Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 731 až 740 z celkem 2414 článků.
1815_VAnoce.jpg

Šťastné a veselé Vánoce 2019!

Vedení florbalového oddílu TJ Sokol Královské Vinohrady a redakce webu skvflorbal.cz přeje všem hráčům, trenérům, rodičům, členům, sponzorům, partnerům a příznivcům klubu krásné a klidné prožití Vánoc.

1814_anna_kutnarova_chomutov.jpg

Ladies uzavřely rok výhrou. Musíme se připravit na play off, hlásí Kutnarová

Ladies v předvánoční atmosféře zdolaly v Rieger aréně Prague Tigers Nehvizdy jednoznačně 7:1 a zapsaly 14. vítězství v sezoně. Společně s mladoboleslavskou akademií tak v tabulce 1. ligy bodově utekly všem ostatním konkurentům a hrají si svou vlastní soutěž. Podle útočnice Anny Kutnarové, která proti Tigers zaznamenala čtyři góly, bude důležité, aby se hráčky SKV dobře připravily na vyřazovací část.

1813_milan_bina_bohemians_hajek_hanak_1.jpg

Sokolové vyhráli v Brně, dobře rozehraný duel s Bohemians triumfem neskončil

Důležitá výhra! Vinohradští prohrávali v pátek na hřišti brněnského Hattricku 0:2, skóre ale otočili a nakonec nováčka zdolali 7:3. K vítězství měli sokolové namířeno také v nedělním duelu 19. kola, kdy doma hostili Bohemians. Nadějný stav 4:2 ale vydržel jen chvíli a klokani následně dokonali obrat. SKV stráví Vánoce na deváté příčce superligy.

1812_ladies_bursova_rybinova_litvinov.jpg

Víkendové menu: Adventní neděle bude na Vinohradech patřit florbalu!

Kromě mužského A týmu se těsně před Vánocemi představí také ženské áčko a Benfika. Ladies v neděli dopoledne vyzvou doma Prague Tigers Nehvizdy, tedy aktuálně třetí tým prvoligové tabulky. Muži B se pak od 13:30 střetnou s béčkem Ústí a v případě bodového zisku se mohou výrazně přiblížit k celkovému prvenství v divizi A. Přijďte naše týmy podpořit do hlediště domácí sokolovny!

1811_skv_ostrava_gregor_stuchlik.jpg

Předvánoční superliga v Rieger aréně: SKV se střetne s Bohemkou

Poslední utkání v tomto kalendářním roce sehrají sokolové na domácí půdě. Těsně před Vánocemi se utkají s Bohemians. Duel je na programu v neděli od 17 hodin. Nedělnímu střetnutí bude předcházet páteční zápas na hřišti brněnského Hattricku. Ten začne ve 20 hodin.

1810_jakub_zan_benfika_panthers.jpg

Shrnutí víkendu: Dvakrát vítězní muži B, dorostenci i juniorky!

Hráči Benfiky udělali další dva výrazné kroky směrem k triumfu v základní části divize A. Svěřenci trenéra Vondry v pátečním ne moc pohledném utkání udolali Sokolov 7:3 a následně v Lovosicích deklasovali domácí celek 15 góly. Plný počet bodů o víkendu zaznamenali také dorostenci a juniorky.

1809_pripravka_superfinale_man.jpg

Přípravka má za sebou další porci zápasů

Tým našich nejmladších nadějí se o víkendu představil v Kralupech nad Vltavou. Vše bedlivě sledoval Max Kot, hráč elévů, který má v přípravce svého bráchu. Max se pak rozhodl podělit se s námi o své dojmy, a proto vám zde na webu můžeme přinést report z nedělního zápolení mladičkých sokolů!

1808_vnuk_mazak_skv_ostrava.jpg

Nevydařený zápas. Sokolové doma prohráli s Ostravou

Vinohradští nenazávali na týden staré domácí vítězství nad Spartou a v duelu 17. kola superligy prohráli s ostravským FBC vysoko 2:7. O jediné dvě branky SKV se v první třetině postaral obránce Marian Jelínek. Ostravané si klíčový náskok vytvořili během prostřední dvacetiminutovky a výhru už si ve zbytku utkání vzít nenechali.

1807_benfika_rudna_panthers.jpg

Víkendové menu: Ve hře hned 9 kategorií. Udrží se Benfika na vítězné vlně?

Mužské béčko ovládlo všech 13 duelů letošní sezony a o 13 bodů vede tabulku divize A. Nyní se svěřenci trenéra Vondry utkají v pátek doma se Sokolovem a v sobotu odcestují do Lovosic, kde se střetnou s místním ASK. Důležité zápasy mají před sebou dorostenci, kteří se představí v neděli v Rudné. Celkově bude kromě mužského A týmu ve hře hned devět vinohradských týmů!

1805_hartman_otrokovice_deti.jpg

Domácí duel s Ostravou doprovodí celoklubové focení

Ještě tři superligové zápasy sehrají sokolové do konce kalendářního roku 2019. Ten nejbližší je čeká v sobotu od 19:30, kdy v rámci 17. kola do Rieger arény přijede FBC Ostrava. Utkání bude spojeno s týmovým focením dalších kategorií SKV, a proto neváhejte dorazit přímo do hlediště!