Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1521 až 1530 z celkem 2415 článků.
1016_Brankarky.jpg

Ladies se v neděli střetnou s Ostravou

Extraliga žen rychlým tempem spěje dál. V neděli se v Riegrových sadech představí další celek z Moravy. Do sokolovny přijede ostravské FBC. Utkání se uskuteční od 16 hodin.

1014_Boys_Dolejs_Hartman.jpg

Vinohrady ukořistily výhru nad Startem po nájezdech

Ani vedení 3:1, 4:2 a 5:3 nestačilo sokolům na výhru v základní hrací době. Kunratický Start pokaždé dokázal manko smazat a dokonce zareagoval na Hanákův gól z poslední minuty. Duel tak dospěl až do nájezdů, ve kterých vystřelil sokolům druhý bod úspěšný exekutor Míša Dolejš!

1013_Ladies_Olomouc.jpg

Ladies znovu přemoženy, body brala Olomouc

V sobotu vyzvaly sokolky na domácí půdě oblíbeného soupeře z Olomouce. Duel se ze začátku vyvíjel pro domácí dobře, ještě třináct minut před koncem sokolky vedly. Jenomže Olomouc pak čtyřmi góly zvrátila vývoj zápasu a Vinohradům zbyly jen oči pro pláč. 

1012_Peta_Honzova2_1.jpg

Pohárové drama v prodloužení rozhodla Honzová!

Nebyla to dech beroucí jízda, přesto se sokolky po dvou neúspěšných pokusech z minulých let konečně radují z postupu. V Poháru České pojišťovny prošly přes první vyřazovací kolo, když ve Stochově porazily Nové Strašecí 4:3 v prodloužení. Mohou se tak radovat z účasti mezi 16 nejlepšími.

1009_Pepka_placani.jpg

Rekordmanka Macurová: Po jednom zápase mě pochválil Dan Folta

O rekordu nevěděla. O to větší bylo její překvapení po zápase, když přišli zástupci SKV a Vítkovic s květinou a dortem. Bývalá kapitánka reprezentace Zuzana Macurová se stala rekordmankou v počtu startů v základní části extraligy žen. A s námi se podělila o pár zážitků ze své bohaté kariéry.

1054_logo_skv.jpg

Kristýna Jarešová: Doufám, že ukážeme, co v nás je!

V létě opustila Bohemians a na hostování zamířila do Vinohrad. Kristýna Jarešová rozšířila početnou skupinu hráček SKV, které dříve působily u „klokanů“. Přestože nepatří mezi starší hráčky, extraligu už hraje od roku 2012. A nyní se těší na výzvu v podobě angažmá v Riegrových sadech.