Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 921 až 930 z celkem 2414 článků.
1625_ladies_texas_2018.jpg

Obrat z 0:2 na 3:2. Ladies na závěr základní části porazily Turnov

Již jisté vítězky základní části si v posledním kole 1. ligy připsaly další tříbodový zisk. Na hřišti Turnova se však výhra rodila hodně složitě. Hráčky domácího celku vedly ve 23. minutě 2:0 a Ladies se poprvé gólově prosadily až na konci druhé části. Díky třem brankám však nakonec duel otočily ve svůj prospěch a připsaly si 20. výhru v sezoně!

1624_Vejvodova_Truneckova_ladies.jpg

Víkendové menu: Ladies uzavřou základní část, céčko bude hájit 1. místo

Ženské áčko v sobotu odehraje poslední zápas v základní části 1. ligy. Ladies už mají jisté prvenství a do play off tak půjdou z nejvýhodnější pozice. Sezonu definitivně uzavře Benfika, kterou čekají dva zápasy na cizích hřištích. Céčko má těžký los a v sobotu bude hájit první příčku tabulky, jelikož se utká s druhými Future.

1623_Juniori_radost_Hajek.jpg

Shrnutí víkendu: Junioři za šest bodů!

Junioři vydřeli na desátém turnaji sezony plný počet bodů, což je posunulo na druhou pozici 2. ligy. Jednoduchou práci však Otta a spol. neměli, zápas se Spartou museli otáčet a proti Falconu se jim zase nedařilo střelecky. Povedený turnaj zažili také starší žáci, kteří vybojovali postup do finále, ovšem v něm jen těsně nestačili na Falcon.

1622_martin_skrivanek_bohemians.jpg

Martin Skřivánek: Neměl by být problém se na play down pořádně připravit

Vinohradtší si přáli v neděli večer ukončit letošní sezonu. Vítězství nad Bohemians by znamenalo zisk desáté příčky, a tudíž i udržení v nejvyšší soutěži pro nadcházející ročník. Jenže sokolové, ač dvakrát stáhli tříbrankový náskok, nakonec padli v dramatické bitvě těsně 7:8. K triumfu sokolům nepomohly ani čtyři body (1+3) útočníka Martina Skřivánka.

1621_skv_bohemians_2019.jpg

Drama se špatným koncem. Sokol prohrál s Bohemians 7:8 a musí do play down

Závěrečný zápas základní části se Vinohradským výsledkově nevydařil. Sokolové prohráli doma s Bohemians 7:8, ačkoliv se jim dvakrát v utkání povedlo stáhnout třígólovou ztrátu. Vítěznou branku vstřelili klokani necelé dvě minuty před koncem. Vinohrady se tak kvůli vítězství České Lípy v Brně sesunuly na 11. příčku a superligovou příslušnost budou muset hájit v play down, kde se střetnou se Znojmem.

1620_Martin_Entlicher_juniori.jpg

Víkendové menu: Junioři zabojují o druhou příčku tabulky

Desátý turnaj v sezoně čeká juniory. Ti se v neděli v Kunraticích střetnou s béčkem Sparty a s Falconem. Zisk bodů a zaváhání rezervy Chodova by mohlo znamenat posun na druhou příčku v tabulce 2. ligy. Ve hře budou o víkendu také juniorky, které se v neděli představí v Týně nad Vltavou. Starší žáci odehrají svůj turnaj doma na Vinohradech, stejně jako mladší žákyně.

1618_Cecko_1.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika už je 3.! Céčko prodloužilo vítěznou sérii na 13 duelů

SKV má za sebou vydařený víkend. Kromě důležitých triumfů mužského a ženského áčka se dařilo i ostatním týmům. Benfika nasbírala ve dvou zápasech čtyři body a posunula se na bronzovou příčku divize. Céčko nadále válí. Proti Kubánskému Klanu a C týmu Bohemians zapsalo 12. a 13. výhru v řadě a vévodí regionální lize.

1616_peta_kytkova_ladies_2019.jpg

Ladies ovládnou základní část 1. ligy! Z jihu Čech přivezly rozhodujících 6 bodů

Ženské áčko zvládlo dvojutkání na jihu Čech a zapsalo do tabulky 1. ligy dalších šest bodů. A jelikož Mladá Boleslav v sobotu zaváhala v Chomutově, znamená to, že o první místo už svěřenkyně kouče Jonáše Sigla přijít nemůžou. Soběslav Ladies porazily vysoko 11:3, následně si v neděli poradily také s Týnem nad Vltavou, který zdolaly 4:2.