Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 541 až 550 z celkem 929 článků.
1375_Boys_Zanisko_Skrivanek.jpg

Boys načnou play off o víkendu v Karlových Varech

Vůbec poprvé se SKV a Kralovy Vary utkají v play off 1. ligy mužů. Rozhodl o tom nedělní výběr soupeřů. Zatímco Havířov a Black Angels Vinohradské opomenuly, třetí Karlovy Vary už po pražském klubu sáhly. Čtvrtfinálová série začíná v sobotu.

1363_Zanisko_Stepan_Raiter_Hartys.jpg

Slovan Havířov podruhé v sezoně zaskočil Vinohrady

Ani ve druhém vzájemném utkání nedokázali sokolové vyzrát na havířovský Slovan a na domácí půdě padli v rámci 25. kola 1. ligy mužů 2:5. Stejným výsledkem skončilo i první měření sil na hřišti soupeře. Sokolové nedokázali zastavit třígólového Smetáka a nevyzráli na brankáře Buroňe.

1360_logo_skv.jpg

Vojtěch Máca: Tréninky v áčku jsou v daleko větším tempu

Podobně jako Pavel Hájek nebo Jan Otta dostal Vojta Máca příležitost už letos okusit atmosféru mužského A týmu, byť je ještě věkem junior. Svou šanci chytil za pačesy a v dresu Vinohrad si v 1. lize připsal už 16 startů, přičemž v nich dokázal nasbírat tři góly a jednu asistenci.

1356_Lanc_Boys_1.jpg

Soustředěný výkon vedl k výhře na hřišti Pelhřimova

Sokolové v rámci 24. kola 1. ligy vybojovali vítězství 4:2 na půdě pelhřimovského Spartaku. Tři body si z Vysočiny odvezli zejména po solidním výkonu v obraně. Dvě kola před koncem zůstávají Vinohrady na páté příčce prvoligové tabulky.

1351_SKV_vs._Start_oslavy.jpg

Výhra oslavy neozdobila. Boys prohráli se Startem v prodloužení

Dlouho se derby s pražským Startem vyvíjelo pro Vinohrady dobře, jenže pak soupeř stáhl dvoubrankové manko a v prodloužení zásluhou Stejskala rozhodl o osudu utkání. Zápas spojený s oslavami 20. výročí od založení klubu sledovalo v Rieger aréně 315 diváků!