Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 761 až 770 z celkem 2414 článků.
1783_zbynek_stuchlik_fbc_liberec_strobach.jpg

Pestrý program v Rieger aréně: derby s Black Angels a souboj s vicemistrem

Série domácích superligových zápasů pokračuje! Sokolové v pátek od 20 hodin přivítají v Rieger aréně městské rivaly Black Angels. Na pražské derby naváže nedělní souboj s Mladou Boleslaví. Střet s vicemistrem je na programu od 18 hodin. Dorazte podpořit vinohradský tým přímo do hlediště sokolovny!

1785_michal_vlk_janek_svejda_benfika.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika udolala Louny po nájezdech, céčko dvakrát vítězné!

Poprvé v sezoně ztratili, ale sérii neporazitelnosti prodloužili na deset zápasů a v čele divize svůj náskok dokonce ještě navýšili! Hráči Benfiky porazili lounskou Lokomotivu 4:3 až po samostatných nájezdech a na prvním místě divize A se těší devítibodovému náskoku. Dvakrát zvítězilo céčko, které tak zažilo třetí šestibodový turnaj v sezoně a nadále vévodí regionální lize.

1784_jiri_strobach_boys_liberec_2019.jpg

Jiří Strobach: S Libercem to bylo emotivní, herní projev hodnotím pozitivně

V létě Jiří Strobach posílil obrannou řadu Vinohrad. Jenže ještě než sezona vůbec začala, přišly zdravotní trable. Ty už jsou teď pryč, Strobach si v duelu proti svému bývalému klubu Liberci připsal první branku v SKV, druhou přesnou trefu zapsal v sobotu proti České Lípě a stal se stabilním členem základní sestavy. Toho si vysoký obránce cení a těší se na nadcházející bitvy.

1782_lukas_gregor_ceska_lipa.jpg

Obrat dotažený do vítězného konce! Vinohrady zdolaly Českou Lípu

Sokolové prohrávali v utkání 11. kola superligy s Českou Lípou v průběhu druhé části 1:4 a následně i 3:5, z nepříznivé situace se však dokázali vyhrabat a nakonec zvítězili 8:5. Dva góly v utkání zaznamenali Lukáš Gregor a Jan Hanák. Dařilo se také Jiřímu Strobachovi. Vinohradští v tabulce poskočili na deváté místo.

1781_jan_kapucian_znojmo.jpg

Víkendové menu: Benfika doma přivítá Louny, céčko bude hájit 1. příčku

Na deset zápasů se bude snažit mužské béčko natáhnout vítěznou sérii v letošním ročníku divize. Nigrin a spol. naposledy porazili konkurenty v tabulce Děčín a Teplice a nyní se v sobotu od 16 hodin střetnou v Rieger aréně s lounskou Lokomotivou. Místo na čele si bude chtít uchovat také céčko. Celtics v neděli ráno vyzvou Nebušice a Ovocné Báze.

1780_janek_benfika_vlcak.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika odrazila nápor nejbližších konkurentů a dál vede divizi

Mužský B tým nadále prochází sezonou suverénně. Svěřenci Vikiho Vondry v páteční předehrávce zdolali druhý Děčín 8:3 a následně si odvezli cenné vítězství ze hřiště třetích Teplic. Béčko má po devíti odehraných zápasech plný počet 27 bodů a vládne divizi A. Stoprocentní byli na svém turnaji junioři, kteří porazili Říčany a Kolín a v tabulce 2. ligy se vyšvihli na druhé místo.

1778_ladies_aneta_nigrinova_fa_mlada_boleslav.jpg

Ladies zvládly souboj o 1. místo a zdolaly boleslavskou akademii v prodloužení

Ženské áčko i po uplynulém víkendu vládne 1. lize. Svěřenkyně kouče Sigla porazily Turnov 7:1 a v následné očekávané bitvě o čelo tabulky udolaly florbalovou akademii Mladá Boleslav 5:4 v prodloužení. Vítěznou trefu zaznamenala v nastaveném čase Aneta Nigrinová, která se v obou zápasech prezentovala vydařenými výkony.

1777_agnes_kuchynkova_ladies.jpg

Víkendové menu: Souboj o čelo! Ladies vyzvou florbalovou akademii z Boleslavi

Ženské áčko v dosavadním průběhu sezony ještě neztratilo v 1. lize ani bod. Teď svěřenkyně kouče Jonáše Sigla čeká těžká zkouška. V nedělním 9. kole totiž do Rieger arény dorazí rovněž stoprocentní Florbalová akademie z Mladé Boleslavi. Ještě předtím se Ladies v sobotu utkají s houževnatým Turnovem. Prodloužit vítěznou šňůru bude chtít také mužská Benfika.

1776_martin_entlicher_czech_open.jpg

Martin Entlicher: První gól v superlize? Naprostá euforie

Mladý útočník Martin Entlicher vstřelil na hřišti mistrovských Vítkovic svůj premiérový gól v superlize. A vzápětí přidal jako bonus ještě jednu trefu. K naplnění ideálního scénáře už chybělo pouze to, aby sokolové urvali na půdě mistra body. To se nakonec i přes nadějný průběh zápasu nepovedlo. Vinohradští padli ve Vítkovicích těsně 3:4.