Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 781 až 790 z celkem 2414 článků.
1763_lukas_lanc_rijen_2019.jpg

Lukáš Lanc: Výkony nejsou špatné, výhry ale přeceňovat nebudeme

Sokolové v posledních čtyřech zápasech třikrát vyhráli a díky tomu se posunuli na osmou příčku superligové tabulky. Svůj podíl na tom má také lídr obrany Lukáš Lanc, který byl po středečním vítězném duelu vyhlášen nejlepším hráčem SKV. Vinohradští v zápase s Tatranem inkasovali jediný gól.

1762_bolek_benfika.jpg

Víkendové menu: Udrží Benfika stoprocentní bilanci?

Po čtyřech zápasech vévodí mužský B tým tabulce divize A. Nyní budou mít sokolové příležitost své bodové konto rozšířit. Nejprve v pátek večer přivítají v Rieger aréně teplické Dynamo a v sobotu pak zamíří do Krupky, kde se střetnou s rezervou Ústí. Do bojů se kromě Benfiky o víkendu zapojí také dorostenci, mladší žáci, přípravka, ženské béčko a dorostenky.

1761_skv_tatran_rijen_2019.jpg

Třetí výhra nad Tatranem v řadě! Sokolové zvítězili 3:1

Vinohradské áčko navázalo na loňskou sezonu, ve které dokázalo dvakrát vyzrát na střešovický Tatran a připsalo si proti tomuto soupeři třetí vítězství za sebou. Hosté sice jako první otevřeli skóre, následně ale sokolové vsítili tři branky a předehrávku 7. kola nakonec díky dobrému výkonu v obraně ovládli 3:1.

1760_milan_bina_zari_2019.jpg

Milan Bína: Do šancí se dokážeme dostat, chybí ale klid

Po třech letech se útočník Milan Bína vrátil zpět do SKV, kde už si během svého prvního angažmá vyzkoušel i roli kapitána. Nyní přišel posílit vinohradský útok. Jeho formace s Janem Linhartem a Zbyňkem Stuchlíkem se začíná postupně chytat. Jak ovšem sám šikovný útočník přiznává, stále ještě je na čem pracovat.

1758_ondrej_richtr_otrokovice.jpg

Derby na Vinohradech! Sokolové ve středu večer nastoupí proti Tatranu

Po čase se v Rieger aréně znovu představí nejúspěšnější český florbalový klub. Ve středu večer se totiž sokolové střetnou s 16násobným mistrem České republiky. Předehrávka 7. kola superligy je na programu od 20 hodin. V minulé sezoně se sokolům podařilo na favorita v obou případech vyzrát.

1759_ondrej_zeleny_juniori.jpg

Shrnutí víkendu: Junioři poprvé ztratili, přesto jsou stále první

I přes první ztrátu v sezoně se Ondřej Zelený a spol. stále drží na první pozici 2. ligy. Mladí sokolové remizovali s Wizards po 45 minutých 5:5 a v následných nájezdech si druhý bod vybojoval soupeř. Ve druhém duelu pak Vinohradští nasázeli 13 gólů Falconu a pohodlně vyhráli.

1756_fbs_bohemians_-_skv_boys.jpg

Z Děkanky bez bodu. Bohemians ovládli derby 9:3

Sokolové prohráli v 6. kole superligy na hřišti Bohemians 3:9. O lepší výsledek se Vinohradští připravili špatným výkonem ve druhé třetině, ve které dostali pět branek. Góly SKV obstarali Bína, Gregor a Linhart. Už ve středu čeká sokoly další pražské derby, tentokráte doma vyzvou střešovický Tatran.