Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 751 až 760 z celkem 2414 článků.
1795_jan_linhart_chodov_2019.jpg

Sokolové Chodov nezaskočili

Vinohrady nestačily ve 14. kole superligy na Chodov a prohrály vysoko 2:10. O jediné dva góly SKV se postarali Lukáš Gregor a Petr Hartman. Favorit úvodní třetinu páteční předehrávky vyhrál 4:1, položil základ svého vítězství a v dalším průběhu střetnutí navyšoval skóre.

1794_jonas_sigl_benfika_2017.jpg

Víkendové menu: Poradí si Benfika i s pražskými soupeři?

Muži B o víkendu načnou druhou polovinu sezony. Tentokráte se dvakrát představí na hřištích soupeřů. V obou případech ale nemusejí cestovat daleko. V sobotu v Rudné vyzvou domácí Panthers a v neděli se v Edenu utkají s pražskou Slavií. Kromě Benfiky budou vinohradské barvy hájit také dorostenci, mladší žáci A i B, přípravka a muži D, kteří se v neděli představí v Rieger aréně.

1793_petr_hartman_lanc_jelinek_boleslav.jpg

Páteční derby Vinohrady vs. Jižák! Sokol se v Rieger aréně utká s Chodovem

Čtvrtý domácí duel v řadě! Vinohradští pokračují v sérii zápasů v Rieger aréně. Tentokráte v pátek od 19:30 přivítají ve 14. kole superligy na domácím hřišti Florbal Chodov. Dvojnásobný mistr České republiky se drží na druhé příčce tabulky, a tak půjde pro svěřenci trenérů Michala Kotlase a Davida Bouši o velmi náročnou zkoušku. Přijďte sokoly podpořit přímo do hlediště.

1792_Benfika_Vitek.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika nadělila Chomutovu B 15 gólů!

Mužský B tým i nadále neporažen! Svěřenci Viktora Vondry zatím nedávají svým soupeřům v tabulce divize A šanci. Nyní sokolové zdolali desátý Chomutov vysoko 15:2 a připsali si 11. výhru v letošní sezoně. Hned čtyřmi góly se na tom podílel Bolek Kytka. Hattrick přidal Janek Švejda a čtyři body zapsal Michal Vlk.

1789_martin_skrivanek_liberec.jpg

Martin Skřivánek: Radost z vítězství v derby byla obrovská

Sokolové vybojovali z víkendového dvojutkání tři body. V pátek svěřenci trenérů Kotlase a Bouši otočili duel 12. kola s Black Angels a vyhráli 7:5. V neděli pak sokolové bohužel nestačili na vicemistra z Mladé Boleslavi a i přes solidní výkon padli ve 13. kole 1:7. Jedním z hlavních strůjců pátečního obratu v derby byl útočník Martin Skřivánek, který bezpochyby patří k hlavním lídrům Vinohrad.

1791_dan_vykoukal_juniori.jpg

Junioři hráli o čelo 2. ligy. S Tatranem padli 1:2, Olymp pak porazili 4:1

Junioři SKV měli v neděli příležitost posunout se na první pozici 2. ligy. S Tatranem B ale po dobrém výkonu prohráli těsně 1:2. K vidění byl pěkný zápas, který naplno prověřil kvality obou týmů. Vítězství sokolové vybojovali ve druhém duelu s Olympem, který zdolali 4:1 hlavně díky hattricku útočníka Ondřeje Zeleného.

1790_ladies_chomutov_2019_1.jpg

Další dvě výhry! Ladies zdolaly Soběslav a následně odvezly všechny body z Týna

Ženský A tým si v 1. lize připsal výhry s pořadovým číslem 10 a 11. Ladies v sobotu na domácí půdě deklasovaly Soběslav 14:3 a v neděli vybojovaly tři body na horké půdě Týna nad Vltavou. I po 11 kolech tak stále vedou tabulku západní skupiny 1. ligy žen o čtyři body před mladoboleslavskou akademií, která má jedno utkání k dobru.

1788_jirka_strobach_stuchlik_black_angels.jpg

Sokolové otočili derby s Black Angels! Na vicemistra pak nestačili

Cenné tři body si odnášejí sokolové z víkendového dvojutkání. Ačkoliv se páteční derby s Black Angels nevyvíjelo v první polovině zápasu dobře, nakonec Vinohradští ukázali charakter, skóre otočili ve svůj prospěch a duel dovedli do vítězného konce. V neděli pak svěřenci trenérů Kotlase a Bouši nestačili na silný boleslavský výběr a prohráli 1:7.

1787_elevky_listopad_2019.jpg

Kanonáda elévek v Nehvizdech

V sobotu 23. listopadu jsme se sešli již na letošním čtvrtém turnaji nejmladší dívčí kategorie v hale základní školy Nehvizdy. Čekaly nás tři zápasy proti domácímu týmu Prague Tigers Nehvizdy, Florbalové akademii MB „Dobrovice“ a TJ Sokolu Nové Strašecí bílé.

1786_skalicka_bartunkova_ladies.jpg

Víkendové menu: Ladies v sobotu večer vyzvou v Rieger aréně Soběslav

Ženské áčko se v sobotu večer pokusí na domácí půdě protáhnout vítěznou sérii v 1. lize na 10 zápasů. Svěřenkyně kouče Sigla se utkají se Soběslaví. V neděli pak odcestují do Týna nad Vltavou, kde se střetnou se 3. týmem tabulky. Doma se opět představí také Benfika. Mužské béčko rovněž ještě neprohrálo a vede divizi A o devět bodů před druhým Děčínem. V sobotu odpoledne sokolové vyzvou Chomutov B.