Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 741 až 750 z celkem 2414 článků.
1806_ondra_zeleny_juniori_finale.jpg

Shrnutí víkendu: Muži C zůstanou přes Vánoce na 1. místě tabulky!

Mužské céčko navázalo na loňskou vydařenou sezonu, od poloviny října neprohrálo a v současné době má na kontě sedm výher v řadě. O víkendu Celtics porazili Bohemku C 6:1 a následně dokázali obrátit nepříznivě se vyvíjející duel s béčkem Králova Dvoru. Zisk šesti bodů znamená, že do lednového domácího turnaje půjdou sokolové z prvního místa. Dvě výhry zaznamenali i junioři.

1804_ondrej_stuchlik_kapitan_2019.jpg

Ondřej Stuchlík po výhře nad Spartou: Proti týmům z TOP 4 je každý bod super

Sokolové v pátek neuspěli na hřišti Otrokovic, kde ztratili nadějně rozehraný zápas, radost z vítězství si tak užili až v neděli, kdy dokázali v domácí Rieger aréně skolit silnou Spartu 5:4 v prodloužení. Kapitán a opora týmu Ondřej Stuchlík se po nedělním střetnutí rozpovídal o tom, jaké byly příčiny pátečního nezdaru nebo co dovedlo SKV k důležité výhře nad pražským rivalem.

1802_sokol_daruj_krev.jpg

Sokolové darovali krev

Včera dřeli Boys na krev proti Spartě, dnes dopoledne šli na krev znova. Tentokrát ale na Transfúzním oddělení Fakultní nemocnice Královské Vinohrady.

1801_milan_bina_sparta_praha.jpg

Ztrátu vedení v Otrokovicích sokolové napravili triumfem nad Spartou!

Už 3:0 vedli sokolové na hřišti Otrokovic v rámci 15. kola superligy. Jenže panteři byli ve zbytku pátečního utkání lepší a nakonec zvítězili 10:6. Body se Vinohradským podařilo vybojovat až v neděli. V derby se Spartou se vedení přelévalo ze strany na stranu, finiš ale patřil Sokolu. Výhru v prodloužení vystřelil Petr Hartman a SKV zvítězilo 5:4!

1803_hruskova_sigl_ladies.jpg

Ladies už zdolaly hranici sta gólů a dál vládnou 1. lize

Už po 12 kolech 1. ligy žen překonalo ženské áčko stogólovou metu. Podařilo se to v duelu na hřišti Ústí, který Ladies ovládly 12:5. V neděli pak svěřenkyně koučů Sigla a Doubka zdolaly tradičního soupeře Českou Lípu 8:2 a zapsaly 13. vítězství v sezoně. Na druhou akademii z Mladé Boleslavi mají Vinohrady stále čtyřbodový náskok. Poslední zápas v tomto kalendářním roce sehrají Ladies 22. prosince v Rieger aréně.

1799_petr_hartman_rasto_mazak_2019.jpg

Derby žlutá vs. rudá. Do Rieger arény přijede Sparta

Blíží se další víkendové dvojutkání Vinohradských v superlize. Sokolové se nejprve v pátek večer představí v rámci 15. kola základní části na hřišti otrokovických Panthers a v neděli na domácím hřišti přivítají pražského rivala Spartu. Nedělní duel je na programu od 18 hodin. Dorazte sokoly podpořit přímo do hlediště!

1797_ondrej_richtr_otrokovice.jpg

Ondřej Richtr: Přesun do Vinohrad jsem bral jako velkou příležitost

V létě obránce Ondřej Richtr po sedmi sezonách skončil na Kladně, kde byl jednou ze stěžejních postav. Ukončení angažmá u Kanonýrů přineslo příležitost zkusit štěstí jinde. A tak se důrazný obránce přesunul do Vinohrad. Nyní už je pevnou součástí základní sestavy.