Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 691 až 700 z celkem 2414 článků.
1856_benfika_fbc_decin_2020.jpg

Víkendové menu: Náročný program pro mužské týmy

Už dlouho se nestalo, že by se v jeden den protnul zápasový program mužů A, B, C i juniorů. Tentokráte si s tím ale vinohradští tréněři musejí poradit. Áčko ve výjezdním utkání v Teplicích vyzve mistrovské Vítkovice. Benfika vycestuje do Chomutova, kde střetem s místní rezervou uzavře svou sezonu. Céčko si zahraje v Králově Dvoře a utká Rudnou, tedy s konkurentem v boji o 1. příčku. Hrát budou také junioři a juniorky.

1854_ondra_stuchlik_fbc_ostrava_2020.jpg

Superliga v Teplicích: Sokolové se střetnou s úřadujícími šampiony

Vinohrady vyvezou superligu za hranice hlavního města! V neděli se od 17 hodin v městské sportovní hale v Teplicích střetnou s Vítkovicemi, tedy s obhájcem mistrovského titulu. První vzájemný duel nabídl velice vyrovnanou bitvu, kterou pro sebe favorit na Dubině uzmul až v poslední třetině. Sokolové stále usilují o historicky první postup do play off, a tak se ve 25. kole nejvyšší soutěže budou snažit o co nejlepší výkon!

1855_benfika_louny_2020.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika řádila v Lounech

Triumf v divizi A už mají jistý, přesto dál vítězí! Muži B zvládli s přehledem předposlední utkání letošní sezony a triumfovali na půdě Loun vysoko 14:5. Svěřenci Viktora Vondry se příští týden vydají do Chomutova, kde se budou snažit udržet neporazitelnost v základní hrací době. Dvě výhry ze tří zápasů o víkendu zaznamenali starší žáci. Ženy B a mladší žákyně vyhrály jednou.

1852_zbynek_stuchlik_bohemians_2019.jpg

Bylo cítit, že celý tým věří v obrat, řekl po výhře nad Chodovem Zbyněk Stuchlík

Sokolové nenačali uplynulý superligový víkend úspěšně a prohráli v pátek na hřišti Black Angels 4:6. Zklamání z prohry s nováčkem ovšem v neděli vystřídalo velké nadšení. Vinohradští ukořistili na půdě Chodova dva body za vítězství v prodloužení. Bylo to vůbec poprvé, co dokázalo SKV celek z Jižního Města v rámci nejvyšší soutěže porazit. Třemi asistencemi se na tom podílel skvěle hrající Zbyněk Stuchlík.

1853_sigl_ladies_hruskova.jpg

Ladies zdolaly Turnov, v souboji o 1. příčku ale nestačily na Boleslav

Nejspíše z druhé příčky vstoupí ženské áčko do play off 1. ligy. Rozhodly o tom víkendové výsledky. Ladies sice nejprve porazily Turnov na jeho půdě vysoko 9:2, následně ale v oslabené sestavě padly v Mladé Boleslavi s místní Florbalovou akademií a po prohře 2:6 na svého konkurenta ztrácejí dvě kola před koncem základní části pět bodů.

1851_jan_svoboda_skv_chodov.jpg

Neúspěch s Black Angels vynahradilo vítězství na hřišti Chodova!

Sokolové v pátek nestačili v utkání 23. kola superligy na Black Angels a padli po výsledku 4:6. Neúspěch v důležitém zápase ale vystřídalo nadšení ze zisku bodů proti velkému favoritovi. Vinohradští porazili dvojnásobného mistra České republiky Chodov 8:7 po prodloužení a stále drží osmou příčku zaručující účast v play off. Do konce základní části zbývají poslední dvě kola.

1850_adela_skalicka_ladies_2019.jpg

Víkendové menu: Ladies si s Mladou Boleslaví zahrají o 1. místo

Až v 18. kole přišlo ženské áčko o svou prvoligovou neporazitelnost. Do té doby sedmnáctkrát vyhrálo. V neděli svěřenkyně kouče Jonáše Sigla vyzvou nejtěžšího soupeře v západní skupině 1. ligy. Od 17 hodin se v Mladé Boleslavi utkají s domácí Florbalovou akademií. Ještě před tímto duelem zamíří v sobotu do Turnova. Ve hře bude kromě obou A týmů dalších pět celků SKV, včetně Benfiky, kterou čeká předposlední vystoupení v sezoně. 

1849_skv_black_angels_gol_2019.jpg

Důležitý dvojzápas s pražskými soky! SKV se střetne s Black Angels a s Chodovem

Superliga bude o víkendu pokračovat dalšími dvěma koly. V pátek se Vinohrady představí na Jedenáctce, kde od 20 hodin poměří v rámci 23. kola síly s Black Angels. V neděli na duel s anděly naváže další prážské derby, tentokráte ve sportovní hale Jižní Město. Tam se sokolové utkají s domácím Chodovem. Nedělní střetnutí je na programu od 17 hodin.

1847_elevky_nove_straseci_2020.jpg

Elévky na výjezdu v Novém Strašecí

Minulou sobotu jsme hráli další ligové kolo v Novém Strašecí. Čekaly nás tři zápasy, ve kterých jsme postupně nastoupili proti Olympu, Prague Tigers Nehvizdy a domácímu Novému Strašecí.

1848_mlzky_strzky_2020.jpg

Starší žákyně ovládly turnaj a vybojovaly postup do vyššího koše!

Starším žákyním se o víkendu dařilo! Miniladies nejprve ovládly oba dva zápasy ve skupině, když se jim podařilo zdolat Nové Strašecí 5:1 a ve druhém utkání střešovický Tatran 4:3. V následném finále sokolky porazily Kladno 1:0 po samostatných nájezdech a mohly se radovat z postupu do 2. koše. Jednu výhru o víkendu zaznamenali juniorky, dorostenci a muži D.