Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 721 až 730 z celkem 2414 článků.
1825_lukas_gregor_ceska_lipa__2019.jpg

Kanonýr Lukáš Gregor: Teď se bude rozhodovat, je to jen na nás! 

Po 20 kolech jsou Vinohrady ve hře o historický postup do vyřazovací části. O dalším vývoji boje o play off může hodně napovědět dnešní derby Sokolů, ve kterém se Vinohradští utkají s Pardubicemi. Na východě Čech působil v minulosti útočník SKV Lukáš Gregor, který v posledních měsících nabral skvělou formu.

1824_tatran_skv_2020.jpg

Ze Střešovic s jedním bodem

Sokolové prohráli v dohrávce 20. kola superligy s Tatranem Střešovice 5:6 v prodloužení. V úvodní třetině si svěřenci trenérů Kotlase a Bouši vytvořili nadějné vedení 2:0, o které však během dalšího vývoje střetnutí přišli a v závěru naopak museli dotahovat manko. Vyrovnání přinesla v 57. minutě trefa Martina Skřivánka. Prodloužení rozhodl střešovický útočník Filip Langer.

1823_jan_otta_martin_entlicher_skv_chodov_2019.jpg

Víkendové menu: Dorostenky a muži C budou hrát na domácí půdě!

Po vánoční přestávce se do boje opět pustí také rezervní a mládežnické kategorie SKV. V sobotu se v domácí Rieger aréně představí hned dva týmy! Na hlavní ploše budou o další ligové body bojovat dorostenky. V menším dorostovém sále vyzvou své soupeře mladší žáci B. Také v neděli bude program v sokolovně nabitý. Hrát se zde bude regionální liga. Mužský C tým se pokusí natáhnout vítěznou sérii a uhájit první místo.

1822_rasto_mazak_liberec_2019.jpg

Rasťo Mazák v nominaci slovenské reprezentace na kvalifikaci!

V nominaci Slovenska na nadcházející kvalifikaci o postup na mistrovství světa 2020 nechybí gólman SKV Rastislav Mazák. Brankář číslo jedna superligového A týmu letos nastoupil do 14 utkání, vychytal osm vítězství a drží si průměr 4,88 obdržených branek na zápas. V domácím kvalifikačním turnaji, který se uskuteční v Popradu, vyzvou Slováci Norsko, Maďarsko a Itálii.

1820_hovorak_hanak_treneri.jpg

Jan Hanák a Martin Hovořák: Cílem je, aby kluci zůstávali u sportu!

Junioři i dorostenci si v minulé sezoně zahráli o titul ve svých ligách. Dorostenci byli v boji o zlato ve 2. lize úspěšní, junioři brali stříbro. Nejen o loňském skvělém tažení vinohradské mládeže pohovořili trenéři a jedni z hlavních strůjců vydařeného ročníku Jan Hanák a Martin Hovořák.

1819_michal_kotlas_czech_open_2019.jpg

Trenéři Kotlas a Bouša: Všichni hráči musejí být plně soustředění

Po 19 kolech figurují Vinohrady na osmé příčce superligy. Noví trenéři Michal Kotlas a David Bouša před sezonou vyhlásili ne zcela jednoduchý cíl, a to postup do vyřazovací části. Sedm kol před koncem je SKV stále ve hře a má situaci ve svých rukou. Jak koučové hodnotí dosavadní průběh sezony? A co bude třeba ve zbytku základní části splnit pro postup do vyřazovací části?

1818_dorost_prague_floorball_cup_2020.jpg

Dorostenci bronzoví na Prague Floorball Cupu!

Dorostenci SKV vybojovali na novoročním pražském turnaji Prague Floorball Cup dělené třetí místo. Ve skupině po remíze s Olomoucí a výhře nad dánským Rungsted-Horsholm obsadili mladí sokolové druhou postupovou příčku a prošli do semifinále. V něm ovšem nestačili na slovenský Trenčín a po prohře 2:6 berou z mezinárodního mládežnického turnaje bronz!

1817_benfika_chvatal_zan_spacek.jpg

Benfika prolétla podzimem ve velkém stylu! Na závěr zdolala Ústí

Po letní reorganizaci soutěží bylo mužské béčko SKV nalosováno do divize A, kde čelí soupeřům převážně ze severu nebo severozápadu Čech. S neznámou se sokolové vypořádali dobře. Vyhráli všech 16 zápasů a celkově ztratili pouze jeden bod za remízu po základní hrací době s Louny. V neděli béčko zdolalo rezervu Ústí 8:5 a s 15bodovým náskokem vládne divizi A.

1816_zbynek_stuchlik_meri_jelinek_ostrava.jpg

Televizní utkání v pondělí 13. ledna v Rieger aréně!

Vinohradští v rámci 21. kola superligy přivítají na domácí půdě Pardubice. Derby Sokolů je na programu 13. ledna od 16:50 a bude se odehrávat před kamerami České televize. Poslední domácí televizní zápas sehrálo SKV v říjnu 2018, kdy se střetlo se Spartou.