Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 711 až 720 z celkem 2414 článků.
1836_stepanka_kolafova_juniorky_zari_2019.jpg

Shrnutí víkendu: Juniorky vybojovaly na Barrandově čtyři body

Juniorky o víkendu jednou výhraly a jednou remizovaly a zapsaly tak čtyři body do tabulky 2. ligy. Stejný počet bodů zaznamenali také junioři, kteří nejprve prohráli s Kralovým Dvorem po nájezdech a následně zdolali Falcon těsně 4:3. Dvě vítězství a jednu prohru shodně nasbírali starší žáci a starší žákyně. SKV má za sebou na zápasy velmi bohatý víkend, vše podstatné najdete v našem souhrnu.

1835_elevky_skv_18.1.2020.jpg

Elévky poprvé na jednom turnaji dvakrát vítězné!

Tuto sobotu jsme pořádali další z ligových turnajů elévek. Oproti předpokládanému rozpisu jsme nakonec turnaj museli začít kvůli dopolednímu nájmu v hale až po poledni, což nám nakonec vůbec nevadilo. Po delší době byly všechny holky zdravé, a jelikož elévové hráli až v neděli, mohli jsme podruhé za sebou vzít také posilu v podobě Julči Blahníkové. Celkem tak hrálo osm holek.

1834_ladies_prague_tigers_2019_2020.jpg

Ladies nastřílely 21 branek a vybojovaly dvě výhry nad soupeři ze severu

Ani po 16 zápasech nenašly Ladies v 1. lize své přemožitelky. O víkendu porazily Litvínov vysoko 14:3 a jednoznačně zdolaly také Chomutov, který z Rieger arény odjel s porážkou 0:7. Vinohrady mají v dosavadním průběhu sezony na svém kontě 46 bodů, o bod méně má druhá Florbalová akademie z Mladé Boleslavi, se kterou budou Ladies bojovat o triumf v základní části.

1833_elevove_stara_boleslav_2020.jpg

Elévové srdnatě bojovali na turnaji ve Staré Boleslavi

Elévové SKV absolvovali další tři duely v letošní sezoně. Tentokráte k nim vycestovali do Staré Boleslavi a postupně se utkali s týmy z Kutné Hory, Mladé Boleslavi a z Čerčan. Skvělý report z turnaje nám poslala Viki Maříková, která přímo na místě fandila svému sourozenci.

1830_ladies_kalivodova_prague_tigers.jpg

Víkendové menu: Ladies v Rieger aréně přivítají Litvínov a Chomutov

Poprvé se v novém roce představí Ladies, které vyhlížejí další dva zápasy 1. ligy. Obě střetnutí sehrají svěřenkyně kouče Sigla na domácí půdě ve vinohradské sokolovně. V sobotu od 15 hodin vyzvou Litvínov a v neděli od 14 hodin Chomutov. Celkový triumf v divizi A mohou vybojovat muži B. Benfika nejprve pojede do Teplic, kde se utká s místním Dynamem, a v neděli se doma střetne s druhou Kadaní. Ve hře budou i další týmy SKV.

1828_jan_otta_ostrava_2020.jpg

Shrnutí víkendu: Céčko doma vybojovalo dvě výhry, dorostenky porazily Slavii

Mužské céčko natáhlo šňůru své neporazitelnosti už na devět utkání a stále se tak drží na první příčce regionální ligy. Celtics o víkendu v domácí Rieger aréně porazili kladenské Kanonýry vysoko 12:3 a ve druhém zápase zdolali béčko Wizards 7:6 po nájezdech. V domácím prostředí tak ovládli všechny čtyři duely v letošní sezoně. Jedno vítězství a jednu porážku zapsaly dorostenky.

1827_martin_skrivanek_nejlepsi_hrac_pardubice_2020.jpg

Martin Skřivánek: Hattrick? Krásný pocit. Nejdůležitější je, že pomohl k výhře

Sokolové mají za sebou důležitý dvojzápas, ze kterého vyšli se ziskem čtyř bodů. Hlavně pondělní vítězství nad Pardubicemi, byť se nerodilo lehce, se jeví jako velmi cenné s ohledem na další vývoj v tabulce. Třemi góly se před televizními kamerami blýskl útočník Martin Skřivánek. Po utkání přiznal, že sokolové teď musejí ve zbývajících duelech základní části hrát tak, jako by šlo o všechno.

1826_skrivanek_hartman_stuchlik_pardubice_2020.jpg

Historicky první vítězství v TV utkání! SKV porazilo Pardubice 7:5

Na osmý pokus vybojovali vinohradští florbalisté své první vítězství před televizními kamerami. Duel 21. kola superligy s Pardubicemi se sice od začátku nevyvíjel zcela podle představ, finiš ale patřil domácím. Vedení na stranu Vinohrad strhl v oslabení šest minut před koncem Jan Svoboda a SKV nakonec zdolalo v derby Sokolů Pardubice 7:5. Hattrickem k triumfu přispěl Martin Skřivánek.