Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 701 až 710 z celkem 2414 článků.
1846_jan_hanak_2019.jpg

Škoda, že jsme vedení 6:4 neudrželi déle, litoval ztráty v Liberci Jan Hanák

Sokolové ve 3. části vedli nad Libercem v důležitém utkání 22. kola superligy 6:4. Jenže vzápětí inkasovali a domácí tým dokázal následně i vyrovnat. Prodloužení už směřovalo k nájezdům, když v tom ztrestal chybu Vinohradských Radek Valeš. SKV si tak z Liberce odvezlo bod. I ten se ale v konečném zúčtování může hodit. Nyní se svěřenci trenérů Kotlase a Bouši střetnou se dvěma pražskými soky. Duel s Libercem hodnotil Jan Hanák.

1845_liberec_skv_2020.jpg

Vinohradští přišli o nadějné vedení a na hřišti Liberce prohráli v prodloužení

Ačkoliv se do té doby oba týmy přetahovaly o vedení, třetí část vycházela sokolům skvěle. V utkání 22. kola superligy vedli v 53. minutě nad Libercem už 6:4. Jenže domácí vzápětí snížili, čtyři minuty před koncem srovnali a v prodloužení duel rozhodl Radek Valeš. Svěřenci trenérů Kotlase a Bouši si tak ze severu Čech odvezli jeden bod.

1844_juniorky_2019-2020.jpg

Víkendové menu: Juniorky a mladší žáci v Rieger aréně!

Po oba víkendové dny budete moci zavítat do Rieger arény na florbal! V sobotu se v sokolovně představí juniorky, které nejprve od 10:30 vyzvou Kolín a od tří hodin odpoledne pak Plamen Chodov. V neděli se na domácím hřišti ukážou mladší žáci. Mlži se ve skupině utkají s Wizards a s  kladenskými Kanonýry. Turnaj pak uzavřou duelem o umístění. Ve hře bude o víkendu dalších sedm celků SKV včetně mužského áčka.

1843_petr_hartman_rasto_mazak_2019.jpg

Měsíční pauza je pryč. Sokolové se vrátí do superligy duelem v Liberci

Téměř po měsíci se vrhnou sokolové zpět do superligového boje. Do konce základní části nejvyšší soutěže už zbývá pouze pět kol. Vinohrady s 26 body uzavírají elitní osmičku a budou se tak snažit o historický počin - postup do vyřazovací fáze. V sobotu se vydají na sever Čech poměřit síly s Libercem, tedy přímým konkurentem v tabulce. FBC je deváté a má o tři body méně než SKV.

1842_benfika_chvatal_zan_spacek.jpg

Shrnutí víkendu: Už jistý mistr Benfika přidala další dvě výhry

Už před 14 dny si mužský B tým zajistil triumf v divizi A. Ten hoši z Benfiky ještě podtrhli, když o víkendu vybojovali pět bodů za dvě výhry. V sobotu v Novém Boru porazili Děčín po samostatných nájezdech a v neděli triumfovali na domácím hřišti nad Teplicemi. Jedno vítězství braly o víkendu ženy B.

1841_kruberova_bursova_ladies_2020.jpg

Konec vítězné série. Ladies prohrály se Slavií Plzeň

Až po 17 výhrách přišla první prohra. Ladies sice nejprve porazily v sobotu Texas 7:2, následně ale ve druhém víkendovém duelu nestačily v neděli na plzeňskou Slavii a po prohře 2:3 klesly na druhé místo západní skupiny 1. ligy. Do čela se vyhoupla Florbalová akademie z Mladé Boleslavi. Právě s ní se ženské áčko střetne za dva týdny.

1840_dobisikova_hruskova_nehvizdy.jpg

Víkendové menu: Ladies opět na domácí půdě! Tentokráte vyzvou Texas a Plzeň

Ladies budou o víkendu zdolávat další dvě překážky v cestě za triumfem v základní části 1. ligy. V sobotu od 20:15 přivítají v Rieger aréně Texas Longhorns. V neděli se pak svěřenkyně kouče Sigla utkají od 14:30 s plzeňskou Slavií. Příznivci SKV jsou na oba zápasy srdčně zváni! V neděli na utkání ženského áčka naváže Benfika, která už je jistým mistrem divize A. Duel s Teplicemi by i tak mohl nabídnout atraktivní podívanou.

1839_mlzky_strzky_2020.jpg

Shrnutí víkendu: Mladší žákyně ovládly turnaj!

Čtyři zápasy, čtyři výhry a hromada vstřelených gólů. Mladší žákyně o víkendu zvítězily na turnaji třetího koše a vybojovali postup do toho druhého. Miniladies postupně zdolaly Spartu, Wizards, Olymp a Black Angels. Dobře si vedlo také dorostenecké áčko, které porazilo do té doby první Kobylisy a posunulo se v tabulce 2. ligy na vedoucí příčku!

1838_tomas_martan_dorostenci.jpg

Víkendové menu: Dorostenci vyhlížejí domácí souboj s lídrem tabulky

Na domácím hřišti se v sobotu představí dorostenci. V Rieger aréně vyzvou od 9 hodin dopoledne lídra 2. ligy Kobylisy. Ve druhém střetnutí se pak mladí sokolové utkají s Alien Nation. Kromě dorosteneckého áčka budou ve hře o víkendu také kolegové z B týmu, mladší žáci A, mladší žáci B, mladší žákyně a nejmenší naděje z přípravky.