Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 771 až 780 z celkem 2414 článků.
1775_ondrej_zeleny_juniori.jpg

Shrnutí víkendu: Muži C porazili Future a vedou ligu! Benfika přidala 7. výhru

Mužské céčko zvládlo náročný dvojzápas, zdolalo doposud neporažené Future a vévodí tabulce regionální ligy. Celtics ještě čtyři minuty před koncem prohrávali o gól, pak ale přišel bleskový obrat a nakonec se zrodilo vítězství 7:6. Sedmou výhru v sezoně zaznamenalo v Kadani béčko, které s plným počtem bodů kraluje divizi A.

1773_jan_svoboda_otrokovice_2019.jpg

Víkendové menu: Sokolové pojedou na hřiště úřadujícího mistra

Florbalisté Vinohrad odcestují k utkání 10. kola superligy do Ostravy. Ve sportovním centru na Dubině se střetnou s obhájcem mistrovské trofeje - Vítkovicemi. Duel je na programu v sobotu večer od 18 hodin. Do boje se o víkendu pustí také Benfika, ženské béčko a mužské céčko, které vyzve lídra regionální ligy pražský Future.

1772_lukas_gregor_tatran_2019.jpg

Lukáš Gregor: Vítězství v duelech, kdy se nedaří, jsou hodně cenná

Dvěma nechytatelnými dělovkami obrátil vývoj pondělního duelu s Libercem na stranu Vinohrad a SKV nakonec zvítězilo v důležité bitvě 5:3. Lukáš Gregor patří mezi hlavní tahouny sokolů, střílí jeden gól za druhým a i nyní výraznou měrou přispěl k týmovému úspěchu. Po zásluze byl po utkání s Libercem vyhlášen nejlepším hráčem domácích.

1770_jiri_strobach_boys_liberec_2019.jpg

Na prohru v Pardubicích odpověděli sokolové skvělým obratem proti Liberci

Duel 9. kola superligy s Libercem se dlouho nevyvíjel pro SKV dobře, a tak to vypadalo, že si sokolové neodnesou z prodlouženého víkendu ani bod. Jenže pak dvakrát natáhl z dálky Lukáš Gregor, otočil vývoj skóre ve prospěch Vinohrad a Boys dokráčeli k důležitému vítězství nad Severočechy. Z víkendového dvojutkání tak vybojovali cenné tři body.

1771_elevove_barrandov_2019.jpg

Elévové zažili na Barrandově další skvělý turnaj!

Letošní podzimní prázdniny zahájila devítka našich elévů na turnaji na pražském Barrandově. Ranní inverze byla sice trochu ponurá, ale ani náhodou nám nevzala chuť hrát. Od prvních chvil, kdy jsme nastoupili do úvodního zápasu, byla vidět zralost hráčů v přístupu k utkání, ke každé herní situaci a k úctě ke hře. Sportovní pohádka? Spíš výsledek tvrdé práce a víra ve vlastní síly. 

1769_eliska_hladikova_juniorky.jpg

Shrnutí víkendu: Juniorky vybojovaly čtyři body

Juniorky si o víkendu vedly velmi slušně. Ačkoliv na turnaj do Zruče nad Sázavou odcestovaly v malém počtu, porazily Tábor vysoko 7:0 a vybojovaly remízu 3:3 s Klatovy. O něco hůře se dařilo juniorům. Ti si nejprve připsali první porážku v sezoně, když nestačili na Orku Horní Počernice, následně dokázali po nájezdech zdolat Bučis a z turnaje tak brali dva body.

1768_kristyna_vejvodova_ladies_litvinov.jpg

Ladies vyhrály v Plzni a dál vévodí 1. lize bez ztráty bodu

Ladies mají za sebou sérii pěti venkovních utkání v řadě, ze které vyšly s čistým štítem. V pátek večer svěřenkyně kouče Sigla přivezly tři body ze hřiště Slavie Plzeň a v sobotu si v Chýni poradily s Texasem. Dvě výhry udržely ženský A tým v čele západní skupiny 1. ligy. Za dva týdny se Ladies po čase představí v domácí Rieger aréně.

1766_petr_hartman_skv_tatran_2019.jpg

Na sobotní duel v Pardubicích naváže v pondělí domácí bitva s Libercem

Sokolové vyhlížejí velmi důležité dvojutkání. V sobotu se nejprve představí na hřišti Pardubic, kde od 18 hodin sehrají duel 8. kola superligy. V pondělí 28. 10., tedy v den vzniku Československa, přivítají v domácí Rieger aréně v rámci 9. kola Liberec. Duel je na programu od 17 hodin. Přijďte sokoly podpořit přímo do hlediště!

1767_ladies_chomutov_snopova.jpg

Víkendové menu: Ladies čeká šlágr 1. ligy se Slavií Plzeň

Ženský A tým má před sebou další dva prvoligové zápasy na hřištích soupeřů. Ladies v pátek večer vyjedou do Plzně, kde se utkají s místní Slavií. Ta ještě v minulé sezoně působila v extralize a po sestupu se vrátila zpátky do druhé nejvyšší soutěže. V sobotu se svěřenkyně kouče Sigla utkají v Chýni s domácím Texasem. Kromě ženského áčka budou o víkendu hrát také junioři nebo juniorky.