Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 671 až 680 z celkem 2414 článků.
1875_kapitani_skv_boys_ladies.jpg

Prohlášení kapitánů A týmů SKV

Oba A týmy SKV zastihly nedávné události ohledně koronaviru v průběhu vrcholu sezony. Přinášíme proto prohlášení kapitána áčka mužů Ondřeje Stuchlíka a kapitánky áčka žen Terezy Trunečkové.

1876_ladies_prague_tigers_2019_2020.jpg

Ladies zvládly rozhodující zápas o postup, Texas porazily 8:3

Ženské áčko porazilo v rozhodujícím třetím utkání osmifinále play off 1. ligy žen Texas 8:3 a postoupilo do čtvrtfinále. Utkání se hrálo bez diváků. Vzhledem k aktuální situaci v souvislosti s nebezpečím šíření koronaviru je však otázkou, jestli se další zápasy budou hrát.

1873_svoboda_stuchlik_boleslav_ctvrtfinale.jpg

Jan Svoboda: Musíme mít v dalších zápasech organizovanou obranu

Za nepříznivého stavu 0:2 se čtvrtfinálová série superligového play off přesouvá do Prahy. Sokolové se v obou střetnutích s vítězem základní části Mladou Boleslaví drželi pouze v první třetině. Pak favorit zavelel k výhře a definitivně rozhodl. Jan Svoboda popsal, jak by se SKV chtělo prezentovat v nadcházejících duelech.

1874_fbc_decin_risa_klima_benfika.jpg

Shrnutí víkendu: Céčko porazilo Future a zůstává první!

Mužské céčko zastavilo sérii porážek v ten nejvhodnější moment! Celtics po třech prohrách zvládli důležitý duel s Future, zvítězili 4:2 a zůstávají na čele regionální ligy! S jedním z největších konkurentů v boji o prvenství navíc už mají jistou lepší vzájemnou bilanci. Jedno vítězství a jednu porážku zapsali junioři. Dvě výhry vybojovali starší žáci, prohra přišla až v následném boji o 1. místo.

1870_logo_skv.jpg

Play off bez diváků

Domácí víkendová utkání play off superligy mužů a zítřejší rozhodující osmifinále 1. ligy žen se dle pokynů Českého florbalu, navazujících na rozhodnutí Bezpečnostní rady státu, odehrají kompletně bez diváků, stejně jako další samostatné zápasy pořádané naším klubem.

1869_elevky_kunratice_brezen_2020.jpg

Elévky poprvé ve druhém koši a hned s cenným skalpem!

V sobotu naše nejmladší hráčky zamířily do Kunratic, kde se utkaly v rámci bojů poprvé za rok a půl hraní ve druhém výkonnostním koši, do kterého na minulém turnaji postoupily. Bylo jasné, že soupeřky budou velice kvalitní, a tak jsme byli zvědaví, jak dopadne konfrontace se silnějšími soupeřkami.

1867_ladies_texas_ctvrtfinale_2020.jpg

Ladies uspěly proti Texasu jen doma, rozhodne třetí zápas

Ženské áčko vstoupilo do play off 1. ligy vítězstvím a na domácí půdě zdolalo Texas Longhorns 4:2. Na dobře rozdělanou práci ale sokolky v neděli nenavázaly a na půdě soupeře bohužel prohrály 5:7. O postupujícím do čtvrtfinále tak rozhodně třetí utkání, které se uskuteční ve středu od 20 hodin v Rieger aréně.

1868_florbal_mb_skv_ctvrtfinale_2020_rakos.jpg

Výsledkově nevydařená premiéra v play off. SKV v Boleslavi dvakrát prohrálo

Solidní první třetina, špatný zbytek zápasu. Takový průběh měly oba dva víkendové duely čtvrtfinálové série s Mladou Boleslaví. Sokolové se v úvodech utkání neprezentovali špatně a v neděli dokonce vedli po 20 minutách 3:2. Favorizovaní Středočeši pak ale naplno prokázali svou převahu a v obou případech zvítězili vysoko 13:3. Za stavu 2:0 pro Boleslav se série přesune do Prahy.