Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 791 až 800 z celkem 2414 článků.
1753_haja_pajek_boys.jpg

Pokusím se neztratit důvěru, hlásí mladý útočník Pavel Hájek

V sobotním utkání 5. kola superligy s brněnským Hattrickem obdržel Pavel Hájek krásnou přihrávku od Martina Skřivánka, umně si stáhl míček na bekhend a poslal ho pod břevno. Brankář Hattricku Kejík neměl šanci. Mladý útočník byl jedním z důležitých článků týmu, který zdolal Brno 7:4 a zapsal první domácí vítězství v novém ročníku.

1752_dorostenky_2019_1.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostenky i mužské béčko zatím kráčejí ligou suverénně

Dorostenky a mužský B tým mají po čtyřech odehraných zápasech na kontě plný počet 12 bodů. Mini Ladies nejprve zdolaly 2:0 pražskou Slavii, ve druhém utkání pak vyzrály na Benešov v poměru 3:0. Benfika ke čtvrtému duelu v sezoně zajížděla až do Františkových lázní, kde se utkala se Sokolovem. Výsledkem byla čtvrtá výhra v novém ročníku, která měla tentokráte podobu 5:1.

1751_ladies_litvinov_2019.jpg

Šest bodů ze severozápadu! Ladies porazily Litvínov i Chomutov

Ke dvěma domácím výhram nyní svěřenkyně kouče Jonáše Sigla přidaly dva triumfy i ze dvou venkovních duelů a o skóre před Florbalovou akademií z Mladé Boleslavi vedou tabulku západní skupiny 1. ligy žen. Ladies v sobotu vyhrály v Litvínově 10:4 a v neděli zdolaly Chomutov 6:0.

1750_boys_hattrick_brno_2019.jpg

Sokolové porazili Hattrick 7:4 a slaví druhé vítězství v řadě

Vinohrady si v 5. kole superligy připsaly první triumf na domácí půdě. Nováčka Hattrick Brno zdolaly po solidním výkonu 7:4. Třemi body se na výhře podílel Lukáš Gregor, dvě asistence pak přidal Martin Skřivánek. Sokolové mají druhý triumf v řadě a v superligové tabulce se posunuli na 11. místo.

1748_skv_otrokovice_209_2.jpg

Druhé domácí utkání v sezoně! Sokolové se utkají s Hattrickem Brno

V sobotu od 16:30 nastoupí mužský A tým Vinohrad už k pátém utkání nového superligového ročníku. Teprve podruhé se však představí na domácí půdě. V Rieger aréně vyzve nováčka nejvyšší soutěže FBŠ Hattrick Brno. Dorazte do hlediště podpořit sokoly v bitvě o další superligové body.

1749_kristyna_vejvodova_zeny_a_2019.jpg

Víkendové menu: Ladies čeká výjezd na severozápad Čech

Ženské áčko se o nadcházejícím víkendu dvakrát představí na severozápadě Čech. V sobotu od 17:30 bude hrát na hřišti Litvínova, v neděli se pak představí od 16 hodin v Chomutově. Na domácí půdě budou hrát v neděli hráčky ženského B týmu. Do Františkových lázní vycestuje v sobotu po obědě Benfika, která se utká se Sokolovem. Víkendovou předehrávku obstarají junioři.

1747_juniorky_2019.jpg

Shrnutí víkendu: Juniorky v Rieger aréně vybojovaly bod

Juniorkám se na domácí půdě podařilo vybojovat ze dvou zápasů jeden bod za remízu s Lokomotivou Rakovník. Ve druhém duelu pak svěřenkyně Petra Blažeje nestačily na Spartu. Plný počet bodů má i po třetím zápase mužská Benfika. Vstup do sezony se vydařil juniorům, kteří v pondělní dohrávce zdolali Olymp 9:7.

1746_sparta-vs-skv-zbynek_stuchlik.jpg

Zbyněk Stuchlík: Je úleva, že máme první body, ale předchozí ztráty nás mrzí

V pátečním zápase na Spartě se Zbyněk Stuchlík prezentoval gólem a asistencí, také v neděli v Ostravě byl na hřišti vidět. Tam sokolové konečně prolomili čekání na první body v nové sezoně a odvezli si z ostravské půdy výhru v prodloužení. Šikovný útočník se ohlédl za oběma víkendovými duely a už pokukuje po sobotní domácí bitvě s Hattrickem Brno.