg

Víkendové menu: Boj o play off vyvrcholí v České Lípě!

Sokolové uzavřou základní část superligy duelem v České Lípě. Utkání spolurozhodne o tom, zda se Vinohrady poprvé v historii podívají do play off. Situace v tabulce je ale hodně zamotaná. Duel 26. kola nejvyšší soutěže je na programu v neděli od 17 hodin. Do hry se o víkendu zapojí také ženské áčko, které se v sobotu představí v Soběslavi a v neděli na domácí půdě vyzve Týn nad Vltavou.

1859_lukas_chvatal_benfika_2020.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika uzavřela sezonu 21. výhrou!

Benfika zakončila svou skvělou sezonu v diviza A dalším vysokým vítězstvím. Na hřišti chomutovského béčka triumfovala 11:4 a zapsala 21. výhru v ročníku. Tabulku ovládla s celkovým počtem 62 bodů, přičemž druhá Kadaň zaostala za SKV o 13 bodů. Důležité zápasy bohužel nevyšly mužům C. Oslabené céčko padlo s Rudnou i s Ovocnými Bázemi, přesto zůstává na první příčce regionální ligy.

1858_ondrej_richtr_skv_2019.jpg

Ondřej Richtr před posledním zápasem základní části: Bude to boj!

Zatímco proti Chodovu dokázali sokolové vybojovat cenné dva body, v duelu s dalším velkým favoritem neuspěli. Ve výjezdním utkání v Teplicích prohráli s mistrovskými Vítkovicemi 4:10. Situace v superligové tabulce je před posledním kolem pořádně zamotaná a další osud sokolů bude znám až po zápase v České Lípě. V něm to podle obránce Ondřeje Richtra bude bitva o každý metr.

1857_svoboda_skv_vitkovice_2020.jpg

Sokolové obhájce titulu nezaskočili a s Vítkovicemi prohráli v Teplicích 4:10

Výjezdní utkání v Teplicích ziskem bodů pro Vinohrady neskončilo. Boys sice drželi po 20 minutách s favoritem vyrovnané skóre a ještě v úvodu třetí části byli na dostřel, pak ale Vítkovice přidaly další branky a nakonec zvítězily 10:4. Vinohradští jsou aktuálně na deváté příčce superligy a v závěrečném kole je čeká veledůležité střetnutí s Českou Lípou, které spolurozhodne o tom, na jaké pozici SKV zakončí základní část.